Steve Beckow met update over Disclosure medio 2013, deel 2 van 2, 8 juli 2013

stevebeckowdisclosureupdatemed2013_2-2

 

(Vervolg van Part 1.)

Steve Beckow:  De Arcturiërs van Suzanne Lie vertellen ons dat “mensen nog niet klaar zijn” voor de Onthulling. (1) Ze leggen uit wat ons klaar zal maken: een uitbreiding van bewustzijn van niet alleen het persoonlijke maar tot aan het planetaire te omhelzen.

“Terwijl jullie naar hogere staten van bewustzijn gaan, zien jullie jezelf niet als een persoon. Je ziet dan jezelf als het collectief van de mensheid, dan zie je je zelf als een nationaal bewustzijn en daarom gaan naties door hun crises heen om hun duister aan te vechten.

“En terwijl meer en meer naties hun duisternis bevechten, gaat dit nationale bewustzijn naar een planetair bewustzijn en als er een planetair  bewustzijn door Gaia veegt, dan zullen we in staat zijn om te landen.  (2)

Ashtar die spreekt via Philipp Schlienger vertelt ons dat de aankondiging van het overvloedsprogramma ons voorbereidt op Disclosure. Hij begint een plaatje te schetsen van de opwinding die de introductie van overvloed zal veroorzaken.

“Jullie werd verteld dat de transformatie van jullie financiële stelsel een gedane zaak is, die alleen maar wachtte op toepassing. Hierbij gevoegd werd jullie verteld dat de duistere mensen geen macht meer over hebben om dit alles te vertragen of om het nog langer te voorkomen. Dit kunnen wij bevestigen, en jullie zullen ook zien waarom dit zo belangrijk is.

“In de komende dagen en weken  zullen jullie meer hierover horen – en nog beter – zullen jullie dit ervaren. Wij kijken er naar uit om te zien hoe jullie in je ogen wrijven van ongeloof, en jezelf afvragend: ‘Is dit echt aan het gebeuren? Droom ik?’

Na die korte periode zullen jullie worden overstroomd met geluk en jullie zullen totaal opgewonden zijn. Op zichzelf zal dit jullie heel veel opheffen en jullie vibraties zullen verhoogd worden naar een hogere graad.” (3)

Hij vraagt ons dan: “Dus waarom vertel ik, Ashtar, jullie dit?”  En dan onthult hij de link naar Disclosure.

“Omdat de vreugde die jullie zullen beleven met de introductie van het nieuwe financiële stelsel absoluut ook hachelijk is voor, en de basis zal vormen waarop Disclosure plaats vindt.”  (4)

Hij legt het galactisch denken uit over die zaak.

“Wat denk je dat er gebeurt als we nu een fly-over zouden doen? Zou het grootste deel van de mensen niet reageren met vrees en doodsangst? Hoe zouden jullie bestaande financiële systemen daarop reageren? Zou dat niet tot nog meer geweld en chaos resulteren?

“Dus, vraag nu jezelf af, hoe zou het zijn als de mensheid eerst werd opgetild door een nieuw en eerlijk financieel systeem? De vreugde en het geluk dat voortkomt uit het weghalen van de ketenen van het huidige onfaire economische systeem, met iedereen die zich bevrijd voelt van het juk van slavernij door die nieuwe financiële transformatie?

“Denk je niet ook dat dit automatisch veel van jullie huidige problemen zou oplossen? En daarop gebaseerd dan, de Onthulling – dat jullie Ster familie hier is en dat die zich opnieuw met jullie wil verenigen – zal dat dan niet veel beter worden ontvangen?

“Dus, kunnen wij bevestigen wat anderen al hebben gerapporteerd – en wat velen van jullie reeds denken –  dat Disclosure plaats zal vinden zo gauw de noodzakelijke stappen om het nieuwe, eerlijke, economische stelsel succesvol hebben plaats gehad. Dan kunnen wij naar jullie toekomen en jullie alles presenteren wat jullie al werd aangekondigd.” (5)

Niet ver achter de overvloed aan, voorspelt hij, zal de binnenkomst van onze ster familie zijn.

“En vanuit jullie gezichtspunt is het meeste wonderlijke waarschijnlijk, dat we praten over weken en niet over jaren totdat deze fundamentele transformatie van jullie economisch stelsel snelheid krijgt en duidelijk wordt voor iedereen. En als die steen aan het rollen is, kunnen jullie ook verzekerd zijn dat Disclosure niet lang meer zal wachten te komen.” (6)

Terug in april, verbond ook St. Germain via Méline Lafont, Disclosure aan NESARA:

“Zoals algemeen wordt geweten, is Disclosure deel van NESARA, zoals ook NESARA veel meer is dan alleen fondsen. NESARA heeft ook te maken met jullie vrijheid en jullie zelf-rijker worden door een veel hogere wereld en…  bewustzijn….

“Heb vertrouwen in het NESARA project en in Disclosure/Onthulling, dat zal jullie allemaal enorm bevoordelen en die zullen plaats vinden als de collectieve harten er klaar voor zijn. En dat is wat er nu aan het gebeuren is en omdat heel veel al heeft plaats gehad en achter gesloten deuren bezig is, kan het elk moment van het NU gaan gebeuren.” (7)

Dus de Galactics vertellen ons dat de uitbreiding van ons bewustzijn om meer op te nemen dan alleen onszelf of zelfs onze landen, maar het is nodig om de hele planeet op te nemen of  te nemen voordat we klaar zijn om de sterrenwezens te verwelkomen. De advent van het overvloedsprogramma zal op de planeet energie doen omhoog gaan en de niveaus van opwinding doen stijgen tot op het punt waar onze vrees kan worden overstegen en onze opwinding zich kan uitbreiden om onze ster familie te verwelkomen.

Voetnoten:

(1) “Suzanne Lie and the Arcturians on Heavenly Blessings,” July 2, 2013, Part 2/3 at http://goldenageofgaia.com/2013/07/suzanne-lie-and-the-arcturians-on-heavenly-blessings-july-2-2013-part-23/.

(2) Loc. cit.

(3) “Ashtar Speaks: The Transformation of your Financial World as the Basis for Disclosure,” channelled by Philipp, June 12, 2013, at http://goldenageofgaia.com/2013/06/ashtar-speaks-the-transformation-of-your-financial-world-as-the-basis-for-disclosure/.

(4) Loc. cit.

(5) Loc. cit.

(6) Loc. cit.

(7) “Apr 14 2013 Saint Germain ~ Nesara: As you know, all new pairs of shoes have to be walked in before they feel comfortable ~ As channeled by Méline Lafont,” at http://tinyurl.com/lw3pfjt.

 

Bron:  http://goldenageofgaia.com/2013/07/update-on-disclosure-part-22/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=update-on-disclosure-part-22

Vertaling: Winny winnyd@stralendetoekomst.nl

 

 

%d bloggers liken dit: