Saint Germain ~ Het belang van het aarden en jullie ~ Gechanneld door Méline Lafont, 30 april 2013

 

 Saint_Germain_907x1200

 

Gegroet mijn geliefde gebroeders en gezusters van het Licht.  Door de eerste eclips zijn we wedermaal aan een belangrijke mijlpaal gekomen in dit huidige leven van u allen en dat is een zeer wonderlijk en verheugend iets.  Werkelijk shiften en absorbties van het licht doen nu gradueel maar stevig hun werk in deze realiteit, wat vele mensen hun incarnaties en leven drastisch doen veranderen in zowel de positieve als minder aangename zin.

 

 

 

Dit alles heeft zijn bedoeling en werking uiteraard en daarom is het ons nogmaals meegegeven als boodschap om u allen tijden te gronden en te centeren.  Ik blijf hier op drukken omdat het een belangrijk onderdeel uitmaakt van uw fysieke incarnaties.  Het is belangrijk te weten dat u, zowel van boven uit als onder uit, steeds wordt gevoed door intense licht energieën die beiden zowel een aardend effect hebben als een opliftend effect hebben, wat u samen brengt tot waar u hoognodig naartoe dient te gaan: UZELF, uw ware aard vanuit het hart.

 

 

 

Deze aardende en opliftende effecten en energieën brengen alles in manifestatie wat u zo nodig vind in uw levenservaring alsook in uw huidige realiteit.  Alles wat als inspiratie werkt van hoger uit, komt in manifestatie en creatie door het aarden. Wanneer een rusttoestand is bereikt, wordt dit verder gebracht door het aarden. Gaia voedt u met al de nodige energieën om u zowel tot rust te brengen als in verlichting.  Zij is het hart der realiteit; uw huidige realiteit, dus alles wat uw hart verbind met het hare brengt u, en alles wat u verder brengt en zijt in realiteit door het aarden: de verbinding van hart tot hart.

 

 

 

Dit gezegd zijnde over het aarden, geliefden.. het is me erg dierbaar om jullie dit mee te geven alsook als kennis op te brengen, voor het is ERG belangrijk.

 

 

 

Waar ik het nu graag wil over hebben is de enorme vooruitgang van het collectieve bewustzijn.  Er is geweten van een Aardse shift vanuit ons hoger Dimensionaal standpunt en dat is dat Gaia en al haar Ascentie pioniers nu aan het overschakelen zijn naar een hogere dimensie dewelke de 6de en zelfs 7de is.  Wat niet geweten is, is dat er nog vele zielen steeds in de 4de dimensie blijven vertoeven en hun houvast proberen te hanteren op dat niveau, maar het steeds moeilijker en moeilijker krijgen om nog te kunnen functioneren in deze lagere realiteit.

 

 

 

Alles wordt van op hoger hand voorzichtig gedelegeerd naar een hoger bewustzijn en dit is het stuk waar jullie in het verhaal komen als lichtwerkers en Ascentie pioniers..  jullie taken zijn om ervoor te zorgen dat elke ziel de kans heeft om mee te groeien naar een hoger collectief bewustzijn alsook een persoonlijke.  Jullie staan in voor dit als missie strijders van het Licht en daarom dat jullie aarding grondig vereist is, omdat wat jullie in manifestatie brengen sterk het verschil kan maken voor deze gehele wereld van ZIJN.

 

 

 

Jullie zijn hier de Meesters van het Aardse Paradijs op dit ogenblik en er wordt van allerlei uithoeken gekeken, opgevolgd en geassisteerd in dit gehele proces.  Jullie noden voor assistentie worden gehoord en ook beantwoord vanuit het diepste van ons hart.  Het is nodig om steevast door de zure appel nu heen te bijten om de vruchten van dit alles te dragen.  Jullie zijn zo ontzettend sterk en wonderlijk in jullie Zijn en essentie en ik kan me geen beter team voorstellen waar ik mee kan samen werken dan jullie!

 

 

 

Hartelijk dank voor alles wat jullie tot nu toe hebben bijgedragen, voor de uithouding en kracht, voor het spirituele in uzelf en de Liefde voor een ander.  Jullie zijn een geweldig sterk team en dat mag best wel eens meer gezegd worden voor dit wordt te weinig gedaan naar mijn visie!  We zijn er nog niet helemaal, maar we doen het in het hier en nu en dit is al veel belovend want samen zijn wij een sterk team van het Licht en dit dankzij u allen, degenen die nooit opgeven en blijven geloven in u allen.

 

 

 

Met heel mijn hart en al mijn liefde,

 

 

 

Ik ben die Ik ben

 

Saint Germain

 

 

 

Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

 Bron: http://pleiadedolphininfos.blogspot.nl/2013/04/saint-germain-het-belang-van-het-aarden.html

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: