Bericht van SaLuSa via MADAD, 16 juli 2013

salusa3

Wij zijn hier om jullie te helpen en wanneer het je wens is zal je zeker gewaar zijn van onze energie van liefde en vreugde welke we zo graag met jullie delen. Er zijn geen grenzen voor Liefde en Licht en wanneer je eenmaal gekozen hebt welke weg te gaan en je levensplan te volgen, staat en niets meer in de weg om ze in volle kracht te uiten. De meesten van jullie kwamen naar de Aarde om deze lessen zo goed mogelijk te leren, en nu is het tijd om waarlijk te begrijpen en te accepteren al wat er over is te leren. Hoe sneller jullie de begeleiding van binnenuit volgen, des te eerder jullie vrij zijn om het vreugdevolle en  vrolijke leven te voelen en te leven welke jullie gepland hebben, omdat zoals het gezegde “eerste dingen het eerst”  kan dit niet eerder, daar in de hogere rijken alles gelukkig en verrukkelijk is en je moet jezelf toestaan om deze manier van leven te accepteren zonder enige gedachte van zelf-minderwaardigheid en gevoelens dat je minder bent dan je werkelijk bent – de wonderbaarlijke wezens van Licht, geschapen uit de Liefde van de Schepper. Dus wanneer je jezelf alles wat erachter  ligt volledig laat accepteren, dan zal alle schoonheid van het nieuwe rijk onthuld worden

Wij begrijpen hoe belangrijk informatie is en wij werken zeer nauw samen met onze Aarde bondgenoten bij deze opdracht, omdat wij voelen dat er nog steeds twijfels zijn betreffende jullie massamedia die niet verhalen over al hetgeen er is gebeurd, maar onthoudt alsjeblieft dat alles met veel voorzichtigheid gepland is en wanneer alle stukjes op de juiste plek liggen de stroom van informatie van alle bronnen niet te stoppen zal zijn en zonder alle leugens die reeds verkondigd zijn. Blijf wensen voor de veranderingen en rust uit wanneer mogelijk en aanschouw terwijl het zich allemaal voor je eigen ogen afspeelt, en onthoudt alsjeblieft dat alles wat zich in jouw leven afspeelt en de manier waarop het gebeurt, is wat jij voor jezelf gepland hebt, dus leer het te accepteren zonder enige angst en twijfel en zie hoe jouw leven gevuld is met de puurste en meest krachtige Liefde en Licht vloeiend van overal naar en door jou.

Zie jullie kinderen, hoe gelukkig ze zijn, special wanneer ze jullie ondersteuning en begrip voelen, er zijn geen zorgen of twijfel, zij ervaren simpelweg het leven zoals het is. Wij zouden kunnen zeggen dat wij net als jullie oudere broeders en zusters zijn, die komen om jullie te helpen om het innerlijke kind binnenin jullie te vinden, die lange tijd verstopt zat achter al de angsten en twijfels vanwege de barre omstandigheden van de 3D ervaringen. Het is nu tijd om los te laten en weer te vertrouwen op dat innerlijke Wezen dat in een ieder van jullie huist, en in het Licht wil stappen. De deur staat open en een ieder wiens intentie het is om zich te verheffen is welkom. Het Licht is zo schitterend en liefdevol dat niets verstopt kan blijven in de schaduw, omdat er geen schaduw is in de hogere rijken. Dus wees liefdevol voor jezelf, vrij  van alle duisternis dat dit Licht gevonden heeft en doe het met vreugde, daar iedere keer wanneer je dit doet jij jezelf meer en meer verheft totdat je alleen nog maar omringd wordt door Liefde en Licht. Wij zijn altijd bij jullie en wensen jullie zoveel  mogelijk te helpen zonder ons te bemoeien met jullie vrije wil. Accepteer alles zoals het is en zeer binnenkort zullen jullie ontdekken dat het veranderd is.

Ik ben SaLuSa van Sirius en zend jullie al mijn Liefde en ik vraag jullie  vriendelijk om je te realiseren hoe belangrijk jullie eigen ‘loslaten van het oude’ is, omdat wanneer je dat doet, jullie nog krachtiger worden dan jullie nu zijn en in staat zijn om ook anderen meer te helpen met jullie groter begrip van alles. Laat je Licht schitteren en kijk niet om met bezorgdheid, verdriet of boosheid daar jou mooie toekomst hier is, daar wij allemaal bij je zijn.

 

Vertaling: André

 

%d bloggers liken dit: