Denk Groot en dan GROTER – Brenda Hoffman, 9 Juli 2013

 

 

Dierbaren,

Zelfwaarde is de sleutel met betrekking tot het overgaan naar de nieuwe Aarde. Hoewel het accepteren en verwerken van jullie vreugde een belangrijk deel van zelfwaarde is, zijn er andere delen die wij wensen te onderzoeken.
Misschien heb jij het gevoel dat jouw zelfwaarde opmerkelijk sterk is als je diegenen rondom jou heen overziet. Misschien ben je trots op jouw Oude Tijdperk voltooiingen en vraag jij je af waar wij over spreken.
Blik alsjeblieft terug op jouw huidige leven. Heb je financiële of relatie kwesties? Of misschien is jouw fysieke lichaam niet zo gezond als je dat graag zou willen? Hoewel niet alle kwesties relateren naar jouw zelfwaarde, nemen wij het risico te veronderstellen dat vele dat zijn.
In voorafgaande levens op Aarde – en misschien andere locaties – deed je wat je moest doen om er tussen te passen, een deel te zijn van de maatschappij. Je maakte jezelf klein om gelijk te schijnen te zijn aan alle anderen. De logica van die verklaring is dat iedereen die nu op Aarde is en hun zelfwaarde adresseren hetzelfde deden. Alsjeblieft breek het woord waardeloos af in/naar waarde en loos [= zonder], en je zult begrijpen wat wij adresseren.
Je hebt gelezen, gechanneld en besproken hoe belangrijk je bent aangaande deze overgang. Maar heb jij het je eigen gemaakt wat dat betekend in termen van jouw handelingen en reacties? Heb jij jouw waarde in ieder deel van jouw wezen ontdekt of her/erkend? Of ga je door met ertussen te passen, om normaal te zijn op wat voor manier dan ook dat het meest comfortabel voor jou aanvoelt?
Ertussen passen is niet iets om je voor te schamen. Wij wijzen er alleen op dat velen van jullie ongemak ervaren omdat jullie doorgaan met jullie Oude Aarde Tijdperk gewoonte van het schijnbaar machteloos zijn.
Laat ons jou een voorbeeld geven. Misschien in jouw jongere dagen, bereikte je een gelimiteerde graad zodat deze vrienden die niet zo academisch geneigd zijn jou zouden willen accepteren. Of misschien presteerde je overdreven om aan anderen te tonen hoe geweldig je was – niet omdat het juist aanvoelde, maar omdat dat een manier was om te stralen in de ogen van diegenen die je wenste eronder te krijgen. Je kunt iets dergelijks ook ten toon gespreid hebben met atletiek, muziek, dans of op iedere plaats van bijeenkomst inclusief de zakelijke wereld.
Te proberen om beter dan anderen te zijn of een deksel op jouw prestaties te plaatsen openbaart slechts jouw behoefte om iemand anders te zijn dan wie je bent.
Velen van jullie geloven dat prestatie goed is. Iets dergelijks is waar als die prestatie jou vreugde geeft. Maar als die prestatie het resultaat is van jouw wens om net zo goed of beter dan iemand anders te zijn, toon je gevoelens van waardeloosheid.
Misschien ben je het daarmee oneens – jij geloofd dat het ertussen passen jou tot voordeel strekte.
Ertussen passen is een andere methode van massacontrole. Als diegenen die pienter zijn en diegenen die niet zo pienter zijn evenredige beloningen ontvangen door ofwel het intellect te verlagen of te verhogen, is controle mogelijk. Maar het is een prestatielat welke door iemand buiten jezelf gecreëerd is – gevestigd om jou en anderen in jullie maatschappij in te dammen.
Dit concept van controle is ietwat anders van wat wij eerder bespraken – een concept welke niet vaak geadresseerd wordt. Het is duidelijk dat massa controles jullie maatschappelijke juistheden en misstanden, het beleid en beloningen omvatten. Een veel meer discrete vorm van controle is die welke jij op jezelf plaats om binnen deze beleids- en beloningssystemen te passen.
Een deel van jou begrijpt dit concept. Jij creëerde iemand die gemakkelijk in de maatschappij past – maar die iemand is niet noodzakelijkerwijs jij. Die creatie beïnvloed jouw manifestatie/creatie vaardigheden. Hoe vaak hoor je niet dat iemand met een grote hoeveelheid aan geld niet gelukkig is? Hoewel je lacht om dat ouderwetse geloof, speel je het amper klaar om jouw rekeningen te betalen.
Het is tijd om jouw wezen van alle geloften, vroegere beslissingen en creaties te reinigen die jou niet langer meer dienen. Deze segmenten die je creëerde om klein te zijn.
Jullie zijn niet klein. Jullie zijn goden en godinnen die doen alsof ze klein zijn.
Die laatste gedachte heeft een aantal van jullie kwaad gemaakt want jullie geloven dat jullie wel degelijk gereed zijn voor een financiële meevaller of fysiek wonder. Wij smeken om dat anders te zien. Als jij je op een angstige plaats bevindt, gelijkaardig op wat voor manier dan ook tot wat je een decennia geleden of zelfs een jaar geleden ervoer, heb jij nog niet vroegere geloften uit jouw wezen gereinigd.
Sommigen van jullie voelen dat wij jullie terechtwijzen of straffen. Waar is de liefde?
Inderdaad, waar is jullie liefde voor jullie zelf? Zelfliefde is wat wij vandaag bespreken.
Het Nieuwe Tijdperk/de Nieuwe Aarde is gearriveerd. Jullie hebben je Nieuwe Aarde software gedownload. Je kunt zelfs iets van die software uitgetest hebben om nieuwe beelden, gedachten en handelingen te ontdekken – maar toch blijven jullie in de knoei zitten met financiële onduidelijkheid of fysieke of emotionele pijn.
Waar is jouw liefde voor jezelf?
Natuurlijk, nu ben je kwaad. Wat voor recht hebben wij om jou te vertellen dat je niet alleen het ongemak creëerde – je gaat door met het ongemak om klein te blijven, om in de maatschappij te passen. Een dergelijk ongemak is niet langer noodzakelijk of gewenst.
Het is tijd om een Nieuwe Aarde volwassene te zijn – al jouw vaardigheden opeisend, al jouw passies, al jouw vreugde. Stop ermee om de noodzaak te voelen in de maatschappij te moeten passen. Jij bent een uniek individu met geweldige manifestatie/creatie vaardigheden. Het is tijd om te manifesteren. Het is tijd om te creëren – om niet degene te zijn waarvan de maatschappij zegt die je zou moeten zijn.
Wij verordenen jullie vrijheid om de goden/godinnen, de grote manifesteerders te zijn die jullie zijn. Begin dit aldus te doen door naar binnenin jezelf te gaan op wat voor manier dan ook die juist voor jou is en door te verzoeken dat alle geloften, gedachten, geloven, overtuigingen en patronen die de kleine jij creëerden, die nodig waren om binnen de Oude Tijdperk maatschappij te passen, naar boven naar het oppervlak te brengen voor een nieuwe beoordeling en/of verwijdering.
Denk groot. En dan denk GROTER. Accepteer jullie vreugdes. Volg jullie passies. En sta jullie zelf toe om wat voor segment dan ook uit te roeien die de GROTE jij ontkrachten die jij bent.
Zo zij het. Amen.

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com
%d bloggers liken dit: