SaLuSa door MADAD, 9 juli 2013

salusa3

Wij wachten tot het juiste moment om onszelf bij jullie te introduceren, en het zal in het gehele Universum groots gevierd worden. Wij kwamen hier lange tijd geleden en overzien ieder detail van deze gebeurtenis om perfect het geheel te complementeren. Wij zijn verheugd dat deze gebeurtenis op het punt staat om plaats te vinden en voelen een grote verantwoordelijkheid om onze missie te laten slagen.  Soms gaat in jullie ogen niets op de “juiste” manier, maar we verzekeren je nogmaals dat wij ook onze tijdschema’s hebben en wachten op het juiste moment om ons bij jullie te voegen. Wij horen luid en duidelijk jullie vraag en beantwoorden het iedere keer door jullie meer en meer liefde te sturen. Deze vraag beïnvloedt ook jullie leiders, die onze aanwezigheid niet langer verborgen kunnen houden, daar steeds meer mensen de waarheid wensen te kennen en te herinneren hoe krachtig gedachten zijn.

Nu zien jullie allemaal binnenin jezelf hoe de duisternis wordt verhelderd door het Licht dat naar jullie wordt gezonden, hetzelfde gebeurt met de wereld. Alles wordt uit de schaduw gehaald en verhelderd door de Liefde en het Licht. Hoe meer  Licht en Liefde wordt gezonden, des te meer duisternis kan worden onthuld. Persoonlijk ontdekken velen van jullie dat zeer oude kwesties langs komen om opgehelderd te worden, en zijn verrast dat dit misschien dateert van duizenden jaren terug en leidt naar de tijd van Atlantis. Deze oudste kwesties zijn meestal het moeilijkste om op te helderen, maar twijfel geen moment aan jezelf, omdat wanneer  je niet in staat zou zijn om ze op te helderen ,  ze ook niet naar boven komen om opgehelderd te worden.

Dit te weten zou je intenties zelfs sterker moeten maken, daar diegenen die wensen om zichzelf te bevrijden/verhelderen alle hulp krijgen van hun Gidsen en Engelen. Diegenen van jullie, wiens toekomst bij ons ligt, voelen zeker onze aanwezigheid en onze begeleiding binnen de berichten die wij sturen, of in telepathische communicatie met ons. Herinner je alsjeblieft dat jullie allemaal in staat zijn om op deze manier te communiceren, je hoeft je alleen te focussen en jezelf in balans brengen binnen het liefdesveld die een ieder van jullie omringt. Wij zijn erg blij dat steeds meer van jullie met ons willen praten, daar wij jullie familie zijn en zoals velen van jullie voelen, zijn wij zeer nauw verwant. Dus als je wenst, open jezelf voor deze communicatie en wij zullen graag en liefdevol reageren, daar we steeds dichterbij komen. Laat alsjeblieft alle twijfel van hoe en wanneer los, en laat het zich gewoon mooi in jullie realiteit ontvouwen. Weet dat dit het plan van de Schepper is voor iedereen in dit Universum en hoe minder twijfel je hebt, des te eerder zullen jullie je allemaal bij deze nieuwe schitterende Licht gevulde realiteit voegen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en vergezel  jullie in je dromen en in het creëren van Nieuwe Aarde, en laat de twijfel je alsjeblieft niet terughouden, en wanneer losgelaten zullen de hogere niveaus waar je op hebt gewacht zich voor je openen. Deel altijd je Liefde en Licht met iedereen en met Moeder Aarde en het zal tienvoudig retour komen.

Channeller: MADAD

Hello,
de naam SaLuSa betekent “vriend van de sterren”, aangeduid door SaLuSa. 
With love and Light,
MADAD

Vertaling: André

%d bloggers liken dit: