Steve Beckow en Aartsengel Michaël in Een Uur met een Engel: “Bereid je voor op de Viering…”, 19 augustus 2013

Een Uur met een Engel 'An Hour with an Angel'
Een Uur met een Engel – ‘An Hour with an Angel’

 

Aartsengel Michaël bespreekt de Ascentie pauze, de bijstelling van de wereld valuta, de welzijnsprogramma’s, algemene overvloed, de noodzaak om schuld uit te wissen, de genereusheid en het delen, het lichtwerk dat mogelijk wordt door overvloed, het werk dat gedaan wordt in de entertain industrie en in de media, de veranderingen in de wereldregering, de toekomst voor rechters en ministers die in hun missie falen, en de progressie van Paus Franciscus. Dank aan Ellen voor een snelle transcriptie, zoals altijd.

Een Uur met een Engel met Aartsengel Michaël, 19 augustus 2013

 

Graham Dewyea: Hallo en welkom bij een Uur met Een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van The Great Awakening, en met Steve Beckow, stichter van de Golden Age of Gaia en schrijver van Building Nova Earth: Naar een Wereld die voor iedereen werkt.

Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast vandaag is Aartsengel Michaël. Dus hierbij geef ik het aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Dank je zeer, Graham. En nu even voor we ons wenden naar onze gast AE Michaël, wil ik iets zeggen dat ik voor het programma tegen Linda zei.
En dat is dat we praten over het spreken tegen AE Michaël, of tegen Sanat Kumara of tegen St. Germain, maar wat we heel vaak niet zeggen is dat we werkelijk spreken door/via Linda Dillon. Zij is werkelijk de onzichtbare persoon hierbij, maar de persoon zonder wie dit niet zou gebeuren.

Dus ik wil jou dankzeggen, Linda. Ik denk dat jij een van de minst egoïstische mensen bent om ons heen. En dank je zeer.

Linda Dillon: Dank jou, Steve.

Steve: All right. Nu, gaat ze klaar staan om AEMichaël te channelen. Dus, nadat ik dat zei, wil ik het graag aan AE Michaël overgeven, in het geval hij enige introductie opmerkingen wil maken.

Aartsengel Michaël; gegroet, ik ben Michaël,. aartsengel van vrede, strijder van liefde, brenger van nieuws. Natuurlijk wil ik een openingswelkom maken, een channeling boodschap, want jullie kennen mij! Ik neig soms nogal veel stemgeluid te maken. Maar laten we op deze en op elke dag opnieuw beginnen.

Ik wil tegen jullie harten spreken, tegen jullie zielen, tegen jullie denken, tegen jullie bewustzijn spreken. Ik wil jullie omhelzen en om opnieuw en zelfs hoger, de blauwe vlam van waarheid te ontsteken, de blauwe vlam van gerechtigheid, de blauwe vlam van vrede.

Nu, ik heb ieder van jullie, mijn geliefde broeders en zusters gevraagd, al weken geleden, om de frequentie te verhogen – ja, wat dit kanaal heeft genoemd upping the ante(je inzet verhogen). En ik vraag jullie dat weer te doen. Sommigen van jullie achtten dit verzoek en hoorden mijn oproep. Anderen van jullie hebben het vergeten. Maar het doet er niet toe.

Wat er wel toe doet is wat er van binnen gebeurd, in jullie, en de acceptatie, het toestaan, de overgave, en de belichaming van hogere frequenties in jullie, de volle omarming van liefde, van de waarheid van wie jullie zijn. De vrede in je creëert de vrede buiten je.

Als velen van jullie met mij reizen in wat jullie denken dat je nacht is of in je droomtijd en we gaan naar plaatsen die door oorlog worden verscheurd, en jullie zwaaien met je zwaard en schild, en ja, we zwaaien die om te vernietigen.
Maar wat verwoesten wij, mijn vrienden? Nou, wij vernietigen zeker geen mensen. Wat wij vernietigen zijn de illusies van jullie derde(dimensie), de illusies van controle, van hebzucht, van haat, van racisme, van seksisme, van gebrek, van beperking. We snijden door de koorden heen, de roosters, zodat ze niet langer kunnen worden gebruikt, geen toegang meer geven en deel worden van diverse gemeenschappen, inclusief de westerse gemeenschap – laat me daar heel duidelijk over zijn.

En hoe gebruiken wij ons schild? We schermen het kwetsbare af, het open van hart zijn, de lichtwerkers, de moeders, de kinderen. We schermen hen af van haat, van geweld, en van terreur door onderdrukking.

En ja, velen van jullie doen dit in jullie slaaptijd. Maar wat ik jullie ook nog vraag – en tussen twee haakjes, dit is geen terloopse vraag; het is ook essentieel, een sleutel-deel van jullie Ascentie en van de collectieve Ascentie – wat jullie doen is dieper, en dieper verankeren, hoger en hoger de vrede, vreugde, het kennen van liefde en de kennis verankeren dat jullie niets anders dan een verzameling energie zijn, van liefde zijn.

Dat is wat jullie zijn en dat is prachtig. En dat moet worden omhelsd en gevierd worden. En een fragment dat er niet van is, dat heeft geen plek in jullie. Dus is het een tijd van grotere zuivering? Ja. Is het een tijd van erkenning en je overgeven aan de chaos? Ja. Is het een tijd om zeer actief bezig te zijn met wat jullie voelen dat je individuele Ascentie proces is en het collectieve Ascentie proces? Ja.

Het hiaat dat is gecreëerd door de collectieve wens van de mensheid om verder te gaan in deze onderneming van pracht, waar wij heel veel over hebben gesproken, is niet onbegrensd. Het plan van de Moeder wordt niet tegengehouden, op pauze gezet, dat is onbegrensd.

Ik zeg dat niet om jullie te verzamelen of over te gbrengen naar een plek op een of ander onveilig niveau of een van angst dat je niet genoeg doet – zelfs het tegendeel. Ik zeg dit, mijn geliefde mensen – mijn broeders en zusters van blauw, van granaatrood, van geel, van goud, van zilver of rood! – ik zeg dit zodat je moed vat, dat je bemoediging krijgt en weet dat waar we over spreken geen eonen of tientallen jaren ver weg ligt.

Dus als je achteruit gestapt bent, als je er even niet mee bezig bent geweest in bepaalde mate – nee, val niet in oordeel; wees de observator! – maar wat ik jullie  voorstel en wat ik vraag van jullie is, het is tijd om er weer wel mee aan de gang te gaan – niet fanatiek, niet op een manier die verwarring schept of vrees of stress, maar op een wijze die opwinding is en een voorgevoel van een diepere omhelzing van totaliteit, niet alleen van wie jullie zijn, dat zou meer dan voldoende zijn, maar wie de totaliteit is, het collectief, jullie sterrenbroeders en zusters, de koninkrijken en ja, natuurlijk het goddelijke rijk.

Dus, als we vandaag beginnen – en ja, ik weet dat ik maar ben doorgegaan met praten, maar ik zou nalatig zijn in mijn dienst aan de Moeder als ik hier niet over sprak.

Nu, Steve, ik weet dat je veel vragen hebt. Waar wil je beginnen?

Steve: Nou, soms, Aartsengel Michaël, vraag ik me af waarom ik vragen stel, omdat ik u gewoon  het hele uur zou willen horen. Dus zeg alsjeblieft niet het spijt me.

Nou, we willen er graag toe overgaan om een soort wegenkaart te maken voor de nieuwe wereld, maar voordat ik dat doe, wil ik u graag nog enkele vragen stellen over de re-setting van de wereld valuta’s en de overvloedprogramma’s.

En voordat ik die vragen stel, laat me zeggen dat als de wereld re-setting, als de herwaardering gebeurt voor 1 september, dan zullen de teams – van de Golden Age van Gaia en de InLight Radio en de Hope Chest – in staat zijn om een geweldig verschil te maken; ons werk zal op een ander niveau beginnen. Maar als het niet voor de 1ste september gebeurt dan zullen wij in een hele krappe financiële situatie komen. Dus is het belangrijk voor ons om te weten wat er gebeurt.

We horen dat de re-setting gebeurde op de 17de augustus, en toen zeiden anderen: “Nee, dat was niet zo. Het zal gebeuren op de 19de,” en weer anderen zeggen: “En dat is de 19de september.” Wat gebeurt er eigenlijk bij die re-setting? Kunt u ons dat vertellen?

AEM: Ten eerste, wil ik jullie laten weten, lief hart, dat ik niet alleen maar een aartsengel ben. Ik ben een technische raadgever. En jullie vallen weer uiteen, je breekt het weer af!

Steve: Ik breek het weer af? Het spijt me om dat te horen.

AEM: Maar laat me even verdergaan. Ik heb je vraag gehoord. Het is mij een genoegen om tegen je te spreken, of je nu afbreekt of niet. Of je nu op de radio wordt gehoord of niet, ik hoor en luister naar je hart. En ik wil ieder van jullie laten weten – en dit is niet alleen zo van mij maar van ons allemaal – het voornaamste is, dat wij naar jullie hart luisteren. Dus, laat me, als ik mag, je vraag her-interpreteren.

Steve: Dank u.

AEM: Want ik wil niet dat er ook maar een luisteraar denkt dat onze uitwisseling alleen over geldzorgen gaat. Nou, ik zou nalatig zijn als ik niet heel duidelijk zou zeggen, dat wij ons volledig bewust zijn van de financiële stress, spanningen, druk, wanhoop die worden ervaren door veel lichtwerkers vanwege financiële zorgen. Laten we daar even mee beginnen, maar laten we ook praten over de crux van de zaak. (de kern van de zaak)

Nou, je zegt dat als dit niet gebeurt op 1 september – en jij weet wat het kanaal (Linda dus) heeft gezegd over datums die ik uitspreek(zij wil dat dus niet.w.), en ik zou die zielenovereenkomst niet willen breken die ik met haar heb gemaakt. Maar laten we praten over de kern van de zaak. En die is tweeledig.

Een is, worden je verzoeken gehoord en beantwoord? En de tweede is, word er voor jullie gezorgd? Word er op jullie gepast?

Lieve harten – en ik spreek tegen iedereen die voor het licht heeft gewerkt en niet alleen in de twee of tien of twintig of dertig of tachtig jaren, want zijn er niet velen van jullie die al eonen voor het licht hebben gewerkt?

Of zijn er misschien misstappen geweest? Ja. En toen jullie naar huis waren teruggekeerd, zaten we toen niet bijeen, keken ernaar, analyseerden het en lachten erom? Ja. heeft dit jullie leren verrijkt? Ja.

Maar laten we duidelijk zijn. Jullie, voor velen van jullie, jullie hebben ijverig in een baan/job gewerkt… ja, dit is een baan geweest. Wat denk je dat de betekenis van ‘dienst’ is? Jullie hebben in een baan gewerkt – niet zonder dat je betaald werd, want er zijn veel voordeeltjes geweest, geziene en ongeziene, maar jullie hebben in een baan gewerkt zonder dat je loon kreeg.

Dus wat jij zegt, mijn dierbare Steve, is, kunnen wij beginnen de salarissen te laten stromen, de achterstallige lonen?

En het antwoord is ja. Maar laten we ons niet eenvoudig hierop focussen. En daarom is het, dat we weken geleden, gevraagd hebben aan alle lichtwerkers, overal, om samen te komen, niet alleen om te – zullen we zeggen de regerings, de quasi bureaucratische organisaties –  te healen, die met hun voeten sleepten?
Nu, doen ze dat  uit een soort weerstand, tegenzin, of een wensen dat het financiële stelsel van gelijkheid nog niet wordt ingesteld? Nee. Die mensen die zeer veel weerstand bieden tegen zulke verandering worden of genegeerd of er wordt niet voor hen gezorgd. Laten we het zo zeggen.
De traagheid van het proces vanuit jullie perspectief is dat zij die verantwoordelijk zijn deze mantel van verantwoordelijkheid voelen en misschien over-ijverig zijn om zeker te stellen dat alles een stip heeft gekregen, dat iedere T is overgestoken, dat de dingen compleet duidelijk en schoon zijn, zodat er geen terugval kan komen.

Maar wat wij jullie hebben gevraagd om aan te werken – en natuurlijk kun je werken aan de bureaucratische kant, geruststellend en helpend, hen energie gevend om lange uren te werken. maar de zin van verdienstelijkheid, waar ik eerder over heb gesproken, weken geleden, daar moet ook op worden gefocust.

Ja, die overgave aan verdienstelijkheid, naar erkenning van liefde, dat wat is wie jullie zijn, komt in lagen. Maar er zijn velen daar buiten – en nu richt ik me op mijn gemeenschap, mijn lichtwerkers; de lichtwerkers van het Gezelschap van de Hemel, die van de Raad van Liefde – er is geen onderscheiding, weet je.

Stop met denken of geloven dat er enige waarde zit in om in schaarsheid te leven, dat dit je op een of andere manier deugdzaam maakt, of dat het is waarvoor je getekend hebt; dat het deel  is van jullie zielencontract en missie; dat dit nooit zal gebeuren; dat het altijd een onbepaald ‘morgen’ is.

Als dienaar en heldere woordvoerder voor de Goddelijke Moeder, neem alsjeblieft je zwaard op, pak de toorts van St.Germain, neem de gouden vlam van Yahweh en roei die twijfels uit.

Dit, meer dan iets anders, schept energetische overvloed in de stroom van overvloed. En als ik dit zeg bedoel ik niet gewoon financiële overvloed. Ja, ik weet wat jij zegt, maar dat is waar wij belang in stellen en dat is hoe jullie ‘opluchting’ uitwerken. En voor ons hoe jullie opluchting uitwerken, is het uitroeien van twijfel.

Dus, laten we dit samen doen. Laat de zorg los en weet dat jullie precies op schema zijn. Stop die zorgen weg en bereid je voor op de viering. Is dat duidelijk genoeg?

Steve: Ja, dat is heel duidelijk, Lord. Dank u zeer.

Steve: En een tweede vraag die erbij hoort, als u die ook wilt verduidelijken, waardeer ik zeer. De welzijnsprogramma’s, sommige mensen, kortgeleden, sommige lichtwerkers, hebben gezegd dat dit een schande is, ze zijn nep, geef er geen aandacht aan.

Maar er zijn echt lichtwerkers die lange uren besteden, hele lange geschenklijsten scheppen… Dus ten eerste, ik wil graag weten van u, zijn die een schande. Dat is punt een. Maar punt  twee, ook als die bedragen binnenkomen, denk ik en dat wil ik graag weten, worden dat kleine bedragen, of grote bedragen? En als dat grote bedragen zijn, wat wilt u dan dat de mensen die dit krijgen met dat geld gaan doen?

AEM: Nee, het is niet dat er niet wat schande daarbuiten zal zijn, en dat is waar jullie onderscheiding naar voren moet  komen, natuurlijk. Maar jullie is heel duidelijk  verteld dat er – en dat is al in lange tijd in planning geweest, honderden en honderden van jullie jaren – er zijn 12 welzijnsprogramma’s die nu tevoorschijn gaan komen.

Dus, ja, gebruik je onderscheiding. Maar scheep degenen niet af die hun dienst hebben gedaan, hun missie, en hun menselijke uren met de energieën van die programma’s in dienst van de Moeder/Vader Ene.

Dus, het geld. Dat zal een gemengde zak zijn. Er zullen sommigen zijn die krijgen wat jullie denken dat kleine bedragen geld zijn om hen te helpen, om hen over situaties  heen te helpen, en zullen we zeggen, grotere gelijkheid is totaal verankerd op Gaia. En dan zullen er degenen zijn die, om redenen die horen bij hun missie en bedoeling, meer substantiële bedragen krijgen.
En wat de bedoeling van dat geld voornamelijk is, zonder te letten op wat jullie denken als bedragen, dit is de laatste opruiming, de stoffelijke manifestatie van jullie die hun waarde kennen. Dit moet aangewend worden om voor jullie te zorgen, mijn geliefde vrienden.

Dus als jullie – en het maakt me niet uit of je $ 10, $ 10.000, $ 100.000 ontvangt – als je niet let op wat er rondspookt bij je in de nacht, voor hen… ja die telefoontjes die jullie  lastig vallen en je bang maken om de telefoon op te pakken, de brieven die in je mailbox komen, de kloppen op je deur van  rekening schuld ophalers, als je die fondsen niet aanneemt, en veilig stelt dat je een heilig nest hebt – we praten niet over de Taj Mahal, we praten over een veilig thuis – als je niet op je familie kunt passen en je familie dat nodig heeft, als je je kind niet naar college/school kunt laten gaan  of aan je student kunt lenen, dit zijn de directe zaken waarvoor we gezorgd willen hebben.

En ik zal je vertellen waarom. Je zult zeggen: “Nou, zal al die schuld niet verdwijnen, Michaël? Moet ik mijn geld uitgeven?” Jullie zijn de menselijke voertuigen die het aangezicht van je gemeenschap veranderen en hoe de dingen werken. Jullie beginnen de lawine van schuld te laten verdwijnen.

Kun je je voorstellen hoe de bank eruit begint te zien als ze in feite niet creëren en mee uitkiezen door woeker bijdragen over wat ze jou geleend hebben, en dat het tegengestelde gebeurt, dat je rente verdient omdat je feitelijk hebt wat je denkt dat valuta is in een financiële  instelling?

Nu, – en ik hoop dat jullie me gehoord hebben – als je eenmaal gezorgd hebt voor je geliefde zelf – en we praten over handhaving en over essentiële zaken, en ja, dat houdt ook frivoolheid in – alsjeblieft wat is jullie droom?

Vorig jaar heb ik jullie uitgenodigd, ik heb jullie gevraagd om groots te dromen. Denk je dat die vraag aan de kant ligt? Nee, hoor. Dus ik vraag jullie opnieuw, wat is je droom? Wat is het dat je wilt scheppen, om voort te brengen als weerspiegeling van je goddelijkheid ter ere van de Moeder?

Jullie droom hoort erbij, als je eerlijk je hart verankert. Jullie droom is een weerspiegeling van waarom je op Gaia bent in deze tijd. Dus, laten we een praktisch voorbeeld nemen. Bijvoorbeeld,  bij de InLight Radio zou het betekenen de uitbreiding, de verankering, het uitbrengen van grotere ideeën, nieuwe programma’s. En radio zou gaan inhouden tele communicaties en tv.

Nu, dat gebeurt niet door een kleinigheid. Daar zijn we duidelijk over. Als je droom is om een plek in het heilige gebied van Gaia te hebben, waar velen samen komen zodat ze als familie kunnen samenzijn, als vrienden, als je droom is om te zorgen voor hongerende kinderen in Afrika – en ik heb het gewoon niet over het sturen van geld – je zult de middelen ervoor hebben en er heen gaan om dat te doen.

Als je missie is om als afgezant te werken, als tussen persoon, als diplomaat, met je sterrenbroeders en zusters, om niet alleen technologie en wetenschap, opleiding maar cultuur te helpen introduceren, dan ga je dat doen.

Maar vooral verklaar jezelf waardig ervoor. Dus zorg eerst voor jezelf. Laat het zorgen voor je lieve wezen en je familie – en dat houdt ook je zielenfamilie in – je eerste prioriteit zijn, en dan lief hart, begin te scheppen.

Nu, de verbinding tussen potentieel en werkelijkheid moet niet worden verloren. Jullie veranderen de hogere rijken en dimensies, van genereusheid, van blijheid, van delen, van gemeenschap in een stoffelijke vorm. Daar gaan deze programma’s over.

En tenslotte, niet alleen vanuit jullie perspectief, maar specifiek vanuit het onze, het is tijd!

Steve: Nou, Lord, er zal een groep zijn die voordeel zal hebben uit de herwaardering van de Iraakse Dinar en de Vietnameese Dong. Er zal een groep voordeel hebben van de welzijnsprogramma’s en velen in die groep zullen dat voordeel naar anderen laten gaan en dan zijn er weer anderen die misschien uit die kring worden weg gelaten.

Wanneer zal de algemene bevolking beginnen welvaart te ervaren? Ik hoop dat ik geen vraag stel die uw overeenkomst met het kanaal geweld aan doet, maar in algemene wijze, wanneer kan de massa van de bevolking verwachten in staat te zijn om met bronnen te scheppen?

AEM: Denk niet dat er geen, wat jullie genoemd hebben en kennen als een ‘trickle down effect”, “een doordruppel effect” is. Die zullen er zijn. Dus is het niet zo dat er een kenmerkend hiaat zal zijn, het is wat we altijd al gezegd hebben – het is een domino effect, het is een serie gebeurtenissen, het is een ontvouwing die je hoofd zal laten tollen.

Nu, als je hier aan denkt, zo gauw als de creatie projecten onderweg zijn, wie denk je dat er gehuurd worden en betaald worden om blij te werken in dergelijke ondernemingen? Dat zijn je naaste lichtwerkers. Dus wat er nodig is, is gewoon jezelf uit te roepen en jezelf bekend te maken.

Dus het zal niet zijn: ”Hier is een zegening”en dan weer vertraging, “Hier is weer een zegening”, vertraging. Hier is weer een zegening,”vertraging. Nee, het is een zeer snelle verandering.

Steve: Okay. Nou, dat is goed te weten….

AEM:  En dat is…

Steve:  Sorry?

AEM: En dat is waarom …  zeg geen sorry. Verontschuldig je nooit, want we hebben een levende conversatie, nietwaar?

Toen ik zei om in het midden van het draaipunt te blijven, ga niet de ene of de andere kant uit, maar blijf op de plek van evenwicht, dit is specifiek zo met betrekking tot waar jij aan denkt als welvaart.

Je kunt niet rondzwalken. Het potentieel voor een misstap is nog steeds aanwezig, want we bemoeien ons niet met de vrije wil. We zullen ons nooit bemoeien met de vrije wil. Maar de reden waarom dit naar voren komt in deze tijd is, omdat jullie de plek bereikt hebben, individueel en collectief, van spirituele volwassenheid, dat je niet gaat…mmm wild rondlopen met overvloed.

Het gaat om met elkaar te delen. het gaat om de gemeenschap te creëren. En gemeenschap wordt niet gecreëerd als iedereen thuis of in een huis aan het vieren is en rijk is en dat er een bedelaar aan de deur staat.

Steve: All right, Lord. Dank u hiervoor. Laten we ons naar het gebied van de regering wenden, de wereld regering. We zagen net dat Robert Mugabe weer in Zimbabwe is gekozen. En ik weet dat lezers me geschreven hebben en zeiden hoe teleurgesteld ze waren. Kunt u ons over de progressie vertellen die in het gebied gemaakt wordt bij het schoonmaken van de wereld regering?

AEM: Ik zal je dit vertellen. Er is fenomenale – en ik gebruik dat woord in de ware betekenis van het woord – fenomenale progressie die gemaakt is in het voorfront van verandering – wat jullie noemen het schoonmaken – wereld regering, regering in het algemeen.

Dit gebeurt, heel veel gebeurt er, op het ongeziene niveau. En wat bedoel ik daarmee? Het gaat precies hetzelfde als waarover ik met ieder van jullie heb gesproken, mijn geliefde vrienden, over in de zin van het vinden van je hart, je evenwicht, je waarde en het verwijderen van twijfel.

Denk je niet dat iedere leider – en we gebruiken die term niet gewoon om de officiële leider van een regering te vertegenwoordigen, van een land, maar het leiderschap in termen van het collectief – aan ieder wordt gewerkt, sommigen in containment, sommigen niet?

Sommigen hebben het al heel duidelijk wat jullie denken dat een verandering van hart is, een ontwaken. Het aangezicht van leiderschap is aan het veranderen, punt. En wat jullie denken dat leiderschap is gaat terugkeren naar het collectief, naar het volk.

En dat is zo niet alleen wat jullie denken als aan, oh, zeer gewelddadig, controlerend, ondermijnend, onderdrukkend, dictatoriale situaties of die nu zo uitgelegd worden of niet. Het gaat ook veranderen in wat jullie denken dat misschien meer liberaal is of in open gemeenschappen. Want zelfs in wat jullie vinden dat open, duidelijk democratische landen zijn, moet het kader van de binnenste kring mensen en de achterdeur politiek nog veranderen.

Dus werkt het engelen rijk en de meesters, specifiek Sanat Kumara nog over? Ja, maar het verandert maar een hart per keer.

En jullie zeggen: “Hoe gaan we dat doen?”  Ieder van jullie heeft ooit, in een andere tijd van je leven, een verandering van hart meegemaakt. En er zijn veranderingen van hart geweest die lange tijd hebben gekost, in jullie ogen misschien jaren of een tiental jaren, maar ieder van jullie heeft ook een verandering van hart meegemaakt want jullie perspectief, de lens van jullie bewustzijn neemt anders waar, heeft je hart geïnformeerd en laat je hart de waarheid zien. En jullie  verandering van hart gebeurde in een ogenblik, in een milliseconde, in een hartslag.

Dus, denk niet bij verandering van leiderschap dat we praten over tientallen jaren. Vergeet het niet, Gaia is al verankerd in de vijfde. Denk je nu echt – apart van iets dat wij zouden doen – denk je dat Gaia of jullie sterrenbroeders en zusters, allen die in een hogere dimensionale werkelijkheid bestaan, een regering zullen kunnen of willen tolereren die niet op liefde is gebaseerd? Gebaseerd is op eerlijkheid, op het dienen van mensen, dat die van mensen afpakken? Dat zullen ze niet tolereren.

Dus je praat over een snelle verandering. Jullie vragen om tijdslijnen. Volgend jaar als we in dit programma spreken – let op de dag – zullen jullie wereld en regering er anders uitzien.

Steve: Nou, dat is heel geruststellend. Kunnen we nu naar het gebied gaan van de massa media en de entertainment industrie. Ik merk dat als ik mijn tv aanzet, als ik een pauze nodig heb, dat we in een buitenaardsen invasie week zitten, of in de terugkeer van levende doden, of in een roofdieren week, of vrees-voor-een-volgende week zitten. En ik neem aan dat dit allemaal al enige tijd geleden daar was neergezet door de cabal.

Wanneer zullen we programma’s zien die niet proberen vrees in ons omhoog te halen? En hetzelfde kan gevraagd worden over de massa media, de kranten. Wanneer zal ik hen zien beginnen nieuws te brengen dat niet ontworpen is om ons bang te maken?

AEM: Jullie beginnen te zien – en ja, er zijn bepaalde netwerken die zeker graag angst promoten en verkeerde informatie – en laten we je zeggen hoe dit werkt. En dat werkt niet heel erg goed. Want hun plan wordt samen uitgekozen.(co-opted)

Denk je niet dat wij het vermogen hebben om werkelijkheden te doen verschuiven? We laten  wat voorbeelden horen. Er zijn bepaalde netwerken die angst willen propageren, misinformatie, haat, herhaling en belachelijk maken.

Dus je zegt dat je de tv aandoet en dat je dan een alien invasie week ziet. En is dat niet om te lachen? Ik bedoel, echt. Ja, er is zeer veel drama, en er zijn veel intriges.

Maar als je er naar kijkt vanaf de plek van een onafhankelijke kijker, is dit zo absurd, het is om te lachen! Maar ja, we weten het, niet iedereen ziet dit op die manier. Maar laten we jullie vertellen hoe dit samen wordt georganiseerd.

Allereerst wordt dit verankerd in de psyche, in het lichaam, in de botten van de mensen, specifiek de kinderen – en we gebruiken dat woord om op kinderen tot aan hun dertigste te wijzen – het verankert in hen de volle acceptatie dat aliens, sterrenwezens, dat alternatieve vormen van leven, werkelijk zijn.

Dus, dat geloofstelsel is al aanwezig. Dus, alhoewel dit gefilmd wordt met veel drama en verkeerde informatie, om geld te maken en om wanorde te stichten, heeft dit het besef van wezens veranderd, van mensen veranderd,  naar een radicale acceptatie van leven dat buiten de Aarde bestaat.

Het tweede dat hiermee bereikt wordt, zelfs als er geen bemoeienis of tussenkomst bij zat van jullie sterrenbroeders en zusters – en daar praat ik over een minuut over, dat dit de vrees ervoor direct aan de oppervlakte brengt. Dit brengt boosheid, vrees, in een lichamelijke vorm, en wat gebeurt er als jullie de oplossing of ontknoping hebben, dat is dat de vrees het lichaam verlaat.

Maar wat er gebeurt is, dat terwijl die angst, terwijl dat vecht-of-vlucht drama bezig is, is dat er energetisch moleculen – en dit is waar jullie sterrenbroeders en zuster bij helpen – moleculen, duizenden en duizenden, van vrees energie, van schrik energie, van het gevoel van machteloosheid, naar de oppervlakte komen en losgelaten worden.

Dus terwijl de bedoeling ervan, in dit geval, zullen we zeggen, Hollywood maakte eenvoudig alleen maar geld  en creëerde fantasie, in feite, voerde die een heel goede loslaat mechaniek uit voor velen, voor ieder mens die deze belachelijke films bekijkt.

Nu, ten derde – en ik heb er al eerder enigszins op gewezen – is het dat jullie sterrenbroeders en zusters – ja, ik mag hierover spreken – die verbazende technologie heeft. En wat er door dit alles wordt ingedruppeld, wat wij haat uitzendingen noemen, of dit nu nieuws is of film, dat is een dieper begrijpen van jullie sterrenbroeders en zusters. Het bemoeit zich niet met de vrije wil.

Maar het brengt geleidelijk in het bewustzijn en in het hart, een verlangen naar een groter contact, om je sterrenbroeders en zuster te leren kennen, een verlangen naar die visie op schepen of ontmoetingen op Aarde, op Gaia, of in de hemelen. Het brengt geleidelijk een diepere zin van weten binnen.

Iedere film en hoe belachelijker, hoe meer de instroming is, op dit moment op de planeet, wordt ingestroomd met een doorkruising, een alternatief programma door jullie sterrenbroeders en zusters. En dit is al zo ongeveer een jaar bezig. Ja, dit is deel van de bijstand die ze geven voor het Ascentieproces.

Steve: Dat is heel, heel interessant. Ik denk dat we nog ongeveer vijf minuten over hebben, dus laat me u deze vraag stellen. Ik denk dat iets wat mijn hart het meest heeft gebroken in onze moderne wereld, is om de onrechtvaardigheden te zien van de Hoge rechtbank en de ministers die op een dwaalspoor zijn gekomen.

Sommige rechtbanken hebben mensen tot de gevangenis veroordeeld alleen om het privé gevangenis instituut te voeden, om er geld mee te maken, en anderen zijn politiek met hun besluiten. En ministers zijn betrokken bij allerlei verbijsterende ongeschiktheden.

Hoe doen we het in dat hele gebied, Lord? Wat gaat er gebeuren om het rechtssysteem te helpen en de ministers uit dat gebied te laten komen, alstublieft?

AEM: Nu, laten we eerst spreken over de justitie (rechtvaardigheid), want je weet dit is mijn rijk. En het breekt je hart, en het mijne ook. Ja, je denkt nooit dat een aartsengel een gebroken hart heeft.
Maar het vertrouwen dat aan deze wezens werd gegeven – en ja, we kunnen de ministers hierbij ook insluiten, want dat is hetzelfde – hen is de spirituele wet gegeven om er getrouw aan te blijven, en zij zijn daar van af gedwaald. En dit werd gebaseerd op egoïsme en controle. En niet eens getrouw aan de menselijke wet zoals die wordt uitgedrukt, om niet te spreken de universele of spirituele wetten van evenwicht.

Veel van deze wezens, als ze erkennen of inzien – en ja, ze hebben de neiging om niet in de spiegel te kijken – als ze gaan begrijpen, kunnen we zeggen, de vergissing begrijpen van hun manieren van doen (dit is de enige manier waarop je dat kunt neerzetten, want je kunt niet in veroordeling zitten) dan zal een heel, heel grote percentage van hen gewoon willen vertrekken.

Ze zullen met open armen verwelkomd worden! Ze zullen de kans krijgen om te reflecteren, om weer die opdracht te krijgen, om opnieuw te beginnen. En er zullen velen zijn die dit willen doen, omdat een overstelpend gevoel hen misschien weg zal vagen.

Nou, wordt hen bijstand verleend? Natuurlijk. Niet alleen door hun eigen kring van gidsen en bewaarders, maar door het Gezelschap van de Hemel. Er zijn legioenen engelen aan het werk en die zijn bijgevoegd aan de engelen op Aarde, jullie sterrenbroeders en zusters boven en op Aarde. Maar velen van hen zullen er gewoon voor kiezen om te vertrekken.

Toen wij, zeg maar 18 maanden geleden die conversatie hadden, was er veel gepraat over een alternatief plan voor mensen om mee door te gaan. Dat zit op het moment niet op zijn plek.

Ze zullen naar huis terugkeren, en dan kunnen ze kiezen met wat ze door willen gaan. Maar laten we zeggen dat de sleutel hiertoe niet gewoon alleen is dat zij vertrekken; die is er voor ieder van jullie, mijn stoere, sterke broeders en zusters, om vergeving in je hart te vinden.

Dit is het teken van de vredige krijger. Het is medeleven. Het is vergeving. En het is de erkenning, ja, met droefheid, dat sommigen hun pad kwijtraakten. En specifiek in deze Ascentie tijd en bij deze gelegenheid van wording de meesters die naar de Aarde wilden komen, in deze tijd van verandering, dat zij zich hebben vergist.

Dus, stuur hen hulp, tederheid, vergeving, en laat ze los als ze willen gaan.  Want er is geen ruimte voor dit niveau van zelfbelang, specifiek als het de menselijke wet is of een spirituele wet. Er is geen ruimte voor iemand om uit verbinding te zijn.

Steve: All right. Dank u Lord. Mij is verteld dat ik nog ruimte heb voor een snelle vraag, dus laat ik u vragen. Hoe doet paus Franciscus het?

AEM: Nou, heeft hij niet een interessant karakter?

Steve: Ja, dat heeft hij.

AEM: Hij doet het fenomenaal goed,  geweldig. Hij is een radicale verschuiving begonnen in wat jullie niet alleen in het katholicisme zien maar wat wij zouden zien als spirituele verlichting. Hij is begonnen, vanuit ons perspectief gezien, met kleine stappen, maar die zullen zich gaan versnellen. Kijk goed naar Franciscus. Hij zet een nieuw rooster klaar.

Steve: Heel goed, Lord. Nou, we zijn blij om dat te horen. en dank u zeer dat u vanmorgen hier bij ons kwam om ons te vertellen wat er in onze wereld aan het gebeuren is.

AEM: Lief hart, dat is mijn genoegen en plezier. Ga met mijn liefde, altijd, en ga in vrede. Vaarwel.

Steve: Dank u, Lord. Vaarwel. [einde]

Bronnen:

-Deel 1: http://goldenageofgaia.com/2013/08/archangel-michael-prepare-for-the-celebration-part-12/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=archangel-michael-prepare-for-the-celebration-part-12

-Deel 2:Een uur met een Engel  http://goldenageofgaia.com/2013/08/archangel-michael-prepare-for-the-celebration-part-22/

Vertaling: Winny winnyd@stralendetoekomst.nl

%d bloggers liken dit: