Zorra Nieuwsflits ! Zorra uit de Innerlijke Aarde, door Anne DeHart, 7 juni 2013

 

 

zorra

Vertaler Winny geeft aan dat het belangrijk is om zelf onderscheidend te blijven, want zij weet niet of de inhoud van dit bericht werkelijk waar is. Door verbinding met je innerlijke zelf te maken kan je voelen welke waarheid voor jou in dit bericht zit.

 

 

Anne DeHart van het Hollow Earth Network:
Ik kreeg juist een bericht van Zorra met zoveel opwindend, en opgewaardeerde informatie! -vrijdag 7 juni 2013

Hier is het:

Bij een recente Galactische Vergadering werd besloten dat de IK BEN Aanwezigheid zal voortgaan een permanent levende Energie hier op Planeet Aarde te zijn. We zouden elkaar ook met eenzelfde groet kunnen begroeten.

 

Hebben jullie ook gemerkt hoe helderder de Zon de laatste tijd is? Niet alleen vroeg in de ochtend maar ook in de late middag. Waarom?

Nou, het enorme Sirische schip de Elenin zit vlak voor de Zon en straalt een andere Lichtkracht uit. Die zal,dat is aanstaande, zich van de Zon afscheiden en met “twee zonnen” aan de hemel, zal onze mainstream pers aankondigen: ‘Alle Sirianen klaar maken om te vertrekken!”

Zorra heeft ons verteld dat dit voertuig/schip twee keer de maat van de Aarde heeft.

 

Er zijn in de Holle en Innerlijke Aarde vieringen aan de gang en op de schepen. Ze vieren ook het einde van de Dolfijnen en Walvissen afslachtingen. De slachtbaai is gesloten door de Japanse regering  en de Japanse regering heeft een proclamatie afgeroepen van “cease and desist” “stoppen en ophouden” om een eind te maken aan deze slachtpartij van onze liefdevolle Cetacean familie [http://www.ad.nl/ad/nl/5596/Planet/article/detail/3397745/2013/02/21/Japan-stopt-eerder-met-walvisvaart.dhtml].

Zorra zag dit gebied, dat nu is gesloten, van bovenaf in een schip.

 

De IK BEN Aanwezigheid zal hier op de oppervlakte veel gaan veranderen. Dit zal allermeest Liefde brengen. En als de IK BEN Aanwezigheid volledig is gerealiseerd door alle Lichtwerkers, dan zal die zo’n LIEFDES vibratie voortbrengen dat alle vijandelijkheden zullen stoppen.

Onze troepen zullen naar huis komen en zich bij ons voegen in onze Ascentie en de militairen zullen onder de controle zijn van het nieuwe gouvernement van  We The People,  Wij Het Volk.   Het leger zal dan zijn energieën gebruiken voor het Korps van Ingenieurs en wegen en hospitalen bouwen om Derde Wereld Landen te verbeteren, gezonder te maken.

 

Zorra laat ons er aan denken om niet meer in de nacht naar tekenen te kijken:  “Kijk overdag! Niet alleen op wolkenloze dagen omdat de luchtschepen onder het wolkendek zullen verschijnen… en niet verborgen, (un-cloaked)!  Dus sta klaar met je film- en fotocamera’s!”

 

Tenslotte door te praten hoe snel de veranderingen zijn gekomen, vertelde Zorra me: “Die vier urige wereldmeditatie is wat het liet beginnen!”

 

Denk eraan, zegt Anne om bij ons te zijn op zaterdag, omdat de Toorts wordt doorgegeven van Zaraya aan Kathryn May (Winny geeft aan dat beiden mediums (channels) zijn) en we doorgaan met een volgende inspirerende en interactieve telefoonconferentie met Zorra vanuit de Hollow Earth.

 

Anne en het Hollow Earth Network

 

Bron: http://archive.constantcontact.com/fs148/1106579332835/archive/1113714971555.html

 

Vertaling: Winny [winny@stralendetoekomst.nl]

 

 

 

%d bloggers liken dit: