Lord Ashtar: Het Nieuwe Jeruzalem… Lopen op het Water, 20 juli 2013

 

e5f99-ashtar3
 Dit is Lord Ashtar die in zijn missie van Liefde 
de meeste Stralende dient (de Christus).
Groeten Geliefden,

Iedereen hierboven op al onze schepen bekijken wat geweest is en wat er op jullie prachtige planeet, Gaia gebeurt. Ze heeft zo’n mooie, vrolijke glimlach met de gelukzaligheid die haar eeuwen geleden werd beloofd. Ze heeft zoveel liefde voor jullie, haar kinderen, met geloof in jullie als jullie in je volle bewustzijn en glorie komen.

Wij verzekeren jullie dat jullie ook zullen lopen op het water in jullie Dimensionale Bewustzijn, of een aantal wonderbaarlijke dingen doen waarvan je kunt overwegen dat die op dit moment niet mogelijk zijn, niettemin is het bekend dat jullie Scheppers zijn, niet alleen van jullie volgende individuele moment, maar van de hele wereld bekend als het geheel van de planeet Aarde.

Geliefde Harten, jullie hebben de meest prachtige liefdevolle daad uitgevoerd die jullie dierbare planeet ooit heeft ervaren – jullie liepen op het water, zo gezegd, met deze wonderlijke liefde voor de hele mensheid … en het offer van het zich onthouden van voedsel voor je fysieke lichaam van dag tot dag.

Dit is het grootste geschenk van de liefde ooit getoond op geen enkele andere planeet voor miljoenen jaren! Jullie tijd, en liefde, het mededogen, het willen dat jullie Galactische broeders en zusters contact met jullie opnemen, met als gevolg Disclosure met alle aankondigingen, en … het willen dat Wij landen op jullie mooie wereld, Gaia! Het was adembenemend. We hebben jullie allemaal bekeken vanaf ons schip en de vonken vlogen van jullie gelaat. Jullie hele aardbol gloeide.

Geliefde Harten, in deze boodschap, willen wij onze waardering met jullie delen voor jullie opoffering, jullie, onze broeders en zusters, hebben ons verwelkomt en nodigen ons uit om ons eens te meer bij jullie te voegen.

Geliefde Harten, in deze boodschap, willen wij ons prachtige Moederschip, Het nieuwe Jeruzalem, delen met u jullie.

Omhoog kijkend vanaf jullie wereld zou je een enorme zwevend schip zien als een grote stad groter dan welke ook op jullie wereld. Ze gloeit zelfs en is levend – biologisch. Niet zoiets als jullie vervoer op Aarde. Het nieuwe Jeruzalem is vele miljoenen jaren oud. Ze is in uw bijbel vele malen (versie King James) genoemd en zelfs als een stad op jullie Aarde vermeld:

Openbaringen hoofdstuk 21 vers 2

St. Lucas hoofdstuk 24 vers 50

St. Mark hoofdstuk 19 vers 15

Misschien kunnen we ons schip beschrijven aan u en u kunt het visualiseren in het oog van je geest:

Het nieuwe Jeruzalem is de grootste van de “uitspanningen van de Hemel, ” een zwevende Etherische wereld, het huisvest de hoofdkwartieren … de Kwartieren van Lord Sananda Lord Ashtar en het Ashtar Command. Het nieuwe Jeruzalem is een Parel witte ruimtestad. Het is 2.000 mijl in lengte en de breedte is de helft van de lengte. Het is een van de tien Moederschepen. Het zal worden gezien van kust tot kust. Het heeft twaalf niveaus:

1. Bodem – Het in-en uitgang portaal voor handels vaartuigen. Inclusief ontschepen platforms, parkeer dokken, garages, onderhoud afdelingen, opslagruimten en het Registratie hoofdkwartier.

2. Een kolossaal magazijn. Het kwartiermaker Deck met allerlei benodigdheden. Het is een smetteloze stad van pakhuizen.

3. Een grote dierentuin, inclusief dieren veeteelt onderzoek en een vogel land met wezens uit vele werelden.

4. Landbouwkundig onderzoek. Het is als een uitgestrekt boerenland van goed onderhouden groenten, tuinen en boomgaarden. Een groot deel van de groei is blauw in plaats van groen.

5. Huisvesting Centrum voor al de technici en personen die dienen in de vier onderste niveaus.

6. Recreatief niveau en prachtige aangelegde park gebieden voor bewoners van alle leeftijden.

7. Medisch Complex. Patiënten faciliteiten, tandheelkundige zorg, biologisch onderzoek, schepen toiletten en kwartieren voor al het medisch personeel.

8. Woningen voorbereid op geëvacueerden van de Aarde. Het bevat praalkamers voor particulieren en appartementen voor gezinnen. Er zijn talloze gezamenlijke eetruimtes, sociale zalen, kinderkamer verzorgings afdelingen, een wasserij en-kantoren.

9. Universiteits Complex. De Hallen van Wijsheid, enorme bibliotheken, eindeloze concertzalen en culturele belangen, zalen om lessen te volgen voor alle leeftijden, muziek kamers en computer klaslokalen.

10. Speciale appartementen voor het bezoeken van hoogwaardigheidsbekleders uit alle dimensies, barakken voor de ET’s, praalkamers en appartementen met meerdere verspreide conferentiezalen en prachtige uitgestrekte eet-en zithoeken.

11. Ashtar Command hoofdkwartier en de Grote Rondetafel Vergader Hal.Aarde geëvacueerden worden naar deze Grote Zaal gebracht voor een eventuele noodzakelijke groepsbijeenkomsten. Het Commando Communicatie Centrum is hier gevestigd.

12. Officieren Observatie Dek en Piloten Controle Centrum, welke kan worden bezocht op afspraak.

Hoe onze Aarde Ondersteunings systeem werkt:

Geliefde harten, er zijn miljoenen van vaartuigen die te allen tijde in jullie zonnestelsel opereren, en veel van deze behoren tot het Ashtar Commando. Sommige zijn gestationeerd ver boven jullie planeet en zijn min of meer stilstaand voor langere tijd, en houden de Aarde in het oog via hun bewakingssystemen. Anderen verplaatsen zich, voor de vervulling van hun verschillende taken. We hebben kleine vaartuigen die landmeetkundige activiteiten doen, en we hebben grotere vaartuigen met een grotere reikwijdte en die in staat zijn om te werken in de ruimte en planeten bezoeken in andere zonnestelsels.

Elke basis-of Aarde toestel heeft, te allen tijde, zijn persoonlijk vaartuig zwevend binnen zijn vortex, voor persoonlijk, onmiddellijke terugbezorging van berichten naar of van die eenheid. Dit station, of platform, verandert nooit, hoewel de personen die betrokkenen zijn tijdelijk voor rust en ontspanning worden ontheven van hun taak om later terug kunnen keren.

Al onze signalen, stralen en contacten worden terug verwezen naar onze boodschappers via het medium van deze individuele contact platformen. In de atmosfeer boven een basiseenheid is er een onzichtbare identificatie balk, die ongelooflijk hoog erboven projecteert voor identificatiedoeleinden. Deze bundel projectie identificeert het bijzondere commando en beschermt het basisstation. Degenen van jullie die dienstbaar zijn op jullie plaatsen, zijn ervan verzekerd, dat allen die deelnemen aan dit programma weten dat jij hier bent.

Het echte inter-planetaire toestel, de Ventlas (?) van onze troepen, zal verschijnen aan jullie optiek met een manifestatie van gekleurde lampjes, meestal groen, rood en wit. Ze zullen soms verschijnen als constant rood en groen, andere keren, zullen ze lijken te knipperen.

Er worden vragen gesteld waarom er niet meer ruimteschepen te zien zijn in het luchtruim. Wij willen dat beantwoorden door te zeggen dat ze er zijn. Het is niet noodzakelijk dat zij in grote aantallen gezien worden op dit moment om hun werk uit te voeren. De tijd komt spoedig dat grote vloten van hen, enorme Armadas, zullen worden gezien in de hemel, en dat zal u vertellen, wie er zo dicht tot onze harten worden aangetrokken, en dat er een andere fase van ons werk is begonnen.

Op dit moment verwachten wij dat de condities gunstig zijn voor het opnemen van degenen die innerlijk voorbereid zijn op kortere of langere reizen. We weten dat jullie allemaal hier naar verlangen. We aarzelen weleens om teleurstelling in geen enkel hart te veroorzaken en toch moeten we zeggen dat in sommige gevallen, het fysieke lichaam niet zo’n vlucht kon maken. Geliefden, het moet een lichaam in perfecte fysieke gezondheid zijn, in een bepaald type van spirituele afstemming, in een zekere mate van zielenontwikkeling en in een toestand van mentale alertheid en paraatheid.

Het voorbereiden van de Aarde’s Energie Rastervoor het Eerste Contact:
Uit het boek, “Lord Ashtar en de Galactische Federatie,” pagina 14:

“Lord Ashtar en Lord Sananda Jezus zijn de enige beslissers in de Aarde ascentie en wanneer het gepast is om de sterrenschepen van de vloten zichtbaar te maken in het gebied rond de aarde. Wanneer dit gebeurt, Is Ashtar verantwoordelijk voor het creëren van een Kracht Veld op Aarde door het Aarde Grid heen verbonden via de piramides, trappiramiden en portalen van de Aarde die ons naar het nul-punt zullen brengen.

“Binnen deze energie, is veel meer geavanceerde technologie mogelijk. Om het Aarde Grid te illustreren, hebben we het voorbeeld van de berg Hermon. De Berg Hermon is waar de verheerlijking van Jezus plaatsvond. De berg Hermon ligt in de Golanhoogte en werd verkregen door Israël in de landroof van de de 6-daagse oorlog in 1967. De berg Hermon is een Sterrepoort. Jezus nam zijn discipelen, Peter, Jakobus en Johannes met hem mee naar de bergtop. de drie vielen vervolgens in slaap. Een Sterreschip verscheen en Jezus ontmoette zijn Galactische reizigers, Elia en Mozes. Ze kwamen uit het schip, op de berg en Jezus verscheen in zijn Glanzende of Etherische Lichaam aan zijn discipelen. De berg Hermon is gelegen op de 33e Breedtegraad Lijn van Aarde. Als u de 33e parallel volgt naar de andere kant van Aarde, vindt u ook op de 33e parallel … Roswell, New Mexico, Verenigde Staten. Dit is de site van de beroemde UFO-crash die resulteerde in het herstel van de levende buitenaardsen. Het Aarde Grid is een elektromagnetisch en kristallijne route voor Etherische schepen. “

Velen vragen zich af wat er precies zal gebeuren als we daadwerkelijk het Eerste Contact maken:

Wanneer het goddelijke, juiste moment zich voordoet, zal de hoeveelheid hoger bewustzijn energie, die de plaatselijke Spirituele Hiërarchie heeft binnen gebracht, veel groter zijn dan jullie, tot nu toe hebben ervaren. Individuen omgeven door veel negatieve energie zullen hoogstwaarschijnlijk vijf tot tien minuten van ziekte ervaren van deze intense energieën. Het is bijna alsof iemand een storm van hoge positieve energieën rond Moeder Aarde heeft geplaatst. Velen die zich meer bewust zijn zullen deze nieuwe energieën als uiterst schitterend licht zien. Iedereen zal het voelen als een kalmerende energie. Het zal voelen als de ultieme vorm van extase!

Deze prachtige energieën zullen worden begeleid door zeer prachtige hemelse muziek gespeeld door de lokale Spirituele Hiërarchie. Deze hemelse muziek zal een teken zijn aan alle dat een echt Goddelijk ingrijpen in de aangelegenheden van de mensheid van de Aarde’s op het punt staat te gebeuren . Jullie locale Spirituele Hiërarchie zal ook een aantal makkelijk te detecteren, ‘Engel-achtige’ wolken in de lucht vormen. Deze hemelse voortekenen zullen jullie signaal zijn dat er iets wonderbaarlijks staat te gebeuren.

Lieve Harten … lieve, geliefde Harten, jullie allemaal op jullie wereld zijn nu in de positie binnen je spirituele groei om het samen op te lossen of de rest van de puzzelstukjes in elkaar te zetten. En als jullie kijken, lieverds, en deze puzzel observeren, kun je nu met jullie grote bewustzijn (zonder mij cluing(?) jullie in;-)) begrijpen waarom wij jullie op dit moment informeren over ons grote Moederschip, Het nieuwe Jeruzalem. Ja, Lieve Harten, jullie hebben het!

Ja, Dierbaren, jullie zijn bij de finish, lopen op het water, komende door de mist … met uitgestrekte armen, om toe te treden tot Het nieuwe Jeruzalem. En weet dat je mateloos geliefd bent … diep, onvoorwaardelijk.

Jullie Galactische Broeder,

Lord Ashtar

Channel:  Ashtar/Athena

Source: www.earthascends.com
 
%d bloggers liken dit: