Lady Nada via Fran Zepeda: Jullie Zijn de Rozen van Liefde, Zich Door de Tuin van de Universums Uitspreidend, 21 juli 2013

 

Lady Nada
Lady Nada
Hallo mijn dierbaren. Groeten vanuit het Hemelse Rijk en Alles-Dat-Is, dat precies nu met slechts jullie intentie voor jullie beschikbaar is. Want het wordt duidelijk voor jullie dat alles op een dieper niveau binnenin jullie aan het vermengen is en veel opent zich voor jullie hoogste goed en het hoogste goed voor alle betrokkenen.

Uitbreiding, dierbaren; dat is de naam van het spel: Uitbreiding van jullie Gouden Gechristende Zelf, jullie Geascendeerde Zelf, jullie verbinding met de diepere delen van jullie, die verbinding met jullie Hogere Zelf en hoger. Jullie leren te leven en te overleven en binnenin een veel meer verlichte plaats van inwonend te zijn, en dit is het centrale punt waar jullie uit tevoorschijn zullen komen en voor altijd mee zullen versmelten; streef ernaar of je vanuit dat punt naar de oneindigheid kunt duwen, om Alles-Dat-Is te omwikkelen. Woon daar, dierbaren, dat is jullie rechtmatige plaats.

Van daaruit kunnen jullie nu veel diepere rijken van bestaan verkennen. Want jullie Hart zal de weg leiden. Het is alleen binnenin jullie hart waar jullie nu wonen en het opent nu de paden voor jullie om in vele niveaus van zijn/bestaan te wonen – zonder grenzen, zonder oordeel, zonder limieten. Het is vrijheid.

En voor jullie, dierbaren, is het geen nieuwe plaats om te zijn. Jullie ontdekken het opnieuw, op zoveel niveaus, als jullie je overgeven en ZIJN met jullie Gechristende Zelf, jullie Geascendeerde Zelf, de rijken aanrakend waarvan jullie eens dachten dat zij afgescheiden van jullie waren maar er altijd waren, op jullie wachtend om je er opnieuw mee te verbinden.

En ik smeek jullie, dierbaren, om de weg voor jezelf te verlichten door jullie Gouden Licht te ervaren, jullie LiefdesLicht binnenin jullie als jullie natuurlijke manier van bestaan. Neem afscheid van die lineaire focus. Voel nu de afstand wanneer de oude wereld naar jullie wenkt; bezig is in de vergetelheid te vervagen. Het is terug naar de Bron aan het ontbinden om gerecycled te worden in/naar een hogere manier van zijn. Jullie helpen dat door binnenin de hogere dimensionale ervaring te blijven die nu steeds meer naar jullie wenkt.

Nu is jouw kans om in de komende dagen opnieuw kennis te maken met jouw Gechristende Zelf, met jouw Geascendeerde Zelf, en het te verkennen en jouw lagere zelf blijmoedig te versmelten in de lichtere liefdevolle energieën van jouw Goddelijke Essentie.

Voor alle intenties en doelen, hebben jullie dit vaak bezocht. Het kan soms vreemd aanvoelen. Begin opnieuw om het als normaal te zien. Blijf er langer binnenin. Ben jouw Goddelijke, Gechristende Zelf nu, dierbaren. Speel er binnenin. Sta jezelf toe om er binnenin te gedijen.

Wij verwelkomen jullie, dierbaren. Wij juichen jullie toe, en wij feliciteren jullie. Want jullie arriveren, jullie worden, en jullie keren terug naar jullie natuurlijke manier van Zijn – uit de vuiligheid en het uitvaagsel van de oude derde dimensionale ervaringen vandaan die jullie eens ontwierpen voor jullie groei. Sta hen toe om volledig van jullie af te vallen zoals dode bloemblaadjes van een prachtige roos afvallen om het centrum te openbaren, de kern, het potentieel voor meer groei van een zelfs meer perfecte roos van volle bloei en glorie.

Jullie zijn de Rozen van Liefde, dierbaren, zich verspreidend door de Tuin van de Universums, in alle nuances van roze en scharlakenrood, Liefde verlichtend en aardend in de Universums met aldus veel potentieel om voortdurend te bloeien met diepere en grotere Liefde als jullie hoger stijgen in jullie frequenties en dimensies.
Ik houd jullie aan mijn Hart en ik groet jullie vanuit mijn Hart en ik versmelt met jullie Liefde om het te verhogen terwijl jullie jullie Liefde met anderen versmelten en delen, het in jullie zelf en anderen de gehele tijd verhogend.

Namaste,
IK BEN Lady Nada en Ik buig voor jullie Goddelijkheid.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.
%d bloggers liken dit: