SaLuSa via MADA – Een nieuw medium voor ons, 28 juni 2013

salusa3

 

Wij van de Galactische Federatie werken als ooit nauw samen met onze bondgenoten voor onze plannen om jullie met ons naar je gelukkige toekomst te bewegen. In de komende weken gaan jullie veel meer zien gebeuren op jullie wereld, terwijl de beloofde veranderingen beginnen plaats te vinden. Realiseren jullie je dat alle tekenen waar jullie op gewacht hebben hier zijn om die in ieder land op jullie wereld te ontmoeten. Wij bewonderen jullie voor jullie geduld en vragen jullie alle veranderingen te visualiseren om vredevol te zijn en alle boosheid die misschien diep in je wezen woont, los te laten, want er is geen reden om de oude manieren van leven vast te houden. De volgende week kan jullie meer brengen om te zien en te geloven, dat jullie tijd in duisternis spoedig voorbij is.  De G8 topontmoeting zal bewijzen dat alle juiste personen op hun plek zitten zodat het financiële stelsel kan worden veranderd.

 

Terwijl meer van jullie je weg vinden om met ons te communiceren, ontvangen jullie en Moeder Aarde meer Licht en Liefde en verbeteren jullie vermogens iedere dag, alhoewel je die niet bewust merkt. Wij zijn blij om geen angst voor ons te voelen en dat jullie beginnen je geloof als volledige bewuste wezens te accepteren, die je eigen pad creëren naar je bestemming. Sommigen zijn meer klaar dan anderen maar allen zijn op dit moment op precies de juiste plaats en het is hun eigen besluit hoe snel ze naar voren willen gaan.

 

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik zend jullie al mijn liefde en voel je goed bij elke verandering of die nu in je lichaam, je leven of in de buitenste wereld is, omdat deze veranderingen jullie de vervulling brengen van wat jullie al in eonen tijd hebben gewenst. Wees in vreugde.

 

Channeler: MADA

Bron: SaLuSa in Love and Light 

Vertaling: Winny [ winnyd@stralendetoekomst.nl ]

 

 

 

%d bloggers liken dit: