Portal2012: Cobra’s Last Update en Instructies voor de Opening van het Portaal op 25 mei 2013 (Nederlands)

Laatste Update voor de Opening van het Portaal
Tijdens dit weekend, zullen Jupiter, Venus en Mercurius een driehoek van Licht vormen waardoor de energie voor de opening van het Portaal vanuit de Galactische Centrale Zon zal worden gekanaliseerd naar het oppervlak van onze planeet Aarde. U kunt deze driehoek van planeten kort na de zonsondergang  zien in de westelijke hemel:
Laten we het doen! Laten we het Portaal openen!
Opening van het Portaal:
Een paar uur voor de opening van de Portal, zal een  maansverduistering in de bijschaduw bij de opbouw van de energieën helpen om ons voor te bereiden op die gebeurtenis. Dit is de tijd van Wesak, wat een periode van geestelijke zegen is voor de mensheid en een uitstorting van Licht voor de hele planeet. De belangrijkste vortex hiervoor is gecentreerd in het Himalaya-gebergte, waar veel Geiniteerden en Meesters zullen verzamelen om het Licht voor de Aarde te verankeren in deze tijd van de volle maan in mei.
Hoewel volgens sommige tradities Wesak festival al bij de volle maan in april is, gebeurt een zeer sterke uitstorting van Licht altijd  tijdens de volle maan in mei. Een zeer sterke tijdlijn loopt door de datum van 25 mei. Op 25 mei 1975 is het gehele 50 jaar proces van de planetaire bevrijding begonnen. Op 25 mei 2010 werd een speciaal portaal genaamd Mission Blue Shield geactiveerd en dat was het begin van de ondergang van de archonten. En nu op 25 mei 2013, zullen we de Portal openen. Het doel van dit portaal is om de mensheid te bevrijden uit de greep van het negatieve energie raster dat slavernij is sinds eind Atlantis de mensheid.
We zullen alles doen deze visualisatie op dezelfde tijd, op het moment van de opening van het portaal, die komt op 25 mei om 12 uur 12 minuten PDT. Dit is voor Nederland en België om 21 uur en 12 minuten CEST.
U kunt het exacte tijdstip van de activering voor veel plaatsen via de onderstaande link bekijken:
Houd er rekening mee dat het tijdstip van opening van de Portal in bovenstaande link is 12:10 PDT, die 2 minuten vóór de eigenlijke opening en is dus een goed moment om te beginnen met je meditatie.
De juiste tijd voor Nederland en België is 21:10 uur.
Instructies:
1.   Ontspan je lichaam en geest door met aandacht je adem een paar minuten te volgen
2. Roep de aanwezigheid van je Ziel (Hogere Zelf) en de aanwezigheid van je spirituele gidsen, engelen en opgestegen meesters op
3. In de naam van je Hogere Zelf, zeg je hardop een decreet dat je al jouw afspraken uit het verleden, bijlagen en contracten met de duistere krachten annuleert en tenietdoet, ongeacht hun inhoud
4. In de naam van je Hogere Zelf, zeg je hardop een decreet dat je nu een vrij en soeverein wezen van Licht bent
5. Visualiseer een pijler van gouden licht, dat afdaalt van de Galactische Centrale Zon en door je lichaam gaat
6. Visualiseer dat het gouden licht zich in alle richtingen uitbreidt door middel van je hart en je handen,  alle duisternis van de niet-fysieke sferen in het Licht transmuteert, het opruimen van alle inhoud van uw  implantaat hemisfeer (hersenhelft), dat is een hemisferisch veld met een diameter van 100 voet (30 meter ) om je heen. Blijf van het gouden licht uitgaan totdat uw hemisfeer implantaat volledig met Licht gevuld is
7. Visualiseer nu de hele implantaat hemisfeer gevuld met een ‘Flower of Life’ patroon dat zal stabiliseren en de trillingsfrequentie in het energieveld om je heen verhogen:

 Portal2012_FlowerofLife
8. Visualiseer dat hetzelfde gouden Licht alle implantaat hemisferen wereldwijd transmuteert
Mensen mogen spectaculaire resultaten verwachten wanneer elk van de planetaire portalen of deuropeningen opent. Je moet begrijpen dat planetaire bevrijding een geleidelijke proces is dat in het laatste evenement culmineert, wat inderdaad spectaculair zal zijn.
Disclaimer:
Opening van de Portal zal de wereldwijde kust-evenement dat Cliff High is het voorspellen, noch de internationale financiële reset NIET teweegbrengen. Geen massale katastrofisch evenementen zal gebeuren in de nabije toekomst en de financiële reset zal alleen gebeuren bij het evenement. De timing van het evenement is nog niet om nu openbaar worden gemaakt, maar de uiteindelijke overwinning van het Licht is in de buurt.
Updates over de Opening van het Portaal:
%d bloggers liken dit: