Saint Germain ~ Liefde en Tweelingsvlammen ~ Gechanneld door Méline Lafont, 13 juni 2013

 

melinelafont_20130613_twinflame

 

Saint Germain:

Mijn diepste dankbaarheid voor deze kans om weder naar voren te treden door mijn geliefde Portia.  Hoewel ik en zij geliefden zijn, Tweelingsvlammen zijn, is ieder hart van u allen ook het mijne en de hare en onze harten de uwe.  Wij vormen allen 1 groot bewustzijn en web van creatie en dat maakt dat wij deel uit maken van de grote Kosmische Bron van Liefde en Zijn.

Waar ik me tot geroepen voel vandaag om mijn energie en Liefde in uit te drukken, is over de veel besproken term van Liefde en Tweelingsvlammen.  De eenheid en grid van Liefde is iets wat wonderbaarlijks is en zo zuiver van essentie dat het een uitzonderlijke creatie is die alle vormen en aspecten kan aannemen, wat het maar wilt.

Als deel uitmakend van deze grid, u allen 1 voor 1, zorgt u ervoor dat Alles Wat Is net zijn creaties kan vormen en aannemen wat het ook maar kan en wil ervaren en zijn.  U bent die ervaring,  u bent die vorm en Zijn in creatie, u bent die eindeloze energie die alle soorten vormen en kleuren aanneemt, afkomstig van die grid van Liefde en Zijn.  De wonderbaarlijkste vormen en essentie zijn uitgedrukt in uw allen, mijn geliefde harten.  U bent zeer uitzonderlijk!

Liefde is op zijn onvoorwaardelijkste pure essentie, dat wat Tweelingsvlammen voorstellen: het gaat over de aanvulling van elkaar in de harten van uw essentie.  Tweelingsvlammen is iets uitzonderlijks en speciaal wat men maar met 1 iemand kan delen en zijn en dat is UZELF.  Uzelf bestaat uit een mannelijk en vrouwelijk deel dat gesplitst is in 2 afzonderlijke delen van uzelf.  Vrijwel onmiddellijk na de geboorte van uw ziel, uw essentie uit de Bron van Alles Wat Is, ondergaat de ziel of beter gezegd U een transformatie proces waar al de vrouwelijke delen naar het ene uiterste gaat en het mannelijke naar de andere uiterste.  Dit is de splitsing en gebeurd tegelijkertijd. Daarom dat er vaak wordt gesproken over het in balans brengen van uw mannelijk en uw vrouwelijke.

Hier de link naar het IMG schema met een visuele uitleg.

Vaak worden de vrouwelijke en mannelijke delen van U opgesplitst in 2 verschillende vormen die ieder een incarnatie of verschillende aspecten kunnen aannemen in incarnatie.  Dit hangt af van de keuzes van U zelf.  Hoe meer incarnaties in aspecten hoe meer zielsverwanten er kunnen zijn die een aspect dragen van U en uw Tweelingsvlam.

Zielsverwanten zijn daarom geen Tweelingsvlammen voor U hebt maar 1 tweelingsvlam en deel van uzelf dat u compleet maakt en aanvult.  De echte Tweelingsvlam van hart en deel van u, waar u van afgesplitst bent alszijnde het mannelijk of vrouwelijk deel, is degene die u als uw tweelingsvlam kan aanzien, niet de aspecten van u in incarnatie.  Aspecten maken deel uit van uw Zijn, uw zielengroep maar zijn daarom niet in de vorm van uw tweelingsvlam, eerder de vorm van tweelingsziel of zielsverwant tot zielsfamilie.

Dit is wat er vaak mis loopt bij de interpretaties van een aspect zijn van.. Ieder vormt zijn eigen Zijn en aspecten van, voor ieder heeft veel aspecten op hoger niveau en in andere dimensies/ werelden.  Maar de pure essentie van uw Zijn is en blijft dezelfde, ondanks al die aspecten van.  U vormt u !  Dus een aspect zijn van bijvoorbeeld een Opgestegen Meester betekend niet altijd dat u die bent van essentie van de moment van de splitsing vanuit de bron, maar het is wel een deel van u.  Een aspect zijn van een Opgestegen Meester betekend niet altijd dat u de Tweelingsvlam bent van de geliefde tweelingsvlam van deze Opgestegen Meester.  U bent U in essentie en het andere deel van U, is uw tweelingsvlam en deze kan ofwel al herenigd zijn in uw Zijn of nog niet.

Enkel de Opgestegen Meester zelf zijn in incarnatie, of van zielen geboorte deze zijn, maakt dat de andere Opgestegen Meester zijnde als wederhelft, de uwe is.  Er is veel verwarring rond dit en ik had dit graag nu recht gezet door mijn geliefde Portia in incarnatie en van zielengeboorte. (Méline)

Er zijn talloze aspecten van ons die wij overlichten en die een deeltje dragen van ons allen alszijnde Meesters.. Zo brengen wij onze verlichting en energieën verspreid over de hele wereld.  De waarheid is dat velen ons zijn door die aspecten die deze harten dragen van ons Zijn, wat maakt dat wij een deel van de hogere Zelf vormen, wat deel uitmaakt van de totale hogere zelf.  Al die aspecten dragen bij tot wie u bent van essentie, wat ons terug brengt tot de ziel of energie die u bent net na het afsplitsen van de bron.

En dat is het punt waar U koos om te incarneren in aspecten en/of alszijnde helft van uw Zijn.  Dus als u in connectie komt met uw hogere Zelf, onderzoek dan grondig of u deze bent als essentie of aspect, voor u heeft vele aspecten naast uw essentie en hogere zelf.  Dit kan verklaren waarom er zoveel verwarring is rond dezelfde tweelingsvlam te hebben.  Dit gezegd zijnde, wil ik graag verder gaan over de functies van de tweelingsvlammen in deze wereld en realiteit.

Wij hebben een momentum bereikt waar al de initiaties voor de Tweelingsvlammen voor hun reünie nu feit zijn en plaats vinden.  U zult merken dat u meer naar anderen zult aangetrokken voelen en dit komt omdat er voorbereidingen worden gemaakt om de eigenlijke Tweelingsvlam harten bij elkaar te brengen en ook werkelijke reünies te laten plaats vinden in deze werkelijkheid.  De betekenis en bedoeling hiervan is, om deze wereld te laten shiften in zijn totaliteit naar het Licht door de Tweelingsvlam Liefde heel de Aarde te laten inwikkelen met de prachtigste en krachtigste Liefde ooit!

Tweelingsvlam Liefde bekrachtigd alles wat in zijn bestaan is wat het licht betreft, het overspoeld alles en iedereen in bestaan met de essentie van Alles Wat Is.  Deze kracht is nu nodig om de werkelijkheid in zijn totaliteit te laten shiften in een 5de, 6de en zelfs 7de Dimensie van bestaan.
Manifestaties zijn nu aan de orde, mits de samenwerking van de tweelingsharten door reünie en balans, en schift alles op een veel krachtiger en sneller tempo.  Daarom worden wij allemaal hier verwacht in het Nu en dit is aan het gebeuren.

Omarm deze opportuniteit en volg steeds uw hart als het sterk wordt aangevoeld een ander pad te kiezen.  U wordt weliswaar gebracht naar waar u hoeft te zijn op het juiste moment.  Al het Goddelijke wordt nu uitgespeeld op een prachtige en zachte wijze, heb geloof in uzelf en in  uw intuïtie, voor de Tweelingsvlammen worden nu aangeroepen zich te herenigen met zichzelf.  Op welk niveau dat ook moge zijn, in het hart is de reünie altijd feit! De rest hangt af van keuzes en creaties.

Mijn geliefden, het was mij weder een hele eer en plezier met u te mogen connecteren in het hart.  Ik hou van u allen.

Bedankt mijn geliefde Portia.

 

Ik BEN dat IK BEN

Saint Germain

 

Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

 

Bron: http://lafontmeline.wordpress.com/2013/06/13/saint-germain-liefde-en-tweelingsvlammen-gechanneld-door-meline-lafont/

 

 

%d bloggers liken dit: