‘Het Grotere Plaatje’ – DNA, Lichaamsveranderingen en Remedies door Susanna Thorpe-Clark.

DNA

 We worden stoffelijk veranderd van wezens die op carboon zijn gebaseerd met twee strengen DNA, in kristallijne wezens met 1,024 strengen DNA (eventueel), want alleen kristallijnen substanties kunnen op hogere dimensionale niveaus bestaan. In feite smelten onze lichamen samen met de Sirius’ DNA strengen daar deze formatie dicht genoeg bij het onze zit om er mee te integreren met relatief weinig neven effecten. Niet alleen wij mensen veranderen maar alle levensvormen op Aarde worden kristallijn. Alle vissen in de zee, de bloemen en bomen in je tuin, de vogels in de lucht, zelfs je lievelingshond of kat Alles is aan het veranderen. Niets zal sterven of worden vernietigd, want ze groeien allemaal naar een nieuwe staat van zijn. Deze nieuwe staat van zijn vraagt erom dat we stoffelijk, mentaal en emotioneel de derde dimensie concepten loslaten. Net als in de dood is loslaten een groot deel van het veranderingsproces. We kunnen geen oude waarden en manieren van zijn meenemen in een compleet veranderd leven na dit leven. Dus zal de progressie ons door veranderingen dwingen om onze huidige relaties, banen, carrières, huizen, bezittingen en zo voorts, los te laten als… die niet in staat zijn om onze nieuwe manier van zijn te ondersteunen.

Is het dan een wonder dat er veel ongerustheid wordt gevoeld en angst heerst omdat die veranderingen toenemen, ook al zijn de meeste mensen er zich nog niet van bewust. Dus de veranderingen van ons stoffelijk voorkomen zijn op dit moment aan het versnellen en er zijn veel tijdelijke fysische symptomen die als consequentie daarvan in onze lichamen gebeuren. .

Hiervan zijn dit enkele voorbeelden:

 • Griep-achtige verschijnselen – hoge temperaturen, zweten, pijnlijke botten en gewrichten enzovoorts en die niet reageren op antibiotica.
 • Migraine hoofdpijnen – ernstige pijn die niet door pijnstillers kan worden bedwongen.
 • Zo nu en dan diarree.
 • Zo nu en dan loopneuzen ( met niezen ) dat wel 24 uur kan duren en dat niet van kou of hooikoorts afkomstig is.
 • Duizeligheid
 • Gebel, gerinkel en tonen in de oren
 • Harttrillingen of snelle klopping
 • Gevoel dat het hele lichaam trilt – speciaal ’s nachts als iemand in ontspannen toestand is
 • Intense spiertrekkingen – plus pijn in het lichaam, vaak de rug
 • Tintelingen, prikkelingen in armen, handen, benen of voeten
 • Verlies van kracht in de spieren – in de handen dat veroorzaakt wordt door veranderingen
 • in de bloedcirculatie
 • Zo nu en dan ademhalingsmoeilijkheden – en / of het merken van sterkere of luidere ademhaling als je in een ontspannen staat bent.
 • Veranderingen in het immuun systeem … het lymfatisch systeem … moe voelen… – of uitgeput zijn door kleine inspanningen
 • Willen slapen – langer en vaker dan normaal. Teennagels en haren die sneller groeien dan normaal
 • Vlagen van depressie, nergens om.
 • Het zoeken in het verleden – en het kijken naar relaties, het winnen van helderheid in persoonlijke zaken.
 • Het gevoel van een reusachtige zuivering. Spanning, onrust en hoge stress niveaus – omdat iemand voelt dat er iets gaande is maar niet weet wat.

 

Enkele van deze symptomen worden gevoeld door heel veel mensen. Velen snellen naar hun dokter, chiropractiker, kruidendokter en zo voort en gewoonlijk krijgen ze te horen dat er niets aan de hand is met hen. En zo is het Want al die symptomen zijn maar tijdelijk en zeggen heel eenvoudig dat die fysiologische veranderingen plaats vinden.

 

Enkele van die AANBEVOLEN VERZACHTENDE REMEDIES voor het bovenstaande zijn:

 • Go with the flow, of laat het gewoon gebeuren, vecht er niet tegen.
 • Als je je moe voelt en uitgeput, ga dan rusten en neem veel slaap.
 • Luister naar je lichaam.
 • Drink veel water (3 – 4 liter per dag) want je bent aan het ontgiften en je verliest meer vocht dan gewoonlijk.
 • Neem Valeriaan om emotionele spanning te verminderen en stress niveaus naar beneden te halen.
 • Fenegriek verlaagt spanning in het lymfatisch systeem en helpt door te ontgiften.
 • Om spierspanningen te verminderen neem Valeriaan en probeer modderbaden of een lang, heet bad waarin je een kopje Epsom zout hebt gedaan. Doe dit dagelijks.

 

Herken dat, ook al heb je hartkloppingen of ademhalingsmoeilijkheden, het gewoon het hartchakra is of het keelchakra die aan het deblokkeren zijn, of die hun spanningen los laten en dat die symptomen maar tijdelijk zijn. Je gaat niet dood, maar je verandert alleen! Maar, geloof mij niet alleen. Zoek medisch advies als je onzeker bent. Als je niet weet waar je Valeriaan of Fenegriek kunt halen ga dan naar een kruidenwinkel of reform drogisten], of zeg gewoon alleen de naam in jezelf als je vermindering of verzachting wilt van je symptomen.

Alle helende energieën worden doorgegeven via het geluid van de naam en zijn net zo effectief als je ze in jezelf uitspreekt of hardop of ze stoffelijk inneemt. Probeer het uit en kijk ernaar. Vraag je engelgidsen om je pijn te helpen verzachten. Zij wachten erop gewoon te worden gevraagd! De meeste symptomen duren een paar weken en ruimen dan het veld.

Sommige symptomen komen zo nu en dan terug. De veranderingen worden niet noodzakelijk door iedereen evenveel ervaren. Een klein percentage van de volwassenen hebben hun hele verandering in de kristallijnen vorm al voltooid en belichamen nu l ,024 strengen van DNA. Een geval van een vrouw die 3 inches ( + 7,5 cm ) groter is gegroeid en een voet ( + 33 cm ) breder is geworden.

Alle kinderen onder de zeven jaar hebben nu ook de verandering voltooid of zullen dit binnenkort doen. Baby’s die in de laatste 2 jaren zijn geboren, zijn geboren met een volledige set van DNA

Sommige mensen zijn juist begonnen door deze veranderingen te gaan, en vele anderen moeten nog beginnen.

Dit proces wordt genoemd The Awakening ( ‘Het Wakker worden’ of ‘Het Ontwaken’ ) of als het Ascensie proces of als het bereiken van de Merkabah of ’t lichtlichaam.

We moeten onze angsten transcenderen of overstijgen en meer leren over liefde, werkelijke liefde wat bij het zelf moet beginnen.

Want totdat we onszelf kunnen liefhebben en vertrouwen, zullen we nooit iets of iemand anders liefhebben of vertrouwen.

 

Link naar de affirmatie ‘Ik houd van mezelf’.

 

Bron:  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_cambio04.htm

Vertaling  winnyd@stralendetoekomst.nl

 

 

%d bloggers liken dit: