Het Groot Sextiel Van 29 Juli 2013 door Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman
Jennifer Hoffman

Op 29 juli 2013 lijnden de planeten op met een boodschap voor de mensheid, een kans tot ascensie en bevestiging van ons één zijn, onze goddelijkheid en verbinding. Dit is een opening naar hogere dimensies, een sterrenpoort die de vorm heeft van een Davidsster, en dit is onze 3D- visie van de merkabah, of van het lichtlichaam dat een klein deel is van de grotere dodekahedron, of 12-zijdige polygoon, wat een kleine voorstelling is van de grotere Levensbloem in de hogere dimensies. Deze aflijning wordt gevormd door 10 planeten, ook beide Knopen en Cheiron, en bestaand uit water- en aardetekens. We reizen niet langer tussen werelden, we reizen tussen universa.

Gronding en healing zijn nu de focus voor ons, niet om het verleden te healen, maar als een manier om vooruit te gaan. Ik geloof dat ons nieuwe doel is gegrond te zijn in onze healing, onszelf te erkennen als heel en geheald (we hebben daar geen toestemming meer voor nodig) en om onze goddelijkheid te accepteren. Ons levensdoel is onze mensheid af te lijnen op onze goddelijkheid, ruimte te creëren om het goddelijke in ons helder te laten schijnen, zodat we het licht worden dat we zijn. Hoe lang hebben we ons licht verborgen? Wanneer is het tijd voor ons om het te laten schijnen? Nu is een goed moment om ermee te beginnen.

We zijn de wereld met open hart tegemoet getreden, en we hebben op de wereld gewacht, in de vorm van onze zielsgroepen, partners, familie en vrienden. Even vaak werd ons hart echter gebroken, en had het even veel healing nodig als het hunne, en vonden we nooit wat we wilden, kregen we nooit wat we nodig hadden. Onze healingreis is lang geweest, en bij elke nieuwe relatie, situatie en ontmoeting vroegen we ons af of onze healing daar zou liggen, of we daarin zouden krijgen wat we wilden. Telkens we verbinding maken met een gekwetst hart, denken we dat het onze taak is dat te healen, terwijl de ware boodschap is onszelf te healen. Deze healing gebeurt wanneer we verklaren dat ze af is, ben jij klaar om je eigen healing als af te beschouwen?

De wereld, evolutie en ascensie heeft de participatie nodig van ons gehealde, hele zelf, nu we van een 3D-universum naar een multi-dimensioneel universum gaan, dat in het veld van potentieel aanwezig is. We hebben het over het universum alsof het alles is wat er bestaat voor ons, maar we zijn maar een klein deel van een veel groter multiversum, dat deel uitmaakt van een omniversum, een groter universum dat alle universa in zich heeft. Kunnen we zulk een grenzeloos concept bevatten? Wat bestaat er buiten ons universum? In individuele termen, wat bestaat er buiten het universum dat we voor onszelf hebben gecreëerd? Wat ligt er in de volgende realiteit? Welk potentieel zullen we toelaten om voor ons mogelijk te worden?

In een onbeperkt universum waarin alles bestaat en alles mogelijk is, houdt alleen onze overtuiging dat er beperking en gebrek bestaat ons tegen om krachtige, onbeperkte scheppers te zijn die in en uit dit onbeperkte potentieel bewegen, uitbreiden in de stroom creatieve energie, wat is wat we zijn, waaruit we afkomstig zijn, en waar we opnieuw naartoe gaan.

Lineaire tijd stort ineen, en onze wereld wordt kleiner, want we zijn meer dan ooit verbonden. Maar ons universum neemt gewoon een andere draai om zijn as, als reactie op de openingen die we gecreëerd hebben opdat 3D in de hogere dimensies uit zou breiden. We voelen ons niet in controle over dit proces, maar we zijn het echt wel. Alles wat we doen is in aflijning met onze evolutie en ascensie voegt nog een laag potentieel toe aan de uitbreiding van ons universum. Wanneer we bereid zijn om ons lijden en onze pijn los te laten, en onze innerlijke ogen te openen voor een groter potentieel, om ons licht in de uiterlijke wereld te laten stralen, dan stappen we vollediger in dit portaal, en laten we toe dat het voor ons uitbreidt, en ook voor de mensheid en voor de aarde.

Toen ik enkele weken geleden rondreed op het platteland, dacht ik na over het universum en kreeg ik een beeld van een reeks multidimensionele ringen, die allemaal in mekaar overliepen. Elk van deze ringen was een apart universum. Waar ze samenkwamen, rezen ze omhoog en werden ze een nieuwe set universa. Eerst dacht ik dat ze op een torus leken, zoals een donut, maar toen moest ik ze zien als een mobius, een tweedimensioneel vliegtuig met maar een kant. Een mobius heeft geen begin of einde, een torus draait om zichzelf, breidt zich uit en trekt weer samen in zichzelf.

Ons universum is gewoon een van vele torus-achtige mobiussen, die onderling verbonden zijn, die draaien, oprijzen, en samenvloeien, naar boven en naar binnen, in een massa onbeperkte creatie.

Dit is wat onze vele universa doen, en wanneer we door verschillende ascensie-fasen gaan, moeten we samentrekken om te kunnen expanderen, om een einde te bereiken, zodat we kunnen een nieuw begin tot uitdrukking brengen en uitbreiden. Dit is echter ook een keuzemoment om ofwel op te rijzen, ofwel om nog maar eens dezelfde cirkel rond te maken. We bevinden ons nu individueel en collectief op dit punt. Sommigen zullen ascenderen in nieuwe dimensies, anderen zullen beslissen dat ze nog maar eens een rondje willen doen.

Waar beginnen we? Waar we maar willen, en als dat te breed of te vaag is, zijn hier enkele vragen die je jezelf kan stellen:

  1. Welke toelating denk ik nodig te hebben om in vreugde te zijn in mijn leven, of om potentieel te creëren voor mijn realiteit?

  2. Wat hoef ik niet langer energie te geven in mijn leven, daar het mijn intentie tot vreugde niet dient?

  3. Is er een gebied waarin ik niet in integriteit ben of afgelijnd ben op wat ik wil in mijn leven? Hint: als het nog nog geen realiteit is, ben je er nog niet op afgelijnd.

  4. Is wat ik vraag echt wat ik wil, is er iets dat ik nog graag zou vragen? Heb ik de moed het te ontvangen?

  5. Waar lijd ik, ben ik ongelukkig of voel ik me niet vervuld? Kan ik plaats maken voor een nieuwe ervaring in mijn leven?

  6. Wat bestaat er buiten mijn universum, de werkelijkheid die ik ken als mijn leven vandaag?

  7. Welk ander potenteel is er mogelijk voor mijn leven? Wat bestaat er verder dan mijn healing? Kan ik mezelf zien als geheald, heel en compleet?

  8. Wanneer ik wist dat ik spectaculair succesvol zou zijn, zonder enige kans op falen, dan zou ik………………………………………………………………………………………………………………

Wat antwoordde je op de laatste vraag? Dat is je volgende stap. De deur staat open, en het is tijd om je moed bijeen te rapen om erdoor te gaan. Wanneer we zien welke vooruitgang de wereld gemaakt heeft sinds 1962 (begin van het Waterman-tijdperk), tot in 1983, tot in 2003, dan zien we hoe de wereld echt veranderd is, hoe wijzelf ook heel anders zijn. Kijk naar hoeveel meer wij verbonden zijn met elkaar, hoeveel groter ons bewustzijn over onszelf als zielswezen is, hoeveel meer we begrijpen en weten over aflijning, energie, licht, ons levenspad en doel en ons potentieel. De wereld is wat hij is en wanneer we hem geen nieuwe weg aanbieden om te volgen, zal hij gewoon dezelfde weg verder lopen.

3D-energie houdt zichzelf in stand, tot een nieuw pad zich opent.

Dit is een kans voor ieder van ons, en voor ons allen, om dat nieuwe pad voor onszelf te creëren dat ons van hart naar ziel brengt, van healer tot gehealde, van ‘mij’ naar ‘ons’, en van beperktheid tot onbeperktheid.

De deuren openen vandaag, al wat we moeten doen is de moed hebben er doorheen te gaan.

Jennifer Hoffman
Website: www.enlighteninglife.com

Vertaling Fran Tielemans

Brton:  http://www.maitreya.be/teksten/sextiel.html

 

 

%d bloggers liken dit: