Portal 2012: Cobra’s Update – Event Steungroepen, 21 juli 2013 – MAAK DIT BREED BEKEND!

Door de Lichtkrachten is gevraagd om te beginnen met het vormen van Event Steungroepen op het oppervlak van de planeet (Event = de grote kosmische gebeurtenis of het grote kosmische evenement in onze omschakeling naar het Gouden Tijdperk).

Deze groepen zullen de knooppunten van het netwerk van licht stabiliseren ten tijde van het Event en de overgang. Vóór het Event, zullen deze groepen het Licht voor de planeet vast houden en hun leden trainen om paraat te zijn. Na het Event, zullen deze groepen grote groepen mensen helpen bij het ​​omgaan met de overgang door het verstrekken van informatie en begeleiding.

Portal2012_20130721_Nodes

Event Steungroepen moeten in elk land over de hele wereld worden gevormd.

Aanwijzingen voor groepsvorming:
1. Elke Event Steungroep moet wekelijks fysiek bij elkaar komen op hetzelfde tijdstip, en bij voorkeur op dezelfde locatie.  Virtuele vergaderingen op Facebook of Skype zijn niet voldoende.

2. Er wordt voorgesteld dat elke Event Steungroep de wekelijkse bevrijdings meditatie (Weekly Liberation Meditation) doet. Instructies voor deze meditatie zijn hier:
http://2012portal.blogspot.com/2013/03/weekly-liberation-meditations-phase-2_9.html
En de video hier:

http://www.youtube.com/watch?v=m6HF4etgNaA
Daarom is iedere zondagavond voor alle Event Steungroepen de beste tijd om bij elkaar te komen.

3. Er wordt voorgesteld dat de leden van iedere Event Steungroep met elkaar discussiëren over hun eigen voorbereiding op het Event (evenement) en het actief zoeken naar manieren om aan de transitie bij te dragen. Leden van Event Steungroepen kunnen lid worden van onze teams Renaissance, Techniek, Financieel, Leiderschap, Healing en Media via de link:

http://prepareforchange.net/participate/
U kunt ook deelnemen aan onze vertaalteams om te helpen met het lokaal verspreiden van de boodschap in uw deel van de wereld. Momenteel zijn er meer dan 200 mensen die onze boodschap vertalen in 38 talen.

4. Bestaande Event Steungroepen worden hier opgesomd:
http://prepareforchange.net/
Als uw locatie op de lijst staat opgenomen en u zou graag een bestaande groep aansluiten, kunt u hier contact opnemen met ons Prepare for Change team:
http://prepareforchange.net/participate/
Zij zullen u in verbinding brengen met de groep die het dichtst bij u in de buurt zit.  Als er geen groep in de buurt van uw locatie is, kunt u zelf een groep maken en ons team informeren van haar bestaan:
http://prepareforchange.net/participate/
U kunt ook een Facebook-groep te maken voor uw lokale groep om haar coördinatie en afstemming gemakkelijker te laten verlopen.
Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2013/07/make-this-viral-event-support-groups.html 

Vertaling: Frank Withoos  http://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com

 

%d bloggers liken dit: