Het Manuscript van Overleving – Deel 304 “Zoals een Feniks Vanuit de Vlammen zullen Jullie Weer Opstijgen…” door Aisha North, 29 april 2013

aisanorth_logo

Zoals jullie misschien opgemerkt hebben lieve vrienden, zijn de vuren nu opgestookt. Want terwijl wij de eerste Bijeenkomst naderen die opgezet is voor dit aankomende weekeinde, zullen velen van jullie voelen hoe de hitte van het vuur nu een verhoogde daadkracht zal bereiken, omdat jullie ermee ingestemd hebben deel te nemen aan dit wereldwijde evenement. Want de draden die jullie zo leergierig verzamelden zullen er nu al mee beginnen om een deel te worden van het grote samenvouwen. Met andere woorden, jullie zitten allemaal verstrikt in dit nieuwe web van lichtvezels, en nu, zullen wij verzekeren dat jullie allemaal veilig vastgemaakt zijn als wij beginnen om de draden te spinnen en jullie allemaal naadloos in deze schitterende structuur van licht verweven. Dit impliceert niet dat jullie op wat voor manier dan ook gevangenen zijn, juist het tegenovergestelde. Want dit betekend alleen maar dat jullie niet langer meer de solitaire reiziger door een dicht vacuüm van lagere dichtheden zijn, want nu, hebben jullie je allemaal bij het feest aangesloten als het ware, omdat jullie allemaal verbonden werden aan de vezeldraden van morgen. En door jullie werkelijke handelingen, hebben jullie een zeer lange tijd geleden de beslissing genomen er aldus bij inbegrepen te zijn. Want dit JA was iets dat op een zielniveau gegeven werd voordat jullie zelfs binnen waren gekomen, en als zodanig, komt de vreugde die jullie allemaal in jullie hart voelen vanuit het besef dat nu, dit JA in volledig effect zal beginnen te komen.

 

Want de reis die jullie allemaal moesten ondernemen om jullie naar dit punt te brengen is inderdaad een lange en zware reis geweest, en voor sommigen, kan het zelfs lijken dat de beproevingen en terugslagen nog niet verminderd zijn. Maar vertrouw ons wanneer wij zeggen dat jullie overeenkomst om een intrinsiek deel van deze vreugdevolle weg van licht te zijn die begonnen is gesponnen te worden, een beslissing is die ook alle draden naar het oude dat nog steeds aanvoelt als kettingen rondom jullie nek doorgesneden worden. Want het net annuleert het oude, op alle mogelijk manieren die jullie maar kunnen bedenken, en wanneer jullie allemaal over een paar dagen samen in deze grote heldere Vijver stappen, zal het zijn als de definitieve zalving die de tranen en het verdriet, de kwaadheid en de wanhoop eens en voor altijd weg zal wissen. Want dan, zal aan jullie allemaal de kans gegeven worden om je echt te verbinden, niet alleen met jouw eigen ware kern, maar ook met de kern van Alles Dat Er Is. En wanneer je daar eenmaal een glimp van opvangt, zal heel veel van de oude troep eenvoudig vervagen, en het zal net zo zijn als oude vervagende foto’s in een album. En zelfs als je beslist om dat oude album open te slaan om een klein uitstapje in het herinneringslaantje te maken, zal het bijna zijn als het kijken naar de herinneringen van een vreemdeling. Want jij was die persoon, maar die persoon zal niet langer meer jou zijn. Want nu, zijn de vuren goed en wel opgestookt, en de hitte van de vlammen zullen niet alleen jullie harten verwarmen, maar het zal ook alles dat geen plaats hierin heeft, de nieuwe jij en de nieuwe wereld, wegbranden. Want zoals een feniks vanuit de vlammen zullen jullie weer opstijgen, en jullie zullen gezamenlijk staan als nooit tevoren stralend zowel als schitterend.

Dus wij zeggen wederom, alles is goed, zelfs als je bij tijden kunt voelen dat de hitte een klein beetje te hoog is in de dagen die komen gaan. Want de voorbereidingen voor de eerste Bijeenkomst zijn niets anders dan grondig, en als zodanig, kunnen jullie allemaal enige interessante ontmoetingen met jezelf verwachten in de aankomende dagen en inderdaad nachten. Maar haal diep adem, en weet dat je niet door deze vlammen van zuivering verbrand zult worden. Want je bent zoals de diamant die nog steeds ingekapseld is binnenin een dun extern laagje van koolstof, en zodat de diamant volledig tevoorschijn kan komen, kan er nog steeds enige mate van druk en hitte zijn om het voort te brengen. Maar wij zeggen nogmaals, jullie worden allemaal nauwgezet begeleid door dit laatst stadium van het proces, en wij denken dat jullie allemaal ook een manier zullen vinden om je echt met het vreugdevolle deel van dit stadium van de reis te verbinden. Want jullie hebben jullie harten voor dit geopend, en als zodanig, hebben jullie ook jezelf de toestemming gegeven om je te verheugden, niet alleen voor deze Bijeenkomst, maar ook voor jullie zelf. Want jullie zijn er allemaal mee begonnen om helderder dan ooit te stralen terwijl jullie van start gaan met deze eerste initiatie, want dat is wat het werkelijk is. Wij zullen uiteraard terugkeren met meer aangaande deze opmerkelijke inspanning waar jullie allemaal mee ingestemd hebben om aan deel te nemen, maar voor nu, verlaten wij jullie om over onze woorden na te denken, en om jullie zelf uitgebreid tijd te geven om je te verheugen en jullie beloftes om wederom een vreugdevol wezen te zijn te hernieuwen.

The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Bron:   http://aishanorth.wordpress.com/2013/04/29/the-manuscript-of-survival-part-304/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: