Melchizedek ~ De planetaire shift van Mei die zich ontvouwt in Juni en Juli ~ Gechanneld door Méline Lafont, 7 juni 2013

 

melinelafont_20130607

 

 

Melchizedek:

Gegroet mijn geliefden,

Als Opgestegen Meester en leraar van het hogere koninkrijk der Elohims van het Licht, heb ik een enorme appreciatie en respect naar uw allen toe voor het voortreffelijke werk dat u allen in incarnatie aan het verrichten zijt.  Overal ter wereld beginnen zich manifestaties te vormen op verschillende manieren, die elk hun eigenheid hebben maar voortreffelijk hun werk doen.  Zo zien we de manifestaties van de indigo generatie die op een vredevolle manier en met het meeste respect in hun hart aan de slag gaan als lichtwerkers en vertegenwoordigers van het Licht.

Deze indigo generaties hoeven per se daarom niet volledig ontwaakt te zijn, voor zij dragen de perfectie van het Gods Zijn in hun en zijn erg diep geconnecteerd hiermee.  Zij zijn hiervoor geprogrammeerd en gekomen naar deze realiteit om net te doen wat ze nu gestart zijn.  Prachtige bewegingen vinden nu plaats op dit moment omdat elk hart een genegenheid voelt voor elkaar en hun krachten willen bundelen om nog meer van hun licht te verankeren.

Dit is wat co-operatie en verandering inhoud! Het heft in eigen handen nemen en iets met die energie en creaties doen die jullie niet meer dienen!  Daarom onze welverdiende dankbaarheid en liefde voor de prachtige ontplooiing van deze belangrijke manifestaties.  Alle harten steunen elkaar hierin en dit geeft de krachtigste beweging ooit!

Wat wij kunnen waarnemen vanuit ons perspectief gezien, is een enorme toename van Liefde op dit moment.  Gaia wordt overstelpt met water en Liefde, beide tekens van een enorme zuivering alsook een geboorte in pure liefde.  De harten voelen veel meer liefde dan tot voor kort en dit is allemaal dankzij de enorme intense portalen in de heftige maand van Mei.  De maand Mei was misschien wel de intenste ooit die de moeilijkste processen bevatte die men ooit heeft doorgaan, velen van jullie zijn dankbaar om deze te hebben kunnen doorstaan.

En gelijk hebben jullie!  Dit was vanuit een energetisch perspectief inderdaad de heftigste portaal en climax die een menselijke incarnatie ooit heeft mogen waarnemen.  Het feit dat jullie allemaal nog hier aanwezig zijn in deze periode, heeft te maken met dat jullie enorm veel aan het transmutteren zijn en dit ook aan kunnen.  De beste werkmannen zijn de beste krachten die men kan hebben.

Velen van jullie zijn Ascentie pioniers, hier om de wereld te helpen laten ontwaken en te laten voelen wat Liefde is, anderen zijn incarnaties om zelf te ontwaken en ook hun bijdragen te leveren in dit Ascentieproces.  Hoe je het ook draait of keert, jullie zijn allen Ascentie Meesters die een Globale en Solaire Ascentie zullen meemaken en daarom dit ook meesteren.  Iedere speelt zijn rol en draagt bij, zonder uitzondering!

De maand Mei heeft veel los gemaakt in verband met emotionele banden, alsook de fysieke incarnaties hun waarnemingen en het zelfbeeld.  Hoeveel zielen zijn er wel niet door de deur van twijfel gegaan op talloze momenten?  De druk van de eclipsen en portalen, hebben ervoor gezorgd dat een heleboel oude manifestaties de deur uit gingen om plaats te maken voor het nieuwe.

De maand Juni is hier om alles weer proper te maken en op te kuisen, na een hevige tijd om het zo te zeggen.  Water zal hier veel mee te maken hebben omdat veel planeten in het water teken komen te staan deze maand, dus kan vloed en zelfs hevige regen buien iets vaak voorkomend zijn.  Maak u allen niet te veel zorgen om dit, omdat dit een routine is voor de algemene welzijn van uw allen.  Water zuivert en activeert enorm; het geeft de mogelijkheid tot groei en geboorte!

Laten we ons nu allen deze maand focussen op het algemene welzijn van ieders hart, door in balans te zijn met u zelf.  Dit kan betekenen dat veel emoties de revue zullen passeren, voor het emotionele lichaam een grondige transformatie en integratie ondergaat van uw Christus Zijn.  Wanneer er gevoeld wordt dat de emoties te sterk worden en u hierdoor de pedalen dreigt te verliezen, ga dan naar buiten en kijk naar de zon, voel de zon haar energieën (voor 5 minuten) en laat het u weer opladen met zonne energie zodat u weer verder kan en aangesterkt bent.  De natuur is nu een zeer sterke compagnion in uw reis door de maand Juni, en zal u helpen aarden en tot rust brengen in de moeilijkste uitdagingen.

Vraag de bomen om uw zorgen weg te nemen en deze door hun wortels leeg te zuigen uit uw hart, vraag de wind om uw angsten weg te nemen en ze ver weg te blazen, vraag de zon om uw harten op te laden met al haar liefde en licht en tot slot vraag de planten en het water om al uw boosheid te absorberen en om te zetten in gelukzaligheid.  Moeder Aarde is door een grote verandering en portaal gegaan op een etherish vlak en dat begint zich nu allemaal te manifesteren in jullie realiteit.  Aanvaard de verandering en maak gebruik van deze prachtige energieën deze maand, voor deze zullen zo veel potentieel kunnen bieden in jullie wereld en realiteit: als u er maar open voor staat en er iets mee doet.

Mijn geliefden, het was mij weder een eer om deze boodschap met jullie allen te delen.  Mijn dankbaarheid hiervoor en ik wens u allen een zeer aangename tijd van creaties.

Melchizedek

Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

 

Bron: http://lafontmeline.wordpress.com/2013/06/07/melchizedek-de-planetaire-shift-van-mei-die-zich-ontvouwt-in-juni-en-juli-gechanneld-door-meline-lafont/ 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: