Steve Beckow over de Disclosure Update medio 2013 – deel 1 van 2

 

stevebeckowupdatedisclosure_1-2

 

Posted by Steve Beckow

Gisteren op 8 juli 2013, die een Wereld Disclosure Dag was, konden we even kijken naar wat de Galactics gezegd hebben in de laatste twee maanden over de voortgang van Disclosure.

Stephen Cook postte een interactieve video op Google met een bezig klein sterrenwezen op Wereld Disclosure Dag. Ik kan dat statische beeld wel reproduceren maar niet de video zelf. Dit moet een teken van verandering zijn dat Google zo’n soort video wil posten.

Als je het zag, zou je de voortdurende neiging gemerkt hebben om extraterrestrials/buitenaardsen variaties te geven op het kleine Grijze soort lichaam. (the Greys).  Het is nog steeds niet in het collectieve bewustzijn gezonken dat in de huidige tijd de meeste extraterrestrials rond de planeet onze voorouders zijn en er bijna precies zo uitzien als wij.

Terugkijkend naar de laatste twee maanden vertelde Mira van de Plejaden ons op 11 juni dat vrees nog steeds de reden is waarom de Galactics zich nog terughouden. “Gebeurtenissen gaan veerder,” zei hij, “totdat het de juiste tijd is voor ons volledige contact met jullie. Wij willen dat dit in liefde, vreugde en waarheid gebeurt, en ver bij vrees vandaan.” (1)

Deze commentaren gaan in tegen een achtergrond van films met “alien invasie’s” die zich concentreren op thema’s zoals plundering, ontvoering, verminking enz.

Op 4 juli zei de Galactische Federatie via Blossom ook dat het de aardse vrees is die de sterrenwezens terughoudt.

“Jullie moeten de reden begrijpen… waarom we die “Grote Vertoning” nog niet gedaan hebben, waar jullie allemaal om vragen.

“Zo velen van jullie KENNEN ons. Zo velen van jullie zijn ontwaakt en WETEN zonder enige twijfel dat we bij jullie zijn. Ook al hebben jullie je menselijke twijfeldagen.

“Maar velen van jullie zijn nog niet ontwaakt en we zouden gewoon zo veel mensen in vrees en paniek brengen en dit is niet zoals wij onze verwelkoming willen hebben.” (2)

Wes Annac vroeg de Plejadische Hoge Raad naar een update over Disclosure en hem werd een brede omvang in discussie gegeven over onze bereidheid en hun acties.

“Wij en voldoende anderen hebben jullie, liefste zielen, al een aardige tijd (van jullie begrip van tijd) verteld, dat de kleine druppels van disclosure(onthulling) die via jullie mainstream media komen, spoedig gaan toenemen, en het voortdurende werk dat door de mensheid wordt gedaan, eerder dan door ons,  spreekt voor deze waarheid.” (3)

Zij voorspelden dat de neiging om te lachen over het idee van extraterrestrials en over  degenen die Disclosure ondersteunen, spoedig zou gaan stoppen.

“Zo veel als mogelijk is wordt er gedaan om disclosure vooruit te brengen, op een wijze die door jullie mainstream media wordt geaccepteerd.  Terwijl veel van jullie mainstream media nog grotendeels  de recente Burger Hoorzitting heeft weggelachen, zal het onderwerp spoedig vooraan in het collectieve bewustzijn komen en zal niet langer worden gezien als een onderwerp om over te lachen.

“Het idee van ons bestaan werd aan de mensheid gepresenteerd op een wijze die bedoeld is om de geloofwaardigheid ervan te verlagen of de waarschijnlijkheid dat de mensheid Leven op andere planeten vindt, buiten dat van jullie, maar eerlijk, wij zijn hier bij jullie en dat zijn we altijd geweest.”(4)

De Plejadiërs vertellen ons dat negatieve extraterrestrials niet langer worden toegestaan rond de planeet maar de verhaaltjes van ontvoeringen en verminkingen  gaan maar door en die brengen vrees in de mensen.

“Daar de Burger Hoorzitting deels gericht was op de werken van negatieve extraterrestrials die niet langer het vermogen van vrijheid meer hebben op jullie oppervlakte die ze hadden toen ze jullie kostbare dieren verminkten; de aanwezigheid van het Licht is op jullie wereld om daar te blijven en zulke lage belangen zullen niet en werden niet toebedeeld om die daden of offeringen op jullie wereld uit te voeren….

“De Illuminati zoals jullie die kennen, hebben grotendeels geaccepteerd, en zijn deel geweest en hielpen de verminkingen van jullie dierbare dieren met de slecht willende delen van het Zeta ras, maar velen van de hoogste niveaus van dergelijke negatieve (Zeta) gedeeltes beleven tegenwoordig een vorm van containment (in licht zetten) die zuiverder is dan wat de hoofdmannen van de cabal ervaren.” (5)

Zij erkennen dat “wij werken aan zoveel verschillende facetten van de totale zuivering van duister uit dit gehele Universum.”(6)

“Zoveel progressie wordt er al gemaakt in de rijken meer dan jullie dit begrijpen, en zelfs in jullie stoffelijke rijken zien jullie druppels en golven van disclosure, waar wij gelukkig mee zijn om die aan te kondigen, en deze zullen zich alleen maar uitbreiden.” (7)

Ze vroegen om klaar te staan voor een tsunami van disclosure (onthulling)

“De onthullingen die je zult vinden zullen werkelijk ontworteld worden, en zoals wij en genoeg anderen gedaan hebben in het verleden, vragen we jullie om je met Liefde voor te bereiden en om klaar te staan om door een tsunami van onthullingen getroffen te worden die werkelijk jullie denken zal verbijsteren.  (8)

(Wordt vervolgd door Deel 2)

Voetnoten:

(1) “A Message from Mira of the Pleiadian High Council,” channelled by Valerie Donner, June 11, 2013, at  http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm.

(2) “The Galactic Federation of Light via Blossom Goodchild: July 4, 2013,” at http://goldenageofgaia.com/2013/07/the-galactic-federation-of-light-via-blossom-goodchild-july-4-2013/#more-184714.

(3) “Channeled Pleiadian Interview: Awakening to Pollution, Increasing Disclosures and Understanding Energetic Alchemy,” by Wes Annac, June 11, 2013 at http://aquariusparadigm.com.

(4) Loc. cit.

(5) Loc. cit.

(6) Loc. cit.

(7) Loc. cit.

(8) Loc. cit.

 

 

Bron:  http://goldenageofgaia.com/2013/07/update-on-disclosure-part-12/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=update-on-disclosure-part-12

 

Vertaling: Winny  winnyd@stralendetoekomst.nl

 

%d bloggers liken dit: