Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen van Juli 2013 – Children of Light, 3 juli 2013

 

childrenoflight_logo

ADVIES: Om een duidelijker inzicht te krijgen in hoe deze maanden in het grotere geheel passen adviseren wij jullie om eerst het OVERZICHT van 2013 te lezen. Het artikel bevat veel belangrijke informatie om elk deel van het jaar te begrijpen. Die informatie zullen we hieronder niet herhalen.

 

 

JULI 2013
In de maand juli worden specifieke acties ondernomen wanneer jullie enige tijd vanuit de vorige maanden onderhandeld en gewaardeerd hebben.Dit zal een periode zijn van veel doorbraken, het vermogen hebben keuzes duidelijker te voorspellen wanneer je intuïtie en helderheid vertrouwd gaat worden. Je eigen keuzes maken zal meer fijn afgestemd en specifiek worden.

Sommigen zullen in dezelfde aarzeling doorgaan wanneer ze niet zo helder zijn als ze geen innerlijk werk gedaan hebben, wat dezelfde weg van waardering en beschouwing toestaat van het “wij” bewustzijn.

Dit zal een periode zijn van betere en diepere communicatie, delen en gemeenschap met anderen. Dit zal leiden tot meer vertrouwen met je medemensen. Elkaar inspireren, als je synchroniciteit van je eigen zielsniveau naar je toe gaat halen.

Zielsgroepen zullen vollediger samenkomen en via nieuwe inspiratie werken. Jullie zullen geïnspireerd worden door ideeën van elkaar. Er zal voor elkaar grotere aandacht komen, voor degenen die meer bewust zijn geworden door innerlijk werk gedaan te hebben.

Dit zal jullie groter voordeel toelaten in deze periode dan voor degenen die geen innerlijk werk gedaan hebben… zelfs als ze door dezelfde energieën beïnvloed worden.

Niemand kan vermijden beïnvloed te worden door het Goddelijke Plan, planetaire hiërarchie en de Omhooggaande Meesterschap. Ze werken aan veranderen van geografische lijnenverbondenheid wat de onthulling van het “wij” bewustzijn mogelijk maakt.

Verschillende locaties in de wereld zullen door deze invloed doordrongen worden, gebaseerd op behoeften van verschillende groepen en zielsniveau.

De hiërarchie zal meer contact maken met de droomtoestand speciaal in juni en juli. Je kunt vreemde of ongewone dromen met specifieke symbolen hebben. Wanneer dit gebeurt ga deze symbolen opschrijven.

Dit is hoe de hiërarchie via sleutelwegen informatie in jullie bewustzijn brengt.
Dit is hoe het onderbewustzijn geblokkeerd is door het archetype van symbolen.
In juli zal je meer in de richting van acties gaan, die je de weg wijzen voor wat je nodig hebt voor je ontwikkeling op zielsniveau.

 

Bron: http://childrenoflight.com/members/monthly_weather_report11_nl.php

 

 

%d bloggers liken dit: