Aartsengel Michael via Ron Head – 25 Augustus 2013 – Meditatie

PeacePortalActivation_25augustus2013

Ik ben er zeker van dat als je werkt of niet in staat bent om deel te nemen tijdens deze specifieke tijdstip dat jouw energie net zo welkom en effectief zal zijn als het toegevoegd wordt door jullie intentie. Dank je wel.
Ron
En nu is het aan jullie, mijn vrienden. Deze dag, deze 25ste van augustus van het jaar 2013 zoals jullie de tijd berekenen, is bijna onaangekondigd gearriveerd in tegenstelling tot de grote fanfare voorafgaand aan de gedenkwaardige datums aan het einde van jullie afgelopen jaar, jullie 2012. De Kosmische uitlijningen werden door een behoorlijk aantal mensen opgemerkt, maar niet veel andere aandacht werd er aan deze tijd geschonken. En dat is prima. Het is goed. Misschien hebben jullie jezelf nu niet opgezet voor zo een grote teleurstelling zoals jullie voorheen deden.
Laat ons daarom, op dit moment, jullie een mogelijkheid aanbieden om deel te nemen aan een zeer glorieuze gebeurtenis en deze vergroten. Om 11:11 PM Cairo tijd deze avond, zal er een uitermate zeldzame uitlijning plaatsvinden in jullie hemelen. Een portaal, zoals jullie het noemen zal geopend worden, geactiveerd. De energieën zullen wederom verhoogd zijn. Wij vragen ons kanaal om enige tijden voor deze locatie onderaan deze boodschap te plaatsen. Als je in andere locaties rondom de Aarde leeft, converteer dan alsjeblieft deze tijden naar jouw eigen tijd als je wenst om deel te nemen. (1)
Wij suggereren dat jullie mogelijk deel wensen te nemen aan een globale meditatie voor vrede in deze tijd. Dit, zien jullie, is net zo’n grote markering op jullie ascentie reis als jullie 12de december dat was. Het werd gesuggereerd dat jullie Liefde en Licht sturen naar verscheidene situaties rondom jullie globe met het oog op het brengen van vrede naar hen. Dit is een prachtig idee.
Laat ons jullie echter eraan herinneren dat de goddelijke intentie om Vrede en Licht te verspreiden erop toe zal zien dat de Vrede en het Licht, welke goddelijke intelligentie op zichzelf bevatten, de geschikte plaatsen op eigen kracht zullen vinden. Dus laat ons jullie een meditatie aanbieden welke deze energieën in/naar jullie harten brengt, jullie toestaand hen te verspreiden, alsook jullie te verheffen. Dit zal de boodschap van vandaag ietwat langer maken dan gewoonlijk, maar wij vertrouwen erop dat jullie dat niet erg zullen vinden.
Begin alsjeblieft door jullie normale plaatsen en houdingen voor een meditatie aan te nemen. Ontspan je en verstil jullie zelf. Maak jullie ademhaling rustig. Centreer jullie aandacht op/in jullie hartruimte. Breng gouden licht vanuit de Schepper omlaag door de kroon van jullie hoofd en in/naar jullie hart. Verbeeld je dat dit licht jou volledig vult.
Stuur een straal van dit Licht, welke ook jouw diepste dankbaarheid bevat, omlaag in/naar jullie lieve moeder Gaia. Stuur het diep in/naar de Aarde en verbind je met het Licht in haar centrale kern. Breid deze kolom van Licht uit, welke nu reikt vanuit jullie Schepper omlaag door jullie zelf heen en verder omlaag naar het werkelijke centrum van de Aarde. Breid het uit totdat het jullie wereld volledig omwikkeld.
Zie het Licht ieder punt van Licht van diegenen die deelnemen aan de globale meditaties op deze dag met elkaar verbinden. Als je wenst om je ook met ons te verbinden, verzekeren wij jullie dat wij ons bij jullie zullen aansluiten. En nu, beziel het licht met de meest liefdevolle gevoelens van vreedzaamheid en Liefde die jullie (jij) je voor kunnen stellen.
Zit hiermee, mijn dierbaren. Ben dit.
Dank je wel, geliefden. Accepteer alsjeblieft onze knuffels van waardering. Goedendag. Wij zullen spoedig weer spreken.
De tijden voor deze meditatie in de V.S. zijn:
5:11EDT, 4:11CDT, 3:11MDT, and 2:11PDT. 
Ik ben er zeker van dat als je werkt of niet in staat bent om deel te nemen tijdens deze specifieke tijdstip dat jouw energie net zo welkom en effectief zal zijn als het toegevoegd wordt door jullie intentie. Dank je wel.
Ron
Voetnoot:
(1) Wanneer je niet op het tijdstip mee kunt doen zoals hierboven aangehaald wordt, weet dan dat ook de volgende dag ‘meegedaan’ kan worden, door jouw intentie van jouw meditatie naar het tijdstip van de meditatie te sturen. Aangezien er in werkelijkheid geen tijd bestaat, zal jouw bijdrage door jouw intentie toegevoegd worden aan meditatie op zich, zo niet aan alle meditaties van de 25ste augustus als je daarvoor kiest. Nederland loopt gelijk met de tijd van Cairo en dus is voor de Nederlanders/Belgen en allen in deze tijdzone de meditatie vanavond om 23:11 uur.
De tijdsduur van de meditatie is net zo lang als waar jij je comfortabel mee voelt.
Klik op deze link voor een overzicht van de tijden over de gehele wereld: http://wereldtijden.net/
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

 

%d bloggers liken dit: