LIVE Bijgewerkte Presentatie – Het Meest Belangrijke Onderwerp Van Onze Tijd – GeoEngineering & Chemtrails (video)

youtube_geoengineeringwatch

Gepubliceerd op 20 juni 2013

“Droogte, Overstromingen, en Verstoringen in het Weer” 
In deze video geeft Dane Wigington  in Noord-Californië een presentatie om de schadelijke effecten van geo-engineering  te verklaren, vandaag de dag geen kritischer onderwerp. De benodigdheden die nodig zijn om het leven op aarde te behouden worden  door deze programma’s roekeloos vernietigd. Geo-engineering is niet een onderwerp dat is begonnen om ons pas over een aantal jaren te beïnvloeden, maar leidt nu al tot grootschalig sterven van dieren en afsterven van planten over de hele wereld, evenals het ziek worden van de mensen. Het debat over de vraag of er geo-engineering programma’s bezig zijn is nu een betwistbaar punt. Er zijn meer dan genoeg gegevens om het te bevestigen. Er is echt beeldmateriaal die tonen dat tankvliegtuigen spuiten. De materialen die op de grond gevonden zijn, zijn exact dezelfde materialen die in talrijke octrooien en in geo-engineering documenten van de overheid genoemd worden. De lucht ziet er tegenwoordig niet meer normaal uit. Na onderzoek dit niet kan worden ontkend. Ze zijn gevuld met nano-deeltjes van zware metalen. De lucht is nu al zo lang gevuld met netpatronen en we zijn daar al zo lang aan gewend, dat we ze niet meer zien. Helaas is het een feit dat mensen niet onderzoeken. Voor alle duidelijkheid, wat we zien is niet wolkenbezaaiing om regenval te verhogen. Deze nano-deeltjes zijn ontworpen om de zon te blokkeren en de straalstroom te beinvloeden. Dane Wigington legt in deze presentatie uit hoe hierdoor enerzijds de droogte en anderzijds de zondvloed wordt veroorzaakt, die over de hele wereld wordt ervaren…

Bekijk de video hieronder en bezoek de website http://www.geoengineeringwatch.org  voor het verdere verhaal en een overzicht van deze door de overheid patenten en documenten.

%d bloggers liken dit: