SaLuSa van Sirius – via MADAD, 9 augustus 2013

salusa3

Wij zien hoe het Licht elke dag meer omhoog gaat op jullie planeet en ook voelen wij hoe jullie meer in eenheid met haar komen, en dat staat Moeder Aarde toe om de resten van negatieve energieën op te ruimen. Er zullen wat weersveranderingen komen die nodig zijn maar zeker geen rampzalige, zoals sommigen van jullie dat denken. Focus jezelf op positieve energieën die jullie kant opkomen en laat alle twijfels los zodat ze worden opgeruimd en verdwijnen, omdat iedereen precies op zijn juiste plek en tijd zit omdat dat te ervaren wat zij gepland hebben, voordat ze naar dit leven kwamen. Alles is zoals het moet zijn en anderen beschuldigen of aanklagen zal niemand helpen, specifiek degenen niet die bij deze ervaring zijn betrokken. Zend hier in de plaats van Liefde en Licht naar hen of naar de plekken waar die veranderingen plaats vinden en jullie zullen zeker onmiddellijk effect zien. Houd je focus gericht op onvoorwaardelijke liefde, want dit is de energie die jullie verder zal dragen. Jullie hebben voldoende ervaringen gehad met boosheid en haat zodat je nu in staat bent om het verschil van de uitkomst te zien.

Wij zijn maar een gedachte verder weg en wij zijn altijd met jullie. We zien sommigen van jullie nog worstelen over wanneer of hoe wij zullen komen en we zeggen opnieuw tegen jullie dat we op het juiste moment zullen komen en jullie zouden alle zorgen achter je moeten laten. Dit is het moment en alles is geregeld en staat klaar en jullie hoeven dit alleen maar in jullie werkelijkheid te manifesteren. Twijfels zijn natuurlijk niet behulpzaam  bij dit proces, dus laat jezelf echt de schoonheid en glorie voelen van wat er gaat komen. Laat je denken maar een paar momenten in de toekomst kijken in je drukke dag en we weten dat jullie dit zo dichtbij zullen voelen dat het je zal laten glimlachen. Geniet van die momenten, omdat jullie je die een lange tijd zullen herinneren als de meest prachtige belevenissen van vele levens.

Maak jezelf klaar voor het volgende deel van jullie ascentieproces want jullie leven zal snel veranderen zonder enig noodzakelijk stoppen, als je dat natuurlijk niet wenst te doen. Het zal een verbijsterende rit omhoog zijn naar de status van volledig bewustzijn en naar de staat van een gelukzalig wezen waarover wij zo vaak hebben gesproken. Denk aan alles wat we jullie hebben verteld en ga daar mee door en wij voelen dat je de opwinding voelt om er deel van te zijn. We zullen binnen korte tijd direct tegen jullie spreken, twijfel er niet aan, omdat wij weten hoe belangrijk informatie voor jullie is. Vertrouw jezelf dat jullie zo’n grote sprong voorwaarts hebben gemaakt dat jullie nu klaar zijn om meer informatie te krijgen zonder je zorgen te maken. Zij die dit niet willen ontvangen zullen dat gewoon negeren zoals andere dergelijke informatie, totdat zij er klaar voor zijn. Maak je geen zorgen om iemand, omdat zij in lagere vibraties zullen willen blijven en zich niet prettig zouden voelen in de hogere niveaus, maar liefde zal altijd blijven en jullie helpen hen met je hogere vibraties om hun keuzes te begrijpen, ook, als het lijkt dat ze absoluut hun denken hebben afgesloten om dit te accepteren. Stuur hen gewoon je liefde door en weet dat dit hen helpt bij hun eigen leren.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij delen jullie opwinding over wat gaat gebeuren. Wij sturen onze liefde naar jullie allen en we zijn zo blij dat jullie dat voelen en dit naar ons terugsturen.

 

Bron:  http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-09082013.html

Vertaling: Winny winnyd@stralendetoekomst.nl

Webpage: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/

 

%d bloggers liken dit: