SaLuSa via Madad, 12 juli 2013

salusa3

De ogenblikken waarop jullie hebben gewacht zijn hier voor ieder van jullie die hun eigen innerlijke leiding wilde volgen en die de oude wegen achter zich liet. Geef je alsjeblieft intens over aan je eigen innerlijke zelf en ontdek meer. Dit zijn de tijden waarop de energie van jullie lichaam omhoog aan het gaan is en waarop de frequentie veel hoger is dan op elk ogenblik in jullie Aardse geschiedenis. Voel de aantrekking van Liefde waarmee jullie omgeven zijn en hoor de stem IN je die je  leidt en  let niet op de verwarring in je denken over je ware werkelijkheid. Iedereen heeft zijn/haar eigen manier om dit te volgen betreffende het Ascentieproces en als er eenmaal een volgende stap is gezet, zullen jullie je gewoon samenvoegen en dat beloofde land scheppen met onze hulp.  Weet dat alles zich zal settelen als jullie eenmaal duidelijk hebben besloten om het oude te verlaten en het nieuwe te volgen, wat jullie steeds sterker roept.

Jullie zien ons vliegen aan jullie hemelen en wij voelen dat jullie gedachten de meeste tijd liefdevol zijn en jullie allemaal vragen ons wanneer Disclosure begint te gebeuren. Wij zeggen jullie dat die reeds aan het gebeuren is, misschien niet precies op de manier waarop jullie gedacht hadden dat het zal zijn, maar laat alsjeblieft ook ruimte voor degenen die net aan het ontwaken zijn en denk eraan hoe jullie voor het eerst hoorden dat wij bestaan. Alles is in overeenstemming met onze plannen en denk er aan dat die constant aan het veranderen zijn en terwijl nu Disclosure langzaam gaat, kan het morgen zijn dat jullie leiders alle feiten zullen onthullen die al vele jaren waren verborgen.  Laat je zelf niet vast zetten door angst of twijfels omdat die je op je pad vertragen.
Laat die los op de meest aangename manier die je gewend bent en concentreer je volledig op de prachtige toekomst die al hier is. en die wacht op jullie komst.

Wij voelen dat dit geen makkelijke taak is om te doen maar we zien jullie als prachtige en krachtige wezens van licht die stevig achter alle veranderingen staan die er gebeuren en jullie werkelijkheid veranderen in de Droom die iedereen heeft op een bepaalde manier. Wij gidsen jullie en het is ons grootste genoegen om bij jullie te zijn want ook wij volgen ons pad en doen alles wat we kunnen om dichter bij jullie te komen. Alhoewel sommigen nog hun zelf laten geloven dat ze niet in staat zijn om direct met ons te communiceren, zijn wij geduldig aan het wachten totdat zij besluiten dat het tijd is om dit uit te proberen, want iedereen heeft dit vermogen maar ze kiezen er gewoon nu niet voor. Wij kunnen deze keuze niet beïnvloeden omdat dit een schending zou zijn van jullie vrije wil. Dit zijn Universele Wetten waaraan wij allemaal verplicht zijn die te houden, maar hiermee verwelkomen wij iedereen die met ons wil communiceren, om een rustig plekje te vinden en om aan ons te denken en als je er klaar voor bent zul je zeker onze warme groet horen of voelen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kijk vooruit naar wanneer jullie ontdekken dat je vermogens veel meer verbeterd zijn dan wat je gedacht hebt. Dit zijn veranderende tijden en alles dat is verbonden met de stroom zullen echte wonderen en mirakels zijn op hun pad naar Huis. Wij houden van jullie allemaal en door omhoog gaande vibraties zijn we in staat om meer van onze liefde te zenden. Voel dit.

 

Channeler: Madad

Vertaling: Winny [winnyd@stralendetoekomst.nl]

 

 

 

%d bloggers liken dit: