Saint Germain ~ Het hartcentrum en het ego ~ Gechanneld door Méline Lafont, 27 mei 2013

melinelafont_20130527

 

Saint Germain:

Geliefden, mijn allerbeste wensen en liefde voor jullie allen tijdens deze intense shiften en manifestaties op jullie Aarde.  Er zal veel klaarheid komen en duidelijkheid ontstaan bij de mensheid en ieders hart omdat er op dit moment veel energieën de basis aan het leggen zijn, voor vernieuwing en manifestaties van zowel uw persoonlijk leven en Zelf alsook de globale en collectieve wereld en Zijn.

Wat nu van cruciaal belang is, is om steeds in uw hartcentrum te blijven, en ook al weten jullie dit nu na talloze berichten van ons allen over dit belang van het hartcentrum, kan het niet genoeg gezegd worden want het is zeer belangrijk om de komende energieën en tijden te kunnen doorstaan met zo weinig mogelijk moeilijkheden en emoties.

Wat we bedoelen met in het hartcentrum te blijven is om u zoveel mogelijk te gronden en uzelf te voelen en te zien in uw hart, maar ook door steeds liefdevol te zijn en te denken over uzelf en anderen.  Eén enkele negatieve gedachte, woord of bekritisering, oordeel is genoeg om u zo direct uit uw hartcentrum te trekken en in het ego te vertoeven.

Lichtwerkers hebben vaak de bedoeling om in het hart te vertoeven en bedoelen het goed met iedereen, maar er wordt soms ook vergeten dat ook negatieve commentaar of gedachten zoals beoordelingen (zijnde het uw persoonlijke mening of niet) niet deel uitmaakt van uw licht maar van de ego. Dwaal niet af in zulke gedachten en toestanden en respecteer ieders werk, energie en wat zij of hij voort brengt.  Oordeel is negativiteit.  Laat iedereen los in zijn essentie en heb respect voor ieders hart.

Dit hoort bij het volledige proces van in het hartcentrum te blijven, voor ook dit een deel is van in het hart te zijn en hier vanuit te vertrekken.  Er zijn talloze ondernemingen om u allen te proberen in het ego te houden en het is uw taak en verantwoordelijkheid om hier zo goed mogelijk mee om te gaan, om hier zo zuiver mogelijk door te gaan en niet te reageren maar te zijn wie u bent van essentie: Liefde.

Wanneer een hart zich vertoeft in enkel maar liefde en dienstbaarheid, zal ook niets dit hart kunnen raken voor het in essentie enkel maar liefde zal aantrekken en alle negativiteit zal afstoten.  U trekt enkel maar aan wat u bent, geliefden.  Soms zijn er uitzonderingen en zijn er zielen die zich vast blijven houden aan manipulaties of het uitzenden van negativiteit naar liefdevolle zielen.  Ook dat is ok en bevat lessen voor ieder partij; daar draait het tenslotte om. Die negativiteit zal simpelweg zich keren en terugvallen op de zender waardoor Liefde alleen maar het gewenste zal zijn en wat gewenst wordt, wordt ook verkregen in alle liefdevolle contexten en manieren.

Laten we die allerlaatste negativiteit nu van deze prachtige Gaia transmutteren en volledig omzetten in alleen maar Liefde.  De tijd om het tij te keren is nu en daarom zijn jullie hier aanwezig, om hierin bij te dragen en jullie Licht te verankeren.  Hoe meer liefdevolle zielen, hoe meer vreugde en hoe meer vreugde hoe intenser de Liefde en het Licht.  Focus u om de komende dagen enkel maar liefde over iemand te denken waar je problemen mee hebt of waar je vergiffenis dient aan te schenken of te vragen, dit zal veel losmaken met de huidige energieën.  Pas dit ook toe op al het duister binnen in uzelf alsook in anderen die u levens lang niet liefdevol hebben behandelt. De tijd om dit alles te transmutteren en om te zetten in licht, is hier en nu!  Laat het achter u en vergeef alles en iedereen, inclusief uzelf voor alle daden, woorden en gedachten die niet liefdevol zijn.

De komende energieën zullen alleen maar intenser zijn, en degenen die hun Zelf Meestering beheersen zullen hier door komen, nog sterker dan voordien.  Degenen die hun Zelf Meestering nog niet beheersen zullen serieus getest worden en hierdoor de kans krijgen om tot Zelf Meestering te komen en het enige ingrediënt wat deze geliefden tot slagen kan brengen is Liefde en respect vanuit het hart.

Nu is de tijd voor het verlaten van de dualiteit en haar polariteit met alles wat daarbij komt kijken zoals de negativiteit en het ego.  Nu is de tijd voor verlichting en onvoorwaardelijke Liefde vanuit het hart, de tijd voor waarheid en bevrijding en wat het belangrijkste is: de tijd voor uw eigen inzichten en genezing van de illusie.

Met erg veel respect en Liefde, bevind ik mij binnen in jullie harten voor de drievuldige vlam van uw hart aan te steken en brandende te houden met mijn almachtige Violette vlam en essentie van Zijn.

Ik Ben dat Ik Ben, Meester Saint Germain uw vriend en Meester van het Licht.

 

Copyright  ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy  and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

 

Bron: http://lafontmeline.wordpress.com/2013/05/27/saint-germain-het-hartcentrum-en-het-ego-gechanneld-door-meline-lafont/ 

 

 

%d bloggers liken dit: