Aartsengel Gabriel “De Tijd is NU” via Shelley Young, 28 april 2013

Archangel Gabriel
Aartsengel Gabriel

Gegroet, Dierbaren, hoe verheugd en vereerd wij zijn om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn. Wij eren jullie dat jullie komen om te gronden in de energieën van de groep en, natuurlijk, wanneer wij zeggen groep bedoelen wij niet alleen diegenen die op dit moment in de zaal zijn maar ook diegenen die op een later tijdstip van deze transmissie op jullie internet zullen genieten.

Wisten jullie dat door jullie deelname jullie een brug gecreëerd hebben, een energetische brug, die altijd tussen onze energieën en die van jullie bestaat? Wij zijn voor elk en iedereen van jullie beschikbaar of dat jullie nu in de zaal zijn of deze transmissie op een andere manier ervaren, wanneer het ook maar is dat je het verlangen mag voelen het te voelen. Wij moedigen jullie aan om daar profijt van te nemen en om ons als een ondersteuning te gebruiken voor jullie voorwaarts gaande beweging.

Wij begrijpen dat jullie in een uitdagende energetische tijd zijn terwijl jullie het wegvallen van de oude en de gloednieuwe energieën van de Nieuwe Aarde ervaren, aangezien jullie in het proces van het creëren hiervan zitten. Jullie bevinden je in een serie van verduisteringen, welke frequent energetisch interessant kunnen zijn, zogezegd, voor dezen van de menselijke conditie. Jullie zon bevindt zich ook in een zeer actieve fase en wij begrijpen dat al deze elementen uitdagend kunnen zijn om te navigeren. Wij gaan hier en nu niet diepgaand in op deze elementen. Er is een vrij groot aantal aan mensen in dienstbaarheid die prima werk leveren met het uitleggen van de dynamieken van jullie planeet.

Wij zullen jullie er eenvoudig aan herinneren om in een staat van overgave en stroming te blijven, van acceptatie en van gefocuste creatie. Luister naar jullie lichamen. Wees de verzorgers van jullie zelf. Eer jullie zelf en geef jezelf wat je nodig bent om jouw evenwicht te behouden, te bloeien, te stralen en om met gratie en gemak te navigeren. Weet dat terwijl deze energieën ietwat oncomfortabel kunnen zijn, zij jullie, in een snel tempo, voorwaarts bewegen, in/naar alle dingen welke jullie harten verlangen en wensen te ervaren.

Wij zouden vandaag graag tegen jullie willen spreken over het binnenstappen van jullie meesterschap omdat de tijd Nu is, Dierbaren. Velen van jullie hebben actief jullie ascentieproces gedurende vele jaren nu omhelsd, zuiverend en genezend, energieën verschuivend, ondersteunend en transmuterend. Velen van jullie, omdat jullie je dus zeer bewust waren van het feit dat jullie deel uitmaakten van dit centrale, belangrijke, magische, ascentieproces, begrepen dat er elementen waren waar jullie op moesten wachten totdat deze zich voordeden. Velen van jullie waren, op dat zielsniveau, gefocust op het voorbij gaan van de centrale uitlijningen van 21 december 2012.
Het was een streep in het zand, als het ware, tussen waar jullie geweest waren en waar jullie naartoe gingen en omdat velen van jullie heel lang gewacht hadden op de energieën waar jullie hier en nu in zitten, hebben jullie de gewoonte van het wachten geadopteerd als een onderdeel van het proces. Dus wat er gebeurd, is dat velen van jullie nog steeds jullie meesterschap voelen als zijnde iets dat later zal gebeuren, iets waar je mee door moet gaan om op te wachten om daar naartoe te verschuiven. Jullie zien jullie volmaakte gezondheid als iets dat op een later punt op de weg zal komen. Jullie zien een leven van vreugde als iets dat je op de één of andere manier zult ervaren maar dat niet beschikbaar voor jullie is in het Nu. Jullie zien en werken aan jullie gefocuste creaties maar door jullie geloofssysteem, zien jullie hen ook als iets dat op magische wijze tevoorschijn zal komen verderop op het pad, jullie creëren het niet in jullie Nu. Jullie hebben dit “één-dags-denken” ontwikkeld dat zeer geldig was op een bepaald punt van jullie reis maar jullie gaan ermee door hoewel het geen doel meer heeft.

Dus wat betekent dat voor jullie? Wat betekend de tijd is Nu, nu echt? Dit kan een uitdagende verklaring zijn voor velen van jullie die bang zijn om in hun authentieke macht te stappen. Velen van jullie hebben macht ervaren als zijnde een onplezierig iets. Misschien gebruikte je macht in sommige van jouw andere levensuitdrukkingen op een ongepaste manier. Of misschien werd je door anderen onderdrukt, die macht over jou uitoefenden.

Als een verlicht menselijk wezen, zou je een angst voor het ego kunnen hebben. Je houdt jezelf klein omdat je denkt dat het in jouw grootsheid stappen, in wie jij echt bent, zou kunnen betekenen dat je voorover in het ego valt. Jullie zijn daar veel te bedachtzaam voor, Dierbaren. Als jullie voorover in het ego zouden vallen, zouden jullie je zo oncomfortabel voelen dat het onmogelijk voor jullie zou zijn om daar op dit punt te blijven. Zien jullie? Het is voor jullie geen optie meer. Het stemt niet overeen met wie jij energetisch bent. Het is niet jij.

Jullie zijn hier op de planeet om jullie hoogste uitlijning tot uitdrukking te brengen terwijl je in het lichaam blijft. Het ego is niet de vijand, het maakt gewoon geen deel van jullie plan uit. Zien jullie? Jullie zijn veilig en jullie zijn vrij en jullie zijn gereed om in die authentieke macht te stappen. Wij zien een groot aantal menselijke wezens die volledig voorbereidt zijn, volledig gereed om echt in hun authentieke macht te stappen en pauzeren omdat zij zich vasthouden aan “één-dags-denken” of zij hebben een angst om in hun authentieke macht te stappen. Wij zouden jullie willen vragen om deze oude gewoonte er vandaag nog uit te gooien. De tijd is NU.

Velen van jullie zeggen, “Wel, Gabriel, Ik geloof dat ik kan creëren. Dat geloof ik. Maar hoe geloof ik dat iets Nu is wanneer het geen deel van mijn werkelijkheid is, wanneer je het niet ziet?” Dit is moeilijk omdat jullie proberen een niet-lineaire creatie ervaring aan te wenden en het op de lineaire tijd toe te passen. Er is een loskoppeling in jullie breinen, lineaire menselijke wezens zijnde, die niet begrijpen hoe dat kan gebeuren.

In werkelijkheid, bestaan jullie creaties voorbij tijd en ruimte. Jullie creëren hen met jullie verbeelding en met jullie focus en dan verankeren jullie hen in jullie werkelijkheid. Hoe snel dat gebeurd hangt af van hoe goed je in staat bent om in die stroming te blijven, je te gronden in die energie, te geloven dat je waardig bent, te weten dat je het NU kunt hebben en het toestaat om een deel van jouw bestaan te worden. Zovelen van jullie hebben de gewoonte om te zeggen, “Mijn geld komt er spoedig aan” wat er altijd spoedig aan blijft komen maar nooit arriveert in het NU. Een krachtige affirmatie die je zou kunnen wensen om te proberen is, “Mijn tijd voor mijn creatie is NU.” Sta dan het universum toe om uit te vogelen hoe dat jouw waarheid te maken.

We wensen om jullie een analogie te geven dat dit voor jullie gemakkelijker om te begrijpen maakt. Stel je voor dat je door jouw dag heengaat en ineens wordt jij je bewust van het feit dat je honger hebt. Je hebt niet slechts een klein beetje honger, dit is niet alleen maar dat je denkt dat je zou moeten eten. Je hebt echt honger. Jouw voertuig heeft brandstof nodig. Dus, met jouw besef, heb je een behoefte geïdentificeerd om jouw welzijn en jouw comfort te ondersteunen. Dus vraag jij aan jezelf, ‘Wel als ik honger heb en ik moet tijd nemen om hiervoor te zorgen, wat zou ik graag willen hebben?” Je denkt na en neemt alle verschillende opties die voor jou beschikbaar zijn in overweging, en omdat jij aandachtig bent over wat jij eet, beslis je dat je graag een salade zou willen hebben. Je wilt het ook zeer snel, dus beslis je dat je naar een restaurant toegaat waar ze een zeer snelle service hebben, en die jou een gezonde salade zullen geven om jezelf te onderhouden en jou toestaat om op je gemak te zijn en met jou dag verder te gaan op een manier die jou zal ondersteunen. Je gaat niet zitten en denkt, “Oh Ik heb zo’n honger! Ik wenste dat het Universum zou komen en een salade op mijn schoot dumpt.” Je identificeert een behoefte en je gaat over tot actie. Je zorgt dat het gebeurd. Je denkt niet, “Wat als het restaurant er niet is? Wat als ik op de weg ernaar toe verdwaalt raak?” Zien jullie? Je lanceert jezelf eenvoudig in de actie dat het in jouw werkelijkheid zal brengen.

Dus je arriveert in het restaurant en je gaat naar de serveerster en maakt bekend wat je graag zou willen hebben en betaald ervoor. Nu heb je het energetisch gevoed. Je hebt luid aan het universum verklaard, “Het is mijn intentie om een salade te hebben en ik zou het graag NU willen hebben.’ In werkelijkheid, wanneer je het restaurant binnengaat en je maakt bekend wat je wilt, overhandigen zij het jou niet in datzelfde moment, maar je bent nog steeds beschouwende dat je in de handeling bent van het NU te hebben door het energetisch te voeden. Zien jullie? Dit is een belangrijk deel.Het mag dan niet onmiddellijk aan jou verschijnen maar je verklaard nog steeds energetisch dat je het Nu hebt.

Je loopt niet naar de serveerster toe en zegt, “Ik heb honger maar ik weet niet wat ik wil hebben” en verwacht van haar iets te leveren dat jou volledig tevreden zal stellen. Je zegt niet tegen haar, ‘Wel ik heb echt honger en ik wil graag een salade hebben maar ik denk dat ik het wat later hebben moet.” Zien jullie?  Je meldt jouw intentie, je voedt het energetisch, en dan ga je zitten en wacht totdat het arriveert met de volledige verzekering dat het zo zal zijn.

Als je iemand tegenkomt die je kent en zij zien je en komen naar je toe en vragen wat je aan het doen bent, dan zeg je niet, “Wel, ik hoop dat ik op een dag een salade zal hebben.” Je zegt, “Ik ben aan het lunchen. Ik zorg ervoor dat ik wat te eten krijg.” Je zegt het in het Nu, dus je ondersteund het nog steeds energetisch en je hebt geen enkele twijfel dat het op het punt staat te gebeuren in het Nu.

Dierbaren, je gaat niet aan de tafel zitten in angstige verwondering van hoe op de aarde het allemaal tezamen zal komen achter de schermen. Je tobt niet over of er wel sla en tomaten zijn. Je vraagt je niet af of de mensen wel op hun werk verschenen zijn of wat voor stappen zij zullen moeten ondernemen om het allemaal samen te stellen in een pakket dat naar jou toe kan komen. Je laat het achter in de handen van de experts, wetende dat het hun werk is en dat zij het vele keren eerder gedaan hebben. Zelfs als het achter de schermen gebeurt, zelfs als je het niet kunt zien of je kunt verbeelden hoe het er daarachter uitziet of hoe het allemaal uit zal gaan pakken, je vertrouwd erop dat het goed zal komen.

Je beslist niet na drie minuten dat je niet waardig voor een salade bent en gaat weg. Je loopt niet iedere paar minuten naar de serveerster toe en besteld de salade opnieuw en betaald er nogmaals voor. Je belt niet één van jouw vrienden huilend op dat je er niet zeker van bent dat de salade eraan komt en vraagt hen of zij het even voor je na kunnen checken. “Kan je jouw kaarten consulteren? Komt mijn salade er echt aan?” [veel gelach] Jullie krijgen een glimp van hoe het aanvoelt om ons te zijn. [glimlacht]

Als je gewoon in jouw wetenschap kunt zitten, dan voordat je het weet, heb je de salade voor jou op tafel staan en kan je ervaren genieten en geef jij jezelf precies wat je nodig bent. En door dank te geven aan het systeem dat jou toestaat om jou voeding te hebben, verzeker je dat het steeds maar weer opnieuw gebeurd omdat je in die uitlijning blijft.

De mensen vragen ons waarom wij zo frequent voedsel analogieën gebruiken. Wij gebruiken voedsel omdat het iets is dat jullie allemaal gemeen met elkaar hebben. Jullie eten allemaal. Wij geven jullie analogieën die eenvoudig te begrijpen zijn en gemakkelijk toe te passen. Het is ook een volmaakte match omdat zowel voedsel als spiritualiteit jullie voedsel zijn. Zien jullie?

Dierbaren, jullie tijd is NU. Laat al deze gekke spelletje los die jullie met jezelf spelen in jullie ego’s verlangen om jullie klein te houden. Leef. Creëer. Dans. Houd van… Breng jezelf tot uitdrukking als de wonderbaarlijke scheppers die jullie zijn. Heb plezier. Leid door jouw glorieuze voorbeeld. Dit zijn de tijden waar jullie zolang op gewacht hebben om te ervaren. Koester hen. Sta jullie zelf toe om de volledige ervaring te hebben omdat er geen reden is om iets anders te hebben dan dat. En daarmee, zullen wij jullie voor vandaag verlaten. Er wordt van jullie gehouden en jullie worden geëerd voorbij ieder maatstaf en het is ons een groot genoegen geweest.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Bron:  http://trinityesoterics.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: