UFO met S-vormige vin op 25 mei gefotografeerd boven het Muiderslot in Nederland, 9 juni 2013

Datum: 25 mei 2013
Locatie: Kasteel Muiderslot, Nederland

Letterlijk sneller dan het oog kon volgen, werd per ongeluk een ongewoon object boven het Muiderslot (Nederland) gefotografeerd.
Op 25 mei brachten Corinne Federer en haar moeder een bezoek aan het middeleeuwse kasteel, gebouwd in 1285 in de buurt van Amsterdam. Federer, een supply chain manager voor Adidas in Amsterdam, en een fervent fotograaf, was High Dynamic Range, of HDR foto’s van het kasteel aan het schieten.
“Om HDR-afbeeldingen maken, neem je drie of meer opnames – dit keer waren er vijf – en je neemt ze allemaal op hetzelfde moment, omdat je dan de beelden overlapt en het geeft je het volledige spectrum van het licht, die uw camera niet kan vastleggen, maar je ogen kunnen dat wel”,  vertelde Federer (43) The Huffington Post in een exclusief interview.
“Het was een buisvormig voorwerp dat een S-vormige vin erop had. Als het wat voor type van raket was geweest, zou het meerdere vinnen hebben gehad, en in dezelfde richting. We hoorden niets, het was helemaal stil buiten . Hoe meer ik door de frames ging, werd het een beetje griezeliger, “Federer herinnerde. “Ik maak al geruime tijd foto’s en ik heb andere dingen in het nieuws gezien, maar ik heb nog nooit iets [als dit] met mijn eigen ogen gezien.
“Ik kon niet wachten om thuis te komen waar ik het kon uitvergroten om te zien wat er echt was en ik keek naar de beeldinformatie -. Bij de sluitertijd – en (het object) werd op 1/250 ste van een seconde wazig, dus het moest supersnel gaan. Het object is er vóór of er na niet in het frame, dus het moest heel, heel snel gaan. Ik voelde me overdonderd.”
%d bloggers liken dit: