Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht, 3 mei 2013

blossomgoodchild

 

Blossom – Hallo vrienden. Waarover willen jullie vandaag spreken?

 

GFL – Een warme groet aan jou, lieve dame en aan iedereen die deze woorden willen lezen. We willen graag onze dankbaarheid uiten aan jullie allemaal, omdat jullie de tijd nemen om wat we te zeggen hebben te lezen. Ieder van jullie zal het verschillend ontvangen … want ieder van jullie is op een eigen niveau van begrip. Daardoor hangt de diepte van acceptatie door jullie ziel en verstand van wat we zeggen … volledig af van ‘waar je zit’ vanuit het standpunt van je ziel. 

 

Ja, het is interessant om in de brieven die ik kreeg … te zien hoe verschillend men de laatste channeling interpreteert.

 

Toch … is er voor eenieder het nodige uit te halen … want op deze wijze zijn ze ontworpen. Het is niet helpend, wanneer we slechts in staat zouden zijn om alleen degenen te bereiken, die binnenin zichzelf op een bepaald niveau zijn en niet diegenen te kunnen helpen die nog niet op dat Hogere niveau zitten. Daarom ‘lijkt’ het alsof we het simpel houden … maar toch zitten er verschillende lagen in wat we zeggen … mocht men dit willen onderzoeken.  

 

Bij voorbeeld … het zou kunnen zijn dat wij zeggen dat ‘De cirkel van het leven tot in eeuwigheid doorgaat’ … wat op zichzelf een buitengewoon diepgaande uitspraak is. Maar, wat betekent het voor jullie? 

 

Het betekent … eenvoudigweg … dat het leven doorgaat … nadat we deze menselijke vorm verlaten hebben  en blijft doorgaan.

 

Doch jij, Blossom … laat het daarbij en accepteert het. 

 

Ik kan niet veel anders doen!

 

Toch wel. Want, zie je, iemand anders kan deze uitspraak in een veel diepere context plaatsen … gedachten toevoegend en zich dingen afvragend die veel verder gaan dan wat jij doet door het te accepteren. Natuurlijk … zeggen we nu niet en willen we dat ook niet gaan zeggen dat jij er verkeerd aan doet om te accepteren en een ander goed om het diepgaand te overdenken … maar wat we zeggen is dat eenieder op een andere manier ‘tikt’ … hoe zouden jullie anders zo’n verbazingwekkend individu kunnen zijn?  

 

Men kan niet in het hoofd van iemand anders kijken. Dat is simpelweg onmogelijk. Daarom kun je niet echt weten hoe iemand over iets denkt … ook al hebben ze zich uitgesproken en denk je dat je het weet! Je weet niet hoe iemand zich de kleur rood gewaar is. Je denkt dat zij het precies hetzelfde waarnemen als jij … maar misschien is dat niet zo … want zij zijn niet jij.  

 

Bedenk vervolgens dat een ander de hele wereld anders kan waarnemen, afhankelijk van wat men denkt en wat hun standpunt is ten opzichte van wat ze zien. Je zou misschien kunnen overwegen dat, ofschoon men op dezelfde planeet leeft … men, afhankelijk van iemands perceptie … in vele verschillende planeten zou kunnen leven … omdat iedere individuele ziel zijn eigen werkelijkheid creëert van de wereld waarin men leeft. 

 

Maar, is het zo dat zij die ‘op dezelfde bladzijde’ zijn … ‘dezelfde trilling’ … in dezelfde waargenomen wereld leven? … Want zij hebben hetzelfde perspectief op dingen en schijnen elkaar te begrijpen.

 

Niet noodzakelijk. De wereld van een ander zal jou bevatten … en jouw wereld bevat hen … maar jullie gewaarwording van elkaar … kan verschillen van wat jij denkt over hoe zij jou zien. Want zij kunnen jou niet zien zoals jij jezelf ziet … omdat zij jou alleen kunnen zien vanuit hun ogen en zintuigen. 

 

Daarom bieden we jullie het belang van het VAN JEZELF HOUDEN! Dat is waar het om gaat terwijl je hier bent. 

 

En van anderen houden, natuurlijk.

 

Inderdaad … maar het is de verantwoordelijkheid van het individu om van zichzelf te Houden en er niet afhankelijk van te zijn dat anderen van hen moeten Houden om zich GOED te kunnen VOELEN. Je kunt je niet GOED VOELEN als je niet van jezelf Houdt. Door van jezelf te Houden HOUD je van anderen, omdat jullie ‘natuurlijke energie’ … door van jezelf te Houden … automatisch uitgaat naar ‘HET AL’ … en daardoor van HET AL HOUDT. 

 

Zouden jullie alsjeblieft … ook al zal het voor sommigen ‘kinderachtig’ lijken … ons wat tips kunnen geven voor het HOUDEN VAN ONSZELF? In deze dichtheid is dat niet altijd makkelijk.

 

O JA, DAT IS HET WEL! 

 

Wanneer je baby je de hele nacht wakker houdt … als je peuter zich in jouw ogen misdraagt … Houd je dan niet toch van ze?  

 

Natuurlijk!

 

Maar wanneer jullie … elk van jullie … niet ‘voldoet aan de norm’ … hoezeer straffen jullie jezelf dan. Sommigen op het belachelijke af! Houd van ieder stukje van je … zoals je van je eigen kind zou Houden. Ja, je kunt je ergeren aan het gedrag van je kind … maar dat doet niets af aan jouw ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE voor hem. 

 

JULLIE MOETEN ONVOORWAARDELIJK VAN JEZELF HOUDEN … wat betekent … HOUD VAN JEZELF ZONDER ENIGE VOORWAARDE! 

 

We bedoelen natuurlijk niet … dat jullie er niet naar moeten streven de beste te zijn die je kunt zijn. Maar, laat het streven niet ‘alle perken te buiten gaan’. Kijk niet naar een ander, zeggend dat ‘ik wilde dat ik meer op hen leek’ … Wat je moet zeggen is: ‘ik wens dat ik meer op mezelf lijk’. Want je kunt niet lijken op een ander … Je kunt geïnspireerd worden door een ander … maar niet hetzelfde zijn als zij … want je bent gewoon niet hen.  

 

Stap voor stap, broeders en zusters. Stap voor stap naderen jullie de WAARHEID van wie je bent. Zelfs al denk je dat je van het pad bent afgedwaald of teruggezakt … je gaat noch steeds vooruit. 

 

Maar wat zeggen jullie dan van het gezegde ‘één stap vooruit, drie stappen achterwaarts’? Waar zit hierin de vooruitgang?

 

Daar zit zelfs grote vooruitgang in. Als een student blijft zitten en het jaar moet overdoen … versterkt hij datgene wat hij al weet.

 

Ze nemen er meer tijd voor dan anderen … omdat, hoewel het zaadje was geplant, … het er een was dat wellicht speciale verzorging nodig had … eentje die meer tijd nodig had om een ‘bepaalde opdracht’ uit te werken … die ene taak, zogezegd.  Dus, door dit herhaalbezoek … terwijl men dacht dat men ‘overgegaan was’ … en dit ‘ontstegen’ zou moeten zijn … zijn ze er nog om er nu grondig ‘mee af te rekenen’. 

 

Ook al heeft men het gevoel drie stappen achterwaarts te hebben gedaan, men kan er alleen maar bij winnen … omdat, als men wederom een stap voorwaarts doet … men kan merken dat men op een ander pad loopt dan eerst en dat het nieuwe pad hen veel verder brengt … in een korter tijdsbestek … en absoluut zonder ‘addertjes onder het gras’ om over te struikelen … maar slechts ladders om op te klimmen. 

 

Bedankt hiervoor.

 

Wees aardig voor jezelf. 

 

HOUD VAN JEZELF. 

 

Jullie zijn hier om te leren, naast veel andere dingen. 

 

Dit kan jullie verwarren … maar we kunnen wel zeggen … 

 

HOEWEL JULLIE LIEFDE ZIJN … ZIJN JULLIE HIER GEKOMEN OM TE LEREN LIEFHEBBEN.

 

Is het niet zo dat we zijn gekomen om ons Liefde te herinneren?

 

Om die reden zeiden we … ‘Dit kan jullie verwarren’! 

 

Aha! Oeps! Ga alsjeblieft door …

 

ER IS ALLEEN MAAR LIEFDE. 

 

Hierover hebben we al vaak gesproken. Alles wat bestaat is een uiting van Liefde. 

 

ALLES! 

 

En de uiting ervan wordt uitgebeeld in overeenstemming met de energietrilling waarop/ waarin het op enig moment verblijft. We zullen ‘proberen’ een passend voorbeeld te geven. 

 

De uitvinding van de telefoon … kijk naar de eerste pogingen … de eerste schepping ervan … was gecreëerd ‘via’ een bepaalde vibratie. Kijk nu eens naar de communicatiesystemen die jullie vandaag hebben … HET HEEFT ZICH ONTWIKKELD naar een volgende expressie van de telefoon!  Het staat in een Hogere vibratie … Het heeft zich verbeterd … Het is doorgegaan! Maar was er niet veel te leren in het scheppen van de modernere technologie? We vragen ons af of dit weerklank vindt in jullie, waardoor we ons punt hebben gemaakt.  

 

JULLIE KWAMEN HIER IN EEN BEPAALDE VIBRATIE VAN JEZELF EN KWAMEN IN EEN BEPAALDE VIBRATIE VAN DE PLANEET. 

 

Jullie leren veel over Liefde door je eigen ervaringen. 

 

OOK AL ZIJN JULLIE LIEFDE! 

 

Jullie ontdekken er meer van!  

 

TERWIJL JULLIE GROEIEN … GROEIEN JULLIE! 

 

WEES DE PRACHTIGE MENSEN DIE JULLIE ZIJN. 

 

O, LIEVE MENSEN, WISTEN JULLIE MAAR WAARTOE JULLIE IN STAAT ZIJN. 

 

Gaat dat ooit nog gebeuren?

 

Inderdaad. Maar het zal gebeuren wanneer jullie groeien … en als jullie VRIJHEID hebben gekregen … 

 

Dat is een dag waarnaar ik uitkijk!!!! Soms VOEL ik me zó vastzitten in het systeem … maar toch, op andere momenten … kan mijn ziel zich vrij VOELEN. Zullen we tijdens mijn leven nog WARE VRIJHEID kennen? Een wereld van vrijheid … een wereld die niet wordt overheerst?

 

Daar VERTROUWEN we zeker op! 

 

De plannen, die zijn gesmeed om jullie eronder te houden … om jullie op afstand te houden … door degenen met egoïstische agenda’s, kunnen niet voortduren. 

 

ZIJ ZULLEN NIET VOORTDUREN. 

 

DE PLANNEN DIE ZIJN GEMAAKT OM JULLIE TE VERHEFFEN … OM JULLIE HARTEN HOOG TE LATEN STIJGEN, ZULLEN VOORRANG KRIJGEN. 

 

DIT IS VERORDONEERD.  

 

Daar ga ik blij in mee!

 

JULLIE MOETEN DIT WETEN. 

 

WEET DAT HET LICHT STEEDS HELDERDER SCHIJNT. 

 

WEET DAT DE DUISTERNIS UIT ELKAAR VLIEGT … SNEL. 

 

WEET DAT WIJ BIJ JULLIE ZIJN … JULLIE ZIJN NOOIT ALLEEN. 

 

WEET WAT JE WEET. 

 

ONTDEK WAARHEID DOOR HOE IETS/WAT DAN OOK JE DOET VOELEN. 

 

VERTROUW OP JEZELF … VERTROUW OP JE GEVOELENS WAT ‘DE WAARHEID IS’ DAT ZIJ JULLIE RADAR ZIJN … ZE KUNNEN NIET TEGEN JULLIE LIEGEN. 

 

Laat jezelf Hoger en Hoger stijgen in de Glorie van wie jullie zijn … 

 

JULLIE ZIJN SCHITTEREND! … ECHT! 

 

En ook jullie zijn nog niet zo slecht!!!! Bedankt voor vandaag … in Liefde, Licht en Gouden Stralen.

 

 

 

Bron:  http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG177may3.html     

 

Vertaling: Lia Opdam – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: