‘Volledige Galactische Onthulling’ – Een bericht van Ashtar en de Intergalactische Federatie van Werelden – via Elizabeth Trutwin,12 mei 2013

 
Gegroet! Dit is Ashtar rapporterend vanaf De Regenboog Brug. Onlangs was er in Washington DC een Disclosure Evenement genaamd De Burgers Hoorzitting aangaande Disclosure. Dit Evenement was zorgvuldig georkestreerd door Leden van de Grondbemanning die met het Ashtar Commando samenwerken. Moeder Sekhmet, Aartsengel Michael, Aartsengel Metatron, Maitreya en St. Germain waren daar tussen de anderen ongezien. Dit Evenement was in reactie op andere keren in de afgelopen paar jaren wanneer Disclosure op het punt stond te gebeuren en er iets in de weg kwam. Dit is veelvoudige malen gebeurd in het afgelopen decennia. Dit is waarom jullie altijd voelden dat Disclosure slechts “Een Moment Weg” was en dan op de één of andere manier gebeurde het niet. Geen verklaringen kwamen er naar voren en het veroorzaakte voor velen nogal wat depressie.

Sommigen van jullie verwarden 21 december 2012 met een Disclosure Evenement. In plaats daarvan, begrijp – dat dit een Hemels Evenement was waar het Galactische Centrum en het Kosmische Centrum op één lijn waren en een doorgang voor de energie creëerden om in/naar De Melkweg Galaxy te pulseren. Deze energie had karakteristieken die alleen onder zeer zeldzame omstandigheden geproduceerd wordt. Deze pulsen activeerden de 12 Strengen van DNA in iedereen die nog niet dat deel van hun evolutie voltooid hadden. Het ontstak ook Sleutel Codes en Brand Brieven in het volgende niveau van Bewustzijnsverhoging. Op 28 maart 2013 was de volgende invoer van Hoge Magnitude energie. Dit werd opgevolgd door meer zeer krachtige en zeldzame Kosmische Evenementen – 25 april 2013 een Volle Maan Maansverduistering, 10 Mei 2013 Nieuwe Maan Zonsverduistering, en aankomende 25 mei 2013 Volle Maan Maansverduistering. Deze uitlijningen brengen het Licht van de Antimaterie eerst binnen vanuit ons Parallelle Universum van On, door de Grote Centrale Zon Alcyone, door de Zon Sol en naar de Aarde. Deze Lichtenergieën beïnvloeden het collectieve Bewustzijn op de Aarde, iedereen verhogend naar Een Hogere Staat van Bewustzijn. Het is in dit milieu waar de Planetaire Gemeenschap nieuwe concepten kan assimileren die voorheen te moeilijk waren om te integreren vanwege een lager trillingsgebied.

Het volgende Disclosure Evenement zal zijn wanneer President Obama in samenwerking met zijn Verenigde Staten Militaire Commandanten en Intelligentie Agenten zegt dat in verband met de Nationale Veiligheidsredenen voor nu zij hun activiteiten met Extraterrestrials verborgen hielden maar dat het nu de tijd was om de informatie met de Wereld te delen. Miljoenen aan documenten en honderden van duizenden aan video”s zullen vrijgegeven worden voor publiekelijk onderzoek. Ook, zullen voorbereidde onderwijsdelen over de gehele wereld via de TV uitgezonden worden. Op hun beurt, zullen andere Landen hun ET bestanden en films vrijgeven en deze met hun Burgers en de Wereld delen.


De grootste vraag die gesteld werd zelfs onder de getuigen op De Burgers Hoorzitting was: Wie zijn deze Extraterrestrials? Wat willen zij? En Zijn wij veilig? Ik zou graag met een antwoord uit willen weiden op deze vragen.

65 miljoen jaren teruggaand zien wij de vijf wortelrassen van Extraterrestrials die de Aarde in opeenvolgende Tijdvakken van de Tijd bewoond hebben. Deze ET rassen worden omschreven in de oudste teksten op de Aarde waarvan één de Vishnu Purana is. De Aarde is nooit niet bewoond geweest met Extraterrestrials en dat blijft zo vandaag de dag. De Aarde werd nooit niet bezocht door en nauwgezet in de gaten gehouden door Extraterrestrials sinds de Schepping. Men zou het beangstigende denkbeeld moeten vermijden dat ET Bezoeker hun eigen agenda hebben. Dit is een verkeerde benaming welke ik zal uitleggen.

Beginnend bij de eerste creatie van de Aarde waren de ET Bezoekers aan de Aarde van nature etherisch en niet fysiek. Dit betekend dat zij alleen maar samengesteld waren van briljant licht. Zij kwamen hier vanuit het Licht Materie Universum On in/naar deze Donkere Materie Universum genaamd Nebadon. Donkere materie is de primaire energie van de 3D materie en daar binnenin is een Parallel universum waar de onverwoestbare aard van De Ziel tegelijkertijd Bestaat ten opzichte van diens Aardse Avatar op deze tijdlijn. Deze Levensvormen reisden naar de Aarde via Geïntegreerd Bewustzijn. Deze condities worden in de kwantum mechanica uitgelegd. Het was tijdens deze periode toen de Berg Meru vanuit de Zee tevoorschijn kwam. Wij communiceren te allen tijde met ons echte bestaan in de Licht Rijken. Het is van daaruit dat wij onze Missie en onze verantwoordelijkheden ontvangen om uit te voeren. Men moet vermijden te denken dat zij het Lichaam of De Persoonlijkheid zijn. Deze etherische Anti Zwaartekracht Levensvormen zijn vandaag de dag op de Aarde, zij zijn niet waarneembaar en niet detecteerbaar door huidige wetenschappelijke detectoren. Velen zijn in staat van het nemen van een menselijke fysieke vorm gedurende een dag bij Wilskracht en keren terug naar het licht om door het Etherische Rijk heen te reizen.

In de tweede creatie van de Aarde werden er Bio Plasma Vormen gemaakt van vloeibaar gouden licht. Deze zijn samengesteld uit ingewikkeld plasma van deeltjes die niet standaard zijn. Deze thermochromische Extraterrestrials veranderen van kleur in verschillende temperaturen in de geziene en ongeziene schakeringen van licht (rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet). Zij kunnen daarom schijnen te materialiseren en te dematerialiseren als zij doorschijnend of transparant worden. Nul Punt Energie voortstuwing is hun methode van transport terwijl zij energie opzuigen vanuit de atmosfeer en dit veroorzaakt afdrijving. Er zijn Waarnemingen van deze Levensvormen geweest alsook video bewijs toen zij in hun doorzichtige vorm gevangen werden. Dezen stonden bekend als de Hyperboreanen en er wordt gezegd dat Sananda dit DNA draagt.

In de derde creatie van de Aarde waren de menselijke Extraterrestrials bekend als de Lemurianen en zij ontwikkelden zich in/naar Menselijke Vormen met de seksuele reproductie als vandaag de dag. In de vierde creatie van de Aarde waren de menselijke Extraterrestrials bekend als de Atlantiërs. Gedurende de tijd van Atlantis werden er vele experimenten met DNA uitgevoerd inclusief het mixen van dierlijk DNA met menselijk DNA. Ook werd tijdens deze periode Engelen DNA gemixt met menselijk DNA alsook werd Extraterrestrial DNA gemixt met menselijk DNA. In de vijfde creatie van de Aarde werd het begin van het Arische wortelras van Extraterrestrials op Aarde gezien. De Ariërs omvatten de Heilige Kumara’s –  Sanat Kumara, ook bekend als de Oude van Dagen zoals aangehaald in de Ahora Mazda en het Boek van Daniël. Sananda Kumara, ook bekend als Zoroaster en Jezus en is nu geïncarneerd als De Koning van Zwaarden of KOS – zijn code naam. Sanaka en Sanatana. Deze zijn de Geascendeerde Meesters en Aartsengelen die geïncarneerd zijn als Extraterrestrial mensen en Engelen mensen. Dezen leven vandaag de dag geïncarneerd op de Aarde en anderen nemen een Menselijke Vorm bij Wilskracht. Alle bovengenoemde Extraterrestrial rassen – zowel etherisch als fysiek gaan door met vandaag de dag de Aarde te bewonen in hun Avatar vormen.

Sinds de Grote Oorlogen die uitgemeten worden in de Vedanta, specifiek de Mahabharata, zijn er indringers geweest die verovering in hun gedachten hadden. Zij staan bekend het DNA van de Aardse Mensen gemanipuleerd te hebben alsook dat zij grote natuurlijke bronnen stalen voor hun eigen egoïstische gebruik wat meer dan één keer de Aarde aan de rand van de vernietiging bracht.

De Aarde heeft door de mens gemaakte en door Extraterrestrials gemaakte tunnels naar de Innerlijke Aarde. Sommige gaan tot 8 kilometer diep en anderen gaan tot wel 1290 kilometer diep in/naar de Innerlijke Aarde. Bijgevolg zijn er Basissen die in recente jaren door de Aardse binnendringers gevestigd zijn.

De rassen op Aarde worden nu vaak omschreven als Zwart, Rood, Geel, Wit en Bruin. Dit is slechts de kleur van de huid en is helemaal geen ras. Evenzo hebben de Binnendringers dezelfde ras attributen zoals sommigen van de Galactische Federatie Extraterrestrials. Vaak werden zij allemaal ten onrechte gestereotypeerd als negatieve Extraterrestrials. De angstzaaiers die de Aarde in duisternis wensten te houden verspreiden deze verkeerde informatie kwaadwillig om de Mensen in het donker te houden. Vanaf de Planeet Niburu ontstonden de negatieve Annunaki. Dit was slechts een klein deel van een veel grotere Groep die vele Planeten van Annunaki herkomst omspannen die positief zijn en hier zijn om de Mensen te helpen. Hetzelfde kan gezegd worden van de Zeta Reticulans vanuit het grote Orion Stelsel. Er zijn ook negatieve Extraterrestrials vanuit het Dracos Stelsel geweest. Een klein handjevol creëerde een overvloed aan ravage op de Aarde in de voorbije 60er jaren en er zijn velen die positief bleven en niet gerepresenteerd werden door deze schurkachtige elementen.

De Orion Oorlogen worden in de Mahabharata uitgelegd. Deze immigranten van oorlog kwamen vanuit Lier, Sirius, Pleiaden en Vega. Een paar van de andere belangrijke spelers die er vanaf het begin bij betrokken waren omvatten de Arcturianen, Antarianen, Andromedanen, diegenen van Procyon, Maagd, Grote en Kleine Beer, Leeuw, Sag, de Binnenste planeten Venus, Mars, Saturnus, Jupiter; de Buitenste planeten, Uranus, Mercurius, Pluto, Neptunus, en 100 miljoen/miljard galaxies, en Alcyone, de Grote Centrale Zon. Dit is een Planetaire Ascentie die al dezen en velen meer omvat waarvan men zich de namen niet kan herinneren of weten.

Er zijn meer dan 200,000 rassen in De Melkweg Galaxy. Velen zijn menselijk en zien er ongeveer zoals ons uit. Zij leven nu op de straten van de Aarde. Velen zijn menselijk en zien er niet zoals ons uit. Er zijn diegenen die Avatar vormen of diervormen hebben gemixt met mensen zoals de Kat Mensen, de Vogel Mensen en de Reptiel Mensen. Kunstmatige Intelligente Wezens alsook Androïden spelen ook een rol op de Aarde. De Aardse Sterrenpoorten zijn gemaakt van kunstmatige intelligentie welke gevoelhebbend is. Er zijn ongeveer 16 miljoen ingewijde Witte Ridders die Extraterrestrial zijn welke werken met en telepathisch zijn hier en nu samen met KOS. Hun technologieën zijn van 1 miljoen tot 100 miljoen jaren meer geavanceerd dan wat dan ook op de Aarde. Zij werken als Officieren van de Inlichtingendiensten, met de Aliën Contact Inlichtingendienst Organisatie (ACIO) en ondersteunen Heer Maitreya, Aartsengel Michael, Aartsengel Metatron, en Moeder Sekhmet met St. Germain bij operaties rondom de Aarde die ontworpen zijn om Disclosure naar voren te brengen en om het Waarheid Embargo te beëindigen.

Het was tijdens De Burgers Hoorzitting aangaande Disclosure waar enige van de feiten over negatieve Extraterrestrials die er ongeveer zoals wij uitzien aan het licht kwam. De Galactische Federatie begenadigden de Aardse wetenschappers met nucleaire celdeling voor aandrijfkracht en voor vrije energie en het werd voor wapens gebruikt. Wij moeten de Aarde helpen terug te keren naar Nul Punt energie waar geen wapens zullen functioneren. Hitler was hier één van. Hij was een tijdreizende Extraterrestrial vanuit de 24ste Eeuw teruggekeerd naar de Aarde om Haar bronnen te gebruiken voor zijn eigen Plan. Hij kwam hier door scheuren in het Ruimte Tijd Continuüm heen door wetenschap dat verkeerd gegaan was als het Montauk experiment en Tijdlijnen veranderde. Deze Tijdlijnen in 2013 zijn allemaal gerepareerd. In 2013 zijn alle negatieve Extraterrestrials van de Aarde verwijderd en zijn hier niet meer geweest sinds november 2009. De kliek mensen die met de negatieve ET’s gewerkt hebben zijn ook van de Aarde verwijderd. Wat jullie zien waar zij nog steeds op hun plaats schijnen te zijn, zijn klonen of solide hologrammen. Deze ET technologie is door het duister en door het licht gebruikt gedurende een zeer lange tijd op de Aarde. Wanneer de ommekeer komt zullen zij uitgezet worden met een afstandsbediening. Dit staat onder de controle van Sananda/KOS. Hij is de Admiraal van De Nieuwe Jeruzalem van de Galactische Federatie.

Wanneer President Obama zijn Bekendmakingen op het Disclosure Evenement maakt zal er dan een verklaring zijn van de Extraterrestrials op Aarde alsook de wetenschap dat geen enkele die de mensen schade willen berokkenen nog langer op of in de Aarde leven. De Galactische Federatie heeft alle tunnels, portalen en Sterrenpoorten schoongeveegd en zijn nu in volledig commando van hen. De dualiteit op de Aarde is voorbij. Wij zijn nu in de 5de Dimensie. Er hoeft niet langer wat voor angst dan ook te zijn aangaande Extraterrestrials op Aarde. Diegenen die met negatieve ET’s werken zullen verantwoordelijk gehouden worden op het International Criminal Court (ICC-Den Haag) en als zij schuldig bevonden worden van Intergalactisch hoogverraad, ook op het Solar Tribunal (Zonne Tribunaal). Dicht op de hakken van Disclosure volgend zullen de hervormingen van de Aarde zijn.

Met Disclosure komen de feiten van ET Neergestorte herwinningen, de kennis dat sommige van deze gedwongen werden neer te storten met straalwapens of dat zij neergeschoten werden. En ook de kennis dat ET’s gevangen gehouden zijn als beesten voor meer dan 50 jaren. De waarheid over het Geheime Ruimte Programma, de tunnels welke de landen onder de Aarde met elkaar verbinden en de Terra Rijdende Pendels. Met Disclosure komt er meer over de negatieve ET ontvoeringen en dierverminkingen aan het licht. Wij zullen de waarheid leren over hoe ver onze technologie de diepe ruimte ingaat zonder de goedkeuring of kennis hierover, en dat hedendaagse Wetenschappers en Astronauten samenwerken met Wetenschappers niet van de Planeet vanuit de meervoudige Internationale Ruimte Stations.

Het is tijd dat de Waarheid Verteld wordt. Jullie zijn gereed om de Waarheid te hanteren. Salut! Dit is Ashtar via Elizabeth Trutwin, Mei 12, 2013.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: