Het Grote Sextiel van 25 augustus door Anna Merkaba – Het Salomonszegel – thema – Transformatie – Plejades

Er is een groot Zegel aan de hemel dat dit Licht veroorzaakt en is drie dagen werkzaam. 24, 25, 26 augustus. 25 augustus is er een Poort open.
in de volgende paar dagen (vanaf 19 augustus) van jullie aardse tijd, zal er opnieuw een groot hemels gebeuren zijn aan jullie hemelen terwijl grote hemelse lichamen op hun plek gaan van een zespuntige ster. Weer een portaal gaat open die een sterke infusie van licht brengt naar deze planeet. Dit is de tijd waarin jullie allemaal in staat zijn om volledig, bewust en collectief je gaat verbinden aan het goddelijke. Gekoppeld aan de energieën die jullie allemaal hebben verzameld en de laatste paar weken hebben laten overwinteren in jullie voertuigen, zal de energie die wordt losgelaten naar Gaia een geweldige kracht hebben om de oude stelsels af te breken en om alles dat in zijn weg staat te transformeren.
En dus vragen we dat jullie allemaal met je macht, kracht en wensen voor verandering, je verbinden met het goddelijke en om je lichaam licht ankers te laten worden, pijlers van licht, waar de zuivere kosmische energieën van liefde, vrede, sereenheid, kalmte en begrijpen doorheen kunnen gaan en verder door naar de diepten van jullie planeet.We vragen dat als deze energie door jullie heen gaat, om totaal samen te smelten met de energie:en en om naar je gedachten te kijken, drie dagen lang, dat is een dag vóór het portaal, tijdens het portaal en de dag na het sluiten van de poorten.

Jullie zullen ZUIVERE kanalen worden voor deze energie, want alle duisternis zal getransformeerd worden in licht, twijfels en angst in vertrouwen en vrede. Denk eraan dat terwijl deze energie door je heen gaat, en je hele wezen reinigt, je diverse fluctuaties kunt beleven in die driedaagse cyclus. Begrijp dat dit een natuurlijke staat is want jullie lichamen zullen IN DRIE DAGEN TIJD (24/26) getransformeerd worden – JULLIE ZULLEN ZUIVERE PIJLERS VAN LICHT WORDEN.Jullie zintuigen worden verhoogd. Je visie zal zich scherpen. Jullie horen zal belangrijk verbeteren. Ieder woord dat je uit zal geweldige kracht in zich dragen. Jullie gedachten zullen zich snel manifesteren in je werkelijkheid en dus vragen wij van jullie allen om je enorm toegenomen in bewustzijn van deze processen en om nauwkeurig elke gedachte, woord en daad te monitoren, want jullie moeten liefde denken, liefde ademen, LIEFDE ZIJN. Jullie moeten totaal jezelf transformeren in een zuivere VIOLETTE VLAM.

Laat de energieën door je lichaam heen dringen en als je iets anders dan liefde, vrede, kalmte en blijheid gaat voelen, verschuif je focus dan weer naar liefde en licht. Denk eraan om je gedachten positief te houden, laat geen negativisme er doorheen druppelen. Verander gewoon je focus en weet dat je in deze drie dagen een immens krachtig wezen bent, die zuiver, kristallijn bewustzijn draag van de universele waarheid in je voertuig en dat doorgeeft aan moeder GAIA.

En dus moet je op 25 augustus in een meditatieve staat zijn/of zitten en je zelf voorstellen, zien en voelen en merken jezelf als een zuivere, pijler van de violette vlam. Zie dat je jezelf verbindt met je kruin chakra tot aan de Bron. Wees zeker in je ‘voorstelling’ dat je verbinding met De Bron totaal is beschermd met gouden licht terwijl die van De Bron naar beneden gaat in je Kruin Chakra, en die de hele weg naar beneden door het centrum van je lichaam gaat en door je wortelchakra je lichaam verlaat naar de kern van de Aarde. Zit stil en adem diep in en uit. Met elke ademhaling die je neemt trek je meer en meer violette vlam door je kruin chakra, door je lichaam heen en uit je wortelchakra in het hart vande aarde, vanwaar die de hele planeet zal omhullen en aan iedere ziel zal worden doorgegeven die daarin woont. Voel al die tijd LIEFDE, MEDELEVEN, BEGRIP, ZUIVERHEID, BLIJHEID, VERTROUWEN EN EEUWIGE VERRUKKING.

We houden van jullie. Wij zijn bij jullie. Tot ziens voor nu.

Pleiades High Council – Channeled by Anna Merkaba

 
Bron: http://disclosure-2012.com/page/482306392                
Vertaling: Winny [ winnyd@stralendetoekomst.nl ]
 
%d bloggers liken dit: