Veranderingen van ons DNA. Een interview met Dr. Berrenda Fox door Patricia Resch, 8 maart 2001

DNA

 

Een zeer actueel, maar al wat ouder artikel van 8 maart 2001.

 

Dr. Berrenda Fox geeft bewijs van veranderingen in het DNA en in onze cellen. Een artikel van Patricia Resch.

Dr. Fox is holistisch beoefenaar in het Avalon Wellness Centre in Mount Shasta, Californië.

De Avalon kliniek staat voor het opnieuw verrijzen van het healing ideaal zoals werd uitgebracht op het oorspronkelijke Eiland van Avalon.

Dr. Fox heeft door bloedtests bewezen dat sommige mensen al nieuwe DNA strengen hebben ontwikkeld.

 

Het artikel:

Pat: Dr. Berrenda, vertel ons iets over uw achtergrond.

 

Fox: Ik heb doctoraten in fysiologie en naturopathie. (In Nederland is dit officieel niet wetenschappelijk. Lees toch door, hier is een spoor dat over enige tijd misschien wel wetenschappelijk is.) Tijdens mijn training in Europa had ik ook contacten met de media en dit gaat nog steeds door in de filmwereld en het management. Zoals u weet werk ik nu in het Fox Televisie Network om begrip te kweken over buitenaardsen en hun rol in deze tijd in het gebeuren van de mensheid. Het meest bekend zijn wel “Sightings” en “The X Files”, (wordt ook in Nederland vertoond op tv)

 

Pat Welke zijn de veranderingen die nu plaats vinden op de planeet en hoe worden onze lichamen beïnvloed?

 

Fox: Er zijn hele grote veranderingen, mutaties, die nooit eerder zijn gebeurd sedert we, volgens genetici, vermoedelijk uit het water kwamen. Een paar jaar geleden was er een conventie van genetici vanuit de hele wereld in Mexico en het hoofd thema was de verandering van het DNA. Wij maken een evolutionaire verandering mee.

 

Pat: Hoe vindt die DNA verandering plaats?

 

Fox: Iedereen heeft een dubbele helix van DNA. Wat we nu ontdekken is dat er andere helixen/helices worden gevormd. In de dubbele helix zijn twee strengen van DNA die zich kronkelen in een spiraal. Ik weet dat we zelfs twaalf helixen zullen ontwikkelen. In deze tijd, wat zo ongeveer een 5 tot 20 jaren geleden is begonnen, zijn we aan het muteren. Dit is de wetenschappelijke uitleg. Het is een mutatie van ons mensensoort in iets waarvan het eindresultaat nog niet bekend is. De veranderingen zijn publiekelijk nog niet bekend omdat de wetenschappelijke gemeenschap voelt dat het de bevolking zou doen schrikken. Maar, mensen zijn op cellulair niveau aan het veranderen. Ik werk op dit moment met drie kinderen die nu al drie DNA helices hebben. De meeste mensen weten en voelen dit al. Veel godsdiensten hebben over deze verandering al verteld en weten ieder op een andere manier, dat dit zal gebeuren. We weten dat het een positieve verandering is ook al kan dit stoffelijk, mentaal en emotioneel worden misverstaan en beangstigen.

 

Pat: Vertonen deze kinderen andere karaktertrekken dan andere kinderen?

 

Fox: Deze kinderen kunnen voorwerpen door een ruimte verplaatsen gewoon door zich daarop te concentreren, of ze kunnen glazen met water vullen door er alleen maar naar te kijken. Ze zijn ook telepathisch. Door te weten van deze kinderen zou je denken dat ze halve engelen zijn of supermensen. Maar dat zijn ze niet. Ik denk dat ze zijn waar wij in de volgende tientallen jaren naar toe groeien.

Pat: Denkt u dat ons dat allemaal overkomt?

 

Fox: Het lijkt erop dat mensen die voor 1940 zijn geboren niet in staat waren om deze (shift)verschuiving mee te maken. Maar ze hebben iets in de volgende generatie geïnitieerd dat die de capaciteit geeft om in onze tijd andere helices te vormen. Ons immuun- en endocriene systeem zijn het meest duidelijk in deze veranderingen. Dit is een van de redenen waarom ik in het research zit van immunologische proeven en therapie. Sommige volwassenen die ik test, vormen echt al een helix meer. Sommigen krijgen al hun derde. Deze mensen gaan door een grote reeks veranderingen in hun bewustzijn en stoffelijke lichamen, omdat alles een is. In mijn opinie is de Aarde met iedereen erop, haar vibratie aan het omhoog brengen.

Veel kinderen die kort geleden zijn geboren hebben lichamen die magnetisch lichter zijn. Wie van ons ouder is en wil veranderen zal door veel stoffelijke veranderingen moeten gaan.

 

Pat: Wat veroorzaakt verandering in lichamen die met de gewone twee strengen DNA zijn geboren?

 

Fox: De gemakkelijkste manier waarop DNA verandert is door een virus. Virussen zijn, daaruit volgend, niet noodzakelijk slecht. Virussen leven alleen in levend weefsel. DNA virussen zoals de Epstein Barr en de Herpes #6 veranderen cellulaire structuur. De terug werkende HIV virus is geen DNA virus. In plaats van dat dit het lichaam verandert, eet dat het eigenlijk op.

De meeste mensen die door dit proces gaan en er weer uitkomen hebben een nieuw beroep, een nieuwe manier van denken of minstens het begin van een nieuwe manier van leven. Ook al voelen zij zich echt ziek, vermoeid of soms hopeloos, het is een geschenk. Hen is een kans gegeven om hun DNA structuur te kunnen veranderen en hun lichaam in een lichter, gezonder lichaam te veranderen, dat hen in de volgende generatie kan brengen. De engelen die worden gezien zijn tekenen dat we aan het verschuiven zijn. Zoals ik het begrijp hebben we de tijd tot aan 2012 om dit proces te voltooien. (niet te voltooien, maar er mee door te gaan.w)

 

Pat: Welke andere veranderingen kunnen we verwachten?

 

Fox: Er zal geen ziekte meer zijn. We hoeven niet meer dood te gaan. We zullen in staat zijn om onze lessen te leren in vreugde en liefde, zonder door lijden te gaan Het oude systeem zal weg brokkelen en dat doet het niet zonder een groot gevecht te leveren. Dus zijn er allerlei soorten oorlog; veel van de medische geneeswijzen werken niet; de regering werkt niet meer. Veel van de oude voorbeelden kunnen niet meer bestaan, ze zijn aan het vechten om zich in stand te houden, maar er is geen twijfel mogelijk: het is aan het veranderen.

Zij die verkozen om nu te leven zijn de voorlopers van bijna nieuwe rassen. Een menselijk ras, ja, en toch kunnen we feitelijk de hemel op Aarde brengen. Ons wordt extra hulp gegeven door meesters en buitenaardsen, door engelwezens en wij leren naar binnen te gaan. Hoe meer we in staat zijn naar binnen te keren en kunnen luisteren naar die zachte stem, hoe meer we zijn afgestemd op de veranderingen die aan het gebeuren zijn.

 

Pat: Wat zijn kanttekeningen of neven effecten bij deze veranderingen?

 

Fox: Door cellulaire verandering kun je je soms voelen alsof je niet hier bent. Je kunt je uitgeput voelen, want we zijn letterlijk cellen aan het veranderen en we worden nieuwe wezens. Zoals een baby zul je veel rust nodig hebben. Mentale verwarring en het je niet kunnen concentreren op routine dingen kunnen je gebeuren omdat we worden geprogrammeerd op wat groter is. Het wordt gewoon om pijnen en kwalen te ervaren door het hele lichaam heen terwijl er geen specifieke oorzaak voor is. Veel mensen hebben het gevoel gek te worden. Als zij naar een orthodox medisch centrum gaan dan zullen ze waarschijnlijk op Prozac worden gezet, want men kan niet vaststellen wat het is. Het is moeilijk voor het medisch beroep omdat ze niet gewend zijn om met het energetisch lichaam om te gaan. Omdat de chakra’s gerelateerd zijn aan het endocriene systeem, zullen vrouwen door hormonale veranderingen gaan. Er kan huilen zijn zonder te weten waarom omdat huilen hormonen loslaat. Veel vrouwen gaan vroeger hun menopauze in omdat we ons versnellen. Mannen kunnen heel gefrustreerd raken door uitputting omdat zij gewend zijn heel actief te zijn. Ze kunnen ook het gevoel hebben dat hun vrouwelijke kant naar voren komt omdat dit de intuïtieve kant is. De emotionele therapie die naar voren is gebracht in de laatste 20-30 jaar heeft zich met nieuwe technieken versneld voor deze veranderingen. Feitelijk leveren we een enorme hoop werk in zeer korte tijd wat anders duizenden jaren tijd kostte.

 

Pat: Hoe behandel je iemand die door deze veranderingen gaat?

 

Fox: Ik benader dit vanuit het gezichtspunt te werken met een individueel wezen in plaats van iets als een ziekte te behandelen. Vanuit het Latijn betekent dokter: opvoeder. De enige effectieve dienst die je als werkelijk healer kunt leveren is de persoon te bekrachtigen met het noodzakelijk gereedschap en hem opnieuw te verzekeren dat wat er gebeurt werkelijk is en dat ze beter kunnen worden en vrij worden van ‘negatieve’ symptomen, terwijl hij/zij geneest. Allereerst raad ik ze een immunologische test aan en die wordt niet traditioneel gedaan. Dit is een laboratorium bloedtest door een gevorderd research laboratorium dat dit als specialiteit heeft. En dan geef ik de patiënt de informatie door. Dit is zoiets als een dossier van veranderingen en daardoor krijgen ze de kracht om te genezen. Ik ben niet de genezer maar alleen een instrument in hun individuele geneesproces. Er ontstaat kracht in iemand die naar zijn eigen bloedtesten kijkt en het bekijken van het dossier van wat er in hun lichaam plaats heeft, veroorzaakt een klik in hun onderbewustzijn. De werkelijke sleutel is dat de persoon zijn verantwoordelijkheid oppakt en zijn eigen werk doet. Wat ik als gereedschap gebruik wordt normaal gesproken nooit aangewend. Ik gebruik veel Organotherapie, dit is een behandeling voor de klieren vanuit Europa, om een hormonaal systeem op te bouwen dat de veranderingen in het DNA accepteert. Ik gebruik ook homeopathie om aan het energetisch lichaam te werken en vitaminen, kruiden en koude laser therapie. De therapie hangt geheel af van wat de persoon nodig heeft. Veel van wat ik doe komt voort uit degenen die ik oudere zusters en broeders noem, die ons zijn voorgegaan. Ze zijn uit andere zonnestelsels afkomstig, waar we allemaal vandaan komen, om deze planeet te helpen bij haar overgang.

 

Pat: Hoe zie je je werk verlopen, of evolueren?

 

Fox: Ik kijk naar mijn werk als een brug of overgangsmethode. Het is tweeledig, wetenschappelijk en kunstzinnig. Healing is kunst en wetenschap. Als je alleen de wetenschap of alleen de kunst van helen gebruikt is dat niet genoeg om totaal te genezen.

Ik denk niet dat ik mijn hele leven healer blijf want ik geloof dat ziekte zal worden uitgeroeid.

Wij zullen als bewuste mensen ziekte en lijden uitbannen.

 

 

DNA EN LICHAAM VERANDERINGEN EN REMEDIES, uit een artikel dat heet:

 

“Het grotere Plaatje” door Susanna Thorpe-Clark. We worden stoffelijk veranderd van wezens die op carboon zijn gebaseerd met twee strengen DNA, in kristallijne wezens met 1,024 strengen DNA (eventueel), want alleen kristallijnen substanties kunnen op hogere dimensionale niveaus bestaan. In feite smelten onze lichamen samen met de Sirius’ DNA strengen daar deze formatie dicht genoeg bij het onze zit om er mee te integreren met relatief weinig neven effecten. Niet alleen wij mensen veranderen maar alle levensvormen op Aarde worden kristallijn. Alle vissen in de zee, de bloemen en bomen in je tuin, de vogels in de lucht, zelfs je lievelingshond of kat Alles is aan het veranderen. Niets zal sterven of worden vernietigd, want ze groeien allemaal naar een nieuwe staat van zijn. Deze nieuwe staat van zijn vraagt erom dat we stoffelijk, mentaal en emotioneel de derde dimensie concepten loslaten. Net als in de dood is loslaten een groot deel van het veranderingsproces. We kunnen geen oude waarden en manieren van zijn meenemen in een compleet veranderd leven na dit leven. Dus zal de progressie ons door veranderingen dwingen om onze huidige relaties, banen, carrières, huizen, bezittingen en zo voorts, los te laten als… die niet in staat zijn om onze nieuwe manier van zijn te ondersteunen.

Is het dan een wonder dat er veel ongerustheid wordt gevoeld en angst heerst omdat die veranderingen toenemen, ook al zijn de meeste mensen er zich nog niet van bewust. Dus de veranderingen van ons stoffelijk voorkomen zijn op dit moment aan het versnellen en er zijn veel tijdelijke fysische symptomen die als consequentie daarvan in onze lichamen gebeuren. .

Hiervan zijn dit enkele voorbeelden:

Griep-achtige verschijnselen – hoge temperaturen, zweten, pijnlijke botten en gewrichten enzovoorts en die niet reageren op antibiotica.

Migraine hoofdpijnen – ernstige pijn die niet door pijnstillers kan worden bedwongen.

Zo nu en dan diarrhee.

Zo nu en dan loopneuzen – met niezen dat wel 24 uur kan duren en dat niet van kou of hooikoorts afkomstig is.

Duizeligheid

Gebel, gerinkel en tonen in de oren

Hart trillingen of snelle klopping

Gevoel dat het hele lichaam trilt – speciaal ’s nachts als iemand in ontspannen toestand is

Intense spiertrekkingen – plus pijn in het lichaam, vaak de rug

Tintelingen, prikkelingen in armen, handen, benen of voeten

Verlies van kracht in de spieren – in de handen dat veroorzaakt wordt door veranderingen

in de bloedcirculatie

Zo nu en dan ademhalingsmoeilijkheden – en / of het merken van sterkere of luidere ademhaling als je in een ontspannen staat bent.

Veranderingen in het immuun systeem … het lymfatisch systeem … moe voelen… – of uitgeput zijn door kleine inspanningen

Willen slapen – langer en vaker dan normaal. Teennagels en haren die sneller groeien dan normaal

Vlagen van depressie, nergens om.

Het zoeken in het verleden – en het kijken naar relaties, het winnen van helderheid in persoonlijke zaken.

Het gevoel van een reusachtige zuivering. Spanning, onrust en hoge stress niveaus – omdat iemand voelt dat er iets gaande is maar niet weet wat.

Enkele van deze symptomen worden gevoeld door heel veel mensen. Velen snellen naar hun dokter, chiropractiker, kruidendokter en zo voort en gewoonlijk krijgen ze te horen dat er niets aan de hand is met hen. En zo is het Want al die symptomen zijn maar tijdelijk en zeggen heel eenvoudig dat die fysiologische veranderingen plaats vinden.

 

Enkele van die AANBEVOLEN VERZACHTENDE REMEDIES voor het bovenstaande zijn:

Go with the flow, of laat het gewoon gebeuren, vecht er niet tegen. Als je je moe voelt en uitgeput, ga dan rusten en neem veel slaap. Luister naar je lichaam. Drink veel water (3 liter ) want je bent aan het ontgiften en je verliest meer vocht dan gewoonlijk. Neem Valeriaan om emotionele spanning te verminderen en stress niveaus naar beneden te halen. Fenegriek verlaagt spanning in het lymfatisch systeem en helpt door te ontgiften. Om spierspanningen te verminderen neem Valeriaan en probeer modderbaden of een lang, heet bad waarin je een kopje Epsom zout hebt gedaan. Doe dit dagelijks.

Herken dat, ook al heb je hartkloppingen of ademhalingsmoeilijkheden, het gewoon het hartchakra is of het keelchakra die aan het deblokkeren zijn, of die hun spanningen los laten en dat die symptomen maar tijdelijk zijn. Je gaat niet dood, maar je verandert alleen! Maar, geloof mij niet alleen. Zoek medisch advies als je onzeker bent. Als je niet weet waar je Valeriaan of Fenegriek kunt halen ga dan naar een kruidenwinkel of reform drogisten], of zeg gewoon alleen de naam in jezelf als je vermindering of verzachting wilt van je symptomen.

Alle helende energieën worden doorgegeven via het geluid van de naam en zijn net zo effectief als je ze in jezelf uitspreekt of hardop of ze stoffelijk inneemt. Probeer het uit en kijk ernaar. Vraag je engelgidsen om je pijn te helpen verzachten. Zij wachten erop gewoon te worden gevraagd! De meeste symptomen duren een paar weken en ruimen dan het veld.

Sommige symptomen komen zo nu en dan terug. De veranderingen worden niet noodzakelijk door iedereen evenveel ervaren. Een klein percentage van de volwassenen hebben hun hele verandering in de kristallijnen vorm al voltooid en belichamen nu l ,024 strengen van DNA. Een geval van een vrouw die 3 inches groter is gegroeid en een voet breder is geworden.

Alle kinderen onder de zeven jaar hebben nu ook de verandering voltooid of zullen dit binnenkort doen. Baby’s die in de laatste 2 jaren zijn geboren, zijn geboren met een volledige set van DNA

Sommige mensen zijn juist begonnen door deze veranderingen te gaan, en vele anderen moeten nog beginnen.

Dit proces wordt genoemd The Awakening (Het Wakkerworden) of als het Ascensie proces of als het bereiken van de Merkabah of ’t lichtlichaam.

We moeten onze angsten transcenderen of overstijgen en meer leren over liefde, werkelijke liefde wat bij het zelf moet beginnen.

Want totdat we onszelf kunnen liefhebben en vertrouwen, zullen we nooit iets of iemand anders liefhebben of vertrouwen.

 

 

Vertaling  winnyd@stralendetoekomst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: