‘Buitenaardse beschavingen gebruiken zon als sterrenpoort’ door Niburu.nl, 23 mei 2013

Grote Anomalie tankt Plasma bij de Zon, maart 2012

 

 

Er worden steeds vaker vreemde objecten waargenomen bij de zon. Is er een verband tussen de objecten en het aanstaande zonnemaximum?

De mysterieuze objecten zijn door diverse telescopen vastgelegd. Het lijkt niet te gaan om artefacten, beeldelementen die oorspronkelijk niet in de foto’s aanwezig waren.

Op 28 december 2010 legde ruimteschip Stereo-A een object vast bij de zon dat er leek op te laden. Het volgde een nog onbekende omloopbaan. Op 6 januari 2011 legde Stereo-B een onbekend object vast boven de zon. Een uitbarsting op het zonneoppervlak leek het object niet te beïnvloeden. Door de positie ten opzichte van de zon veranderde het object van vorm.

Op 14 maart 2011 werd opnieuw een vreemd object vastgelegd door Stereo-B. Het object bewoog in de richting van de zon en verdween er vervolgens in, alsof het onze ster letterlijk gebruikte als sterrenpoort. Eind 2011 werd door het zonneobservatorium SOHO een cirkelvormig object gezien bij de zon.

 

 

26 april 2012: Vreemd object vastgelegd door zonneobservatorium SOHO – Livescience

Volgens sommige waarnemers lijken de UFO’s ‘te bewegen omdat ze op de foto’s veranderen van positie’. Als het planetoïden of kometen waren geweest, zouden ze zijn aangetrokken door het zwaartekrachtveld van de zon, aldus de waarnemers.

 

 

12 maart 2012: Schaduwachtig object gezien door het Solar Dynamics Observatory (SDO) – TechNewsDaily

Dr. Joe Gurman van de Stereo-missie zei dat de enorme UFO’s bij de zon compressieartefacten zijn die worden veroorzaakt door niet-verliesvrije compressie. Door een compressiemechanisme treden deze artefacten vaak op in patronen van 8×8 pixels. Deze uitleg stemde de critici niet tevreden.


3 mei 2012: Groot rechthoekig object gefotografeerd bij het zonneoppervlak – News.com.au

Onderzoeksdirecteur van het Hawaii Institute for Unified Physics (HIUP) Nassim Haramein heeft een meer kwantummechanische verklaring voor het fenomeen. Volgens Haramein zijn de UFO’s in werkelijkheid gigantische buitenaardse of interdimensionale ruimteschepen die de zon gebruiken als een singulariteit zoals in het centrum van een zwart gat of sterrenpoort, om toegang te krijgen tot ons zonnestelsel.

Uit de data van zonnekijker Stereo blijkt dat buitenaardse beschavingen, die ervoor kiezen om met schepen ter grootte van een planeet te reizen, ons zonnestelsel binnenkomen via een sterrenpoort op de zon, aldus Haramein.

Gerelateerde teksten op http://niburu.nl :

© Copyright (c) Niburu.nl

Bron: http://niburu.nl/et/4886-buitenaardse-beschavingen-gebruiken-zon-als-sterrenpoort

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: