THRIVE – Nederlands – GEDIJEN: Wat Ter Wereld Zal Ervoor Nodig Zijn?

thrive_video-1

 

 

 

 

‘Thrive’ is moeilijk te vertalen naar een goed Nederlands woord.

Wanttoknow.nl schrijft hierover:

‘…Feitelijk komt het erop neer dat het woord ‘Thrive’ een dubbele betekenis heeft. In de eerste plaats staat ‘Thrive’ voor ‘gedijen’, maar er zit ook een betekenis in van ‘streven naar..’ Beide betekenissen komen in deze film krachtig naar voren.

THRIVE is een documentaire die de sluier oplicht van wat zich werkelijk afspeelt in onze wereld. Ook wij van WantToKnow proberen zoveel mogelijk van deze krachtvelden te laten zien, zodat je wéét dat er op een mens-onterende wijze wordt omgesprongen met onze vrijheid en universele rechten.
Door het geldsysteem naar boven te volgen, toont de documentaire aan, dat er een consolidatie van macht achter bijna ELK aspect van onze levens verborgen zit. Maar Thrive blijft niet hangen in klagen en negativiteit. De film toont oplossingen, bekrachtigt de kijker op ongeëvenaarde wijze en reikt moedige strategieën aan, die ons instrumenten in handen geven om onze levens én onze toekomst weer op te eisen!…”

Hieronder de Nederlands-versie (met voice-over) van Thrive! Mocht je je storen aan de Nederlandse tekst, dan kun je eventueel via de link de originele versie kijken die Engelstalig is.

 

 

%d bloggers liken dit: