Portal 2012: Cobra’s Korte update over de Irvine / Laguna Conferentie, 30 mei 2013

 

Onze conferentie was een enorme doorbraak. Onze locatie was het belangrijkste ankerpunt voor de vortex die de Portal geactiveert. Dit is een van de belangrijkste energie doorbraken die nodig is voordat het evenement (the Event) kan gebeuren.

 

De focus van onze conferentie was om taakgroepen te creëren die bevolking van de oppervlakte zal helpen tijdens de paar weken in de overgangsperiode rond de tijd van de grote gebeurtenis. Deze taakgroepen zullen praktische hulpmiddelen ontwikkelen die door door de bevolking van de hele oppervlakte kan worden gebruikt op het moment van de gebeurtenis om zo de massa te kalmeren en de mensheid door de overgang te begeleiden.
 

Portal2012_20130530_Future

 

 

Hoewel de burgerlijke overheid en de Verzetsbeweging ten tijde van het evenement hun eigen infrastructuur zullen hebben, is het zeer belangrijk om een basis-infrastructuur te hebben. Onze alternatieve infrastructuur zal de leemtes opvullen en zal ervoor zorgen dat de overgang soepeler en meer harmonieus zal zijn.

 

Zes taakgroepen zijn gemaakt: de planetaire leiderschap groep, genezers groep, mediagroep, nieuwe renaissance-groep, nieuwe technologieën groep en financiële groep. Al deze groepen zullen praktische hulpmiddelen in hun specifieke gebied ontwikkelen die de overgang kunnen helpen verlichten.

 

We hebben een speciale website aangemaakt die gedetailleerde instructies voor de grote oppervlakte bevolking voor de tijd van het evenement zal bevatten:

 

www.prepareforchange.net

 

Elk van onze taakgroepen zullen hun specifieke inhoud op de website plaatsen. Tijdens de komende weken zal het worden ontwikkeld en opgewaardeerd en wanneer het vrij compleet is, zal het tijd zijn om het viraal te maken via ontwaakte deel van de oppervlakte bevolking.

 

De Overwinning van het Licht is vlakbij!

 

 

Bron:  http://2012portal.blogspot.nl/2013/05/short-update-about-irvinelaguna.html 

Vertaling en tekstbewerking: Frank Withoos   http://frankwithoos.nl 

 

Noot:

Viraal bereik: het aantal unieke mensen dat dit bericht heeft gezien via een verslag dat door een vriend is geplaatst. Zo worden er verslagen gegenereerd wanneer mensen je bericht leuk vinden, erop reageren of je bericht met anderen delen, een vraag beantwoorden of reageren op een evenement.

 

 

%d bloggers liken dit: