Dana Mrkich – Groot Drietal samenstand: die het onmogelijke mogelijk maken – 17 juli 2013

danamrkich

 

Donderdag 11 juli 2013

Wij komen met een super zeldzame astro verbinding op 17 juli: Het Grote Drietal van Jupiter in Kreeft, Saturnus in Schorpioen en Neptunus in Vissen (Allemaal rond 5 graden van die tekens als je je kaart kent.) Wij voelen nu al de invloed ervan en al in heel juli.  Deze samenstand is een prachtig samengaan dat ons helpt om het onmogelijk mogelijk te maken.

Onze diepste dromen, wensen en wat we willen (die we onder ‘sprookjes die waar worden’ categorie kunnen plaatsen) , gecombineerd met gegronde, praktische actie en veel geluk (juiste plek, juiste tijd) om een van de best mogelijke ramen te creëren die je al een tijd had om iets te doen wat je al lange tijd wilde doen.

Neptunus zorgt voor visie, Saturnus suggereert dat je er werk in moet zetten, maar Jupiter is klaar met zijn zak van overvloed en succes om het allemaal lonend te maken. Elke tijd vanaf nu tot rond 19 juli is een geweldige tijd om bewuste gedachten te leveren aan waar je werkelijk een grote stuw bij of massale hulp bij wilt hebben, wat heb je nodig om voor eens en altijd te veranderen?

Laat totaal los hoe dit kan gebeuren, het universum heeft gewoonlijk een veel beter, makkelijker plan voor ons dat wij kunnen bedenken, maar tegelijkertijd volg je innerlijke duwtjes en instincten als ze zeggen doe dit of ga daar naar toe. Als nieuwe ideeën of gelegenheden opkomen in je, merk dan de oude saboterende gedachten op die omhoog komen die proberen je te overtuigen: “Oh, dit is allemaal veel te moeilijk, dat kun je niet doen. Waar het nu om gaat, dat gaat allemaal weg.” Gewoon zoals je junk mail weggooit, in je inbox, zo doe je dat nu, je drukt op delete voor gedachten zoals dezen.

Voor degenen die lange tijd op een bepaald pad zijn geweest, wees niet verrast als nieuwe paden zich openen in een geheel andere richting dan de ene die je verwachtte!

Besteed echt aandacht aan waar je toe geleid wordt in de volgende week, wij krijgen echt sterke tekenen op het moment om ons in een of andere richting te brengen: “Hier naar toe, hier naar toe!”

(c) Dana Mrkich 2013. Permission is granted to share this article freely on the condition that the author is credited, and the URL www.danamrkich.com is included.

Bron:  http://aquariusparadigm.com/2013/07/15/dana-mrkich-july-17-grand-trine-making-the-impossible-possible/#more-25295

 

Channeler: Dana Mrkich

Vertaling: Winny winnyd@stralendetoekomst.nl

 

%d bloggers liken dit: