SaLuSa via MADA – Vragen en antwoorden, 29 juni 2013

salusa3

 

De leidster van alle vertalers, Luísa, geeft dit door.

Sedert de vele problemen met het internet, de pc, en daar veel informatie doorkomt op diverse manieren, vergat ik jullie iets heel belangrijks  te zeggen – het is mogelijk om vragen aan SaLuSa te stellen via deze channeler

Ik geef nu iets door wat ik eerder aan SaLuSa vroeg, die vragen en antwoorden komen ook achteraan de volgende channeling, en dan ben ik dus een lezer.

 

Lezer:  Kun je SaLuSa vragen wanneer wij zijn boodschappen via jou weer ontvangen omdat velen daarop wachten?

Channeler:  SaLuSa staat klaar om de boodschappen te geven en het schijnt aan ons te zijn hoe wij in staat zijn om daarmee om te gaan, en ik hoop dat dit goed werkt.
Opmerking: de rest van de antwoorden zijn in SaLuSa’s eigen woorden zoals ik die kreeg.

Lezer: Volgens Philipp zal Ascentie voor het grootste deel van de Mensheid na september zijn  – Is dit goed of is het maar een veronderstelling? Het spijt me dat ik twijfel maar de reden is dat je ziet dat er nog velen van ons slapen en ik denk dat alleen een grote opschudding hen zal doen ontwaken.

SaLuSa:  Het is een optie, geen zekerheid, maar er is grote kans dat dit gebeurt.

Lezer: Assange, Bradley Manning, Snowdon zijn wakker gemaakt door onze Familie van de Sterren als een middel om ons ook te doen ontwaken voor zoveel situaties die door de duistere mensen zijn veroorzaakt? Hun pad is ongekend moeilijk. Hoe kunnen wij hen helpen bij hun missie? Lopen zij het risico om te worden weggevaagd??

SaLuSa:  Dit zijn degenen die de ogen van jullie volk wilden openen om waarheid te verspreiden. Zij zijn degenen die het pad kozen om marteling te verduren om anderen de ware aard van regiems op aarde te laten zien.

Lezer: Wat is de waarheid over Cobra?  Ik moet zeggen dat hij aardig vreemd op me overkomt. Het enige dat ik in hem waardeer is zijn oproep naar actie maar komt hij echt uit het Licht of wordt hij door de duisteren gemanipuleerd?

SaLuSa: Cobra is een wezen van licht die nogal een ruwe methode van bewoording kiest.

Lezer: In een kortgeleden stuk vertelde Elizabeth Trutwin dat zij die door een computer channelen, zoals Mike Quinsey doet, onderworpen worden aan manipulatie door de duisteren en dat dit de reden is dat geen van de boodschappen van Mike echt de feiten die verteld werden, bevestigden. Is dit waar?
Is hetzelfde gebeurd dan met Greg Giles, maar ik weet niet of hij ook via de computer channelt? Het lijkt me raar want Greg leek me altijd een vertrouwenswaardige persoon en in feite was ik het, toen ik een van zijn boodschappen las/vertaalde, die zich dingen begon af te vragen over andere channelers en hij begon op een heel andere manier te channelen en fantastische channelingen, echt.

SaLuSa: Computers hebben werkelijk geen invloed op de kwaliteit van channelen.

Lezer: Een ding die me nodig lijkt is om Lichtwerkers aan het werk te zetten, niet alleen om te vertalen maar om zich samen te verbinden, om meer in staat te zijn om onze Familie te helpen als die gaat komen., want de schok zal enorm zijn en als ze niet zijn voorbereid ben ik bang dat ze helemaal niets doen. Wat kunnen we doen?

Tot op zekere hoogte is dit de praktische kant van Cobra die ik waardeer maar tegelijkertijd weet ik  niet of hij eigenlijk het Licht of het duister dient, en dit schept veel verwarring voor mij. Er is heel veel informatie maar soms is een daad meer waard dan 1000 woorden. Wij willen de Nieuwe Aarde scheppen met onze handen, niet door uren te zitten en Ooommm  te doen…  vat het niet verkeerd op. Dit is geen gebrek aan respect maar we moeten echt veranderingen zien gebeuren. Ik dacht dat door de Sirius (film) en de Burger Hoorzitting  er een explosie zou komen maar ik zie niks anders dan bewegingloosheid.

SaLuSa; Nou, jullie nemen actie en er zijn grote dingen aan het gebeuren op jullie wereld, ook door jullie daden. Jullie zijn prachtige wezens van licht die liefde en licht ver en wijd   verspreiden en dat is het meest belangrijke in deze tijd.

 

Nou dit waren een paar vragen die ik gesteld heb maar er zijn er veel meer die we al kennen maar die we graag beantwoord willen hebben. Ik moet allereerst het contact met de channeler privé houden, en hiermee vraag ik jullie om je vragen door te zenden en via de vertaler van dit (winnyd@stralendetoekomst.nl ) stuk naar mij te zenden, het onderwerp is dan ‘Vragen aan SaLuSa’  Als er antwoorden komen dan zullen die achter de ontvangen channeling komen te staan. Jij heet dan  ‘lezer’.

Dank jullie bij voorbaat.     In Liefde en Licht.

 

Vertaling: Winny [winnyd@stralendetoekomst.nl]

 

 

 

%d bloggers liken dit: