Aartsengel Gabriel: “De Kwaliteit van Liefde Welke Bekend Staat als Humor” – Marlene Swetlishoff/Tsu-tana, 20 Juni 2013

denkmetjehart_20130620_aegabriel
Dierbaren,
Ik wens een gesprek te hebben over de kwaliteit van liefde welke bekend staat als humor. Deze kwaliteit is onvervangbaar bij het behouden van de luchtigheid van Zijn binnenin de harten van individuen en groepen. Met deze kwaliteit gemanifesteerd en buitenwaarts tot uitdrukking gebracht, worden welke uitdagingen en hindernissen dan ook waarmee een persoon geconfronteerd wordt veel kleiner en beter hanteerbaar, want humor heeft de neiging om de lading te verlichten. Deze kwaliteit binnenin hebbende geeft een persoon een prachtig gereedschap om te gebruiken om evenwicht in/naar iedere situatie te brengen die hen uit balans kan halen. Zolang als een persoon deze kwaliteit bezit, kan het leven met voortvarendheid, enthousiasme en moed geleefd worden. Het vermogen om stand te houden in het aangezicht van alle schijnbare hindernissen van een vreugdeloze aard kunnen gedurende een volgende dag weerstaan worden.
De eerste reden dat veel mensen uit balans kunnen raken is dat zij teveel aan mentale en emotionele energie besteden die gefocust is op de uitdagingen die er voor hen liggen, en dus verliezen zij het overzicht aangaande het grotere perspectief van hun leven. Wanneer deze kwaliteit gemanifesteerd en regelmatig toegepast wordt op wat voor situatie dan ook die stressvol en eerder zwaar is om mee om te gaan, veroorzaakt dit het zien van nieuwe perspectieven die de situatie op de meest prachtige manieren kunnen veranderen. Dit facet van liefde brengt genezing en bevrijding van de serieusheid van de focus die een persoon bezit en omdat gelach van binnenuit opwelt, vinden zij dat de situatie op de één of andere manier niet langer meer zo zwaar schijnt te zijn en daardoor wordt hun spirit aanzienlijk verlicht.
Met deze prachtige kwaliteit die het element van vreugde erin bewerkstelligt, kunnen mensen door hun dagelijkse levens heen gaan, terwijl zij uitkijken naar een betere dag en situatie wanneer zij de volgende dag uit hun slaap wakker worden. Op de één of andere manier, heeft deze kwaliteit een element van magie in zich zitten, en aldus wordt men een alchemistische magiër wanneer men deze kwaliteit in diens leven gebruikt. De kwaliteit van humor kan van vele personen hun dag verhelderen terwijl zij vinden dat het leven veel meer betekenisvol en vreugdevol is wanneer zij het gelach ervaren welke een bijproduct van het gebruik van dit facet van liefde is. Diegenen die proberen om vreugde en gelach via deze kwaliteit naar voren te brengen, tonen ook mededogen en medeleven richting anderen in tijden waarin zij dit het meest nodig zijn. De uitdrukking van deze kwaliteit is een handeling van liefde ten behoeve van diegene voor wie het bedoeld is.
Wanneer deze kwaliteit op een regelmatige basis uitgeoefend wordt, is het een manier voor een persoon om grote affectie en waardering te communiceren naar de ontvanger hiervan. Zolang deze kwaliteit niet teveel gebruikt wordt door het te overdrijven, kan het een letterlijke levensredder voor vele anderen worden, want gelach brengt vreugde en vreugde brengt een automatische toename in trillingsfrequentie. Wanneer iemands frequentie opgetild wordt naar een hoger niveau, dan zijn zij in staat om wat het ook is dat hen dwars zit op een positievere en filosofische manier te behandelen. Deze kwaliteit kan dan werkelijk mensen verlichten en hen op een veel betere plaats neerzetten van waaruit zij met grotere duidelijkheid kunnen zien dat hun leven op het goede spoor zit en dat alles goed is.
Wordt een magiër die deze kwaliteit uitvoert wanneer de kans naar voren komt om dat te doen en je zult zeer tevreden zijn met de resultaten. Je zult jouw geliefde familieleden en vrienden met verrukte glimlachen op hun gezien zien en bekrachtigd en opgetild worden zodat hun problemen weg schijnen te smelten. Dit is een kwaliteit van liefde die gebruikt kan worden met vreugdevolle overgave, als je het gul verstrekt en jouw zaden van liefde overal plant. Wees een agent van de humor en verblijd de wereld, één persoon of een groep mensen per keer. De wereld heeft meer van deze kwaliteit in enorme grote dosissen nodig om de veranderingen en gebeurtenissen die plaatsvinden te neutraliseren.
Ik verlaat jullie nu om na te denken over hoe jullie de verandering in de wereld kunnen worden door jullie zaden van Liefde te planten.
IK BEN Aartsengel Gabriel
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
%d bloggers liken dit: