Duizenden zien UFO tijdens protesten Brazilië, 17 juni 2013 (video)

youtube_ufosaopaulo_20130617

Duizenden betogers die maandag in de Braziliaanse stad São Paulo protesteerden zijn getuige geweest van een ongeïdentificeerd vliegend object.

De protesten begonnen met een prijsverhoging van een ritje met het openbaar vervoer van omgerekend 7 eurocent. Maar inmiddels staan de betogingen voor veel meer.

Zo wordt onder andere gedemonstreerd tegen slechte openbare voorzieningen, slecht onderwijs, hoge belastingen, corruptie en geldverslindende sportevenementen, terwijl een groot deel van de bevolking niet heeft geprofiteerd van de economische groei die Brazilië de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Eén van de demonstranten legde het onbekende object vast op video. De beelden circuleren inmiddels op internet. Sceptici zijn van mening dat de UFO waarschijnlijk een drone is die vanaf de grond wordt bestuurd.

Wakker

De getuige liet weten dat hij al veel van deze objecten heeft gezien, maar er nog nooit één had kunnen vastleggen. De video is gemaakt rond 17.30 uur lokale tijd. Op dat moment liepen de betogers door Largo da Batata, een openbare ruimte in het district Pinheiros. Het licht bevond zich volgens de getuige op zo’n 150 meter van de grond. De meeste omstanders hadden ‘nog nooit zoiets gezien’. Het was windstil.

De Braziliaanse president Dilma Rousseff heeft naar aanleiding van de protesten gezegd dat de sociale voorzieningen moeten worden verbeterd. Ook pleit ze voor een verantwoordelijk openbaar bestuur. “We zijn sterker wakker geworden,” zei ze nadat eergisteren honderdduizenden mensen in acht steden de straat op waren gegaan.

 

 

Bron: Ibtimes.co.uk

Gerelateerd:

Piloten zien twee UFO’s boven hoofdkwartier Scientology

Getuigen filmen UFO’s boven Colombia

NBC News meldt UFO boven Prins Edwardeiland (video)

Ongewoon lichtfenomeen boven Uruguay (video)

Meer dan 900 Britse politieagenten getuige van UFO’s

 

Bron: http://www.niburu.nl/ufo/4997-duizenden-zien-ufo-tijdens-protesten-brazilie-video

%d bloggers liken dit: