Bericht van Adama, de Hoge Priester van Telos in de Binnen Aarde, aan Nancy Tate, 26 mei 2013

 

Deze mail komt via Maria Luísa, van Mike Quinsey, die het kanaal was voor SaLuSa.

 

Hallo vrienden, Nancy en Bob zijn al heel veel jaren mijn beste vrienden,  en ik weet zeker dat jullie hun belevenis heel interessant zullen vinden. Deze volgt hieronder.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.

 

 

Adama is de Hoge Priester van Telos, en dat is de stad in de Binnen Aarde, onder Mount Shasta. Hieronder de boodschap van Adama aan Nancy op 26 mei 2013.

 

Adama
Adama

 

Het verhaal van Bob

Bob spreekt over onze ontmoeting met Adama in Weed, Californië, bij Mount Shasta in de winter van 2012.

 

De vier van ons die bij deze gebeurtenis waren betrokken hebben allemaal teruggekeken en opgeschreven wat we zagen en kwamen overeen dat wat we zagen, ook echt gebeurde.

 

 

Toen Nancy Tate en ik, Bob Towers in Mt Shasta woonden vanaf de herfst van 2011 tot aan het eind van juli 2012, hadden we een verrassend bezoek van Adama. In de vroege juli van 2012 bezochten Peter Olson en Anakhanda Mushaba ons in ons huis. Op een morgen besloten we allemaal om naar Weed te gaan in Californië om te ontbijten in het HILo Restaurant, waar Nancy, Peter en ik vaker hadden gegeten. Het HILo was ongeveer vijf mijl van ons huis vandaan.

 

Toen we aankwamen bij de HILo gingen we zitten aan een ronde tafel die achterin het café in de hoek stond die het verst van de voordeur stond als je binnenkomt. Nancy zat in de richting die haar naar de voordeur liet zien van HILo.  Op een bepaald moment zag Nancy een hele, hele grote man buiten de voordeur en toen deze binnenkwam moest hij zich bukken om de deurlijst met zijn hoofd niet te raken. We keken allemaal naar hem toen hij het café binnen kwam.

Hij was groter dan een basketballspeler die we ooit eerder zagen. We schatten dat hij bijna 8 feet was (+ 2,40 meter). Zijn haar is moeilijk te beschrijven maar dat had een bepaalde gloed of schoonheid. Zijn kleren waren nogal eenvoudig, netjes maar onopvallend. Hij zat op een van de stoelen in de hoek niet zover van onze tafel en van ons zicht af. Ik denk dat we allemaal perplex waren door wat we op dat moment zagen en we keken naar elkaar en we schenen allemaal tegen elkaar te zeggen: “Zou dat Adama kunnen zijn?”

 

Toen, na een paar seconden keken we weer allemaal naar waar deze man zat, maar hij was er niet meer. Dit was net zo verwarrend omdat geen van ons hem het café had zien verlaten. Ik dacht dat hij misschien in het voorlokaal was gegaan, dus stond ik op en ging ik daar kijken. Hij was daar ook niet. Toen ik terug kwam naar de tafel nam Peter een foto op het moment dat ik langs de stoel ging waar de man op had gezeten. Toen Peter ons de foto liet zien, konden we onze ogen niet geloven want, zoals je op de foto kunt zien, is er een bol van licht waar hij had gezeten.

 

Adama_weed_winter2012

 

Wat erg interessant is, is dat ons verteld werd toen we gingen wonen in Mount Shasta dat we misschien een ontmoeting zouden krijgen met Adama, en dit gebeurde dus. Als we allemaal niet zo in shock zouden waren geweest toen we hem voor het eerst zagen gaan zitten, hadden we geprobeerd om hem iets te vragen. Deze hele episode duurde maar enkele minuten in onze herinnering van dit gebeuren.

 

 

Adama spreekt

Dit is Nancy en toen ik deze pagina wilde gaan posten op de ‘Tree of the Golden Light’ voelde ik de aanwezigheid van Adama, dus ik stemde me af en hier beneden staat wat ik ontving op 26 mei 2013.

Adama spreekt:

“Dat was ik, inderdaad en ik was daar om jullie wat mee terug te laten nemen om aan de mensen te geven die deze boodschap lezen. Ik zag dat deze dag zou komen en dat er gelegenheid was voor een stukje informatie zodat ze in staat zouden zijn om op te nemen en met hen mee te nemen voor de volgende paar maanden. Ik vertel je dit:

 

Het is tijd voor jullie allemaal om op een bewust niveau te weten dat jullie ongeveer 75% zijn ontwaakt, als gemiddelde, en in de komende tijd zullen jullie ontdekken dat er gebeurtenissen in je geest en in je buitenste wereld zullen zijn die je zullen vertellen dat het niet langer meer een zaak is van ontwaken voor wie jullie zijn. Het zal overal in de media en op de oppervlakte van de planeet zijn dat wij bestaan, en dat er leven is buiten deze planeet en door het hele universum heen.

Zoals we zijn, zo zullen we zijn, want het is tijd voor de Waarheid om naar voren te komen en om zichzelf te laten zien in de levens van de hele mensheid. We houden zeer van jullie en wij zijn hier in jullie planeet om jullie terug te verwelkomen naar jullie zelf, onze familie van Universele Waarheid.”

 

 

Bron: http://gfbymikequinsey.blogspot.pt/2013/05/29052013-mikes-newsletter.html

 

Vertaling: Winny [winnyd@stralendetoekomst.nl]

 

 

 

%d bloggers liken dit: