Hilarion’s Wekelijkse Bericht voor 28 april – 5 mei 2013 door Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

hilarion_logo

Hilarion:
“Alles Bevindt Zich in het Proces van Verschuiven en het Opnieuw Kalibreren”
 
Dierbaren,
Terwijl een nieuwe dag aan de horizon aanbreekt, wordt er meer van jullie gevraagd wanneer alles dat je wilt doen is rusten en ontspannen. Wees goed voor jezelf, neem een diepe ademteug en houd je aan het visioen van een betere wereld vast terwijl je in volmacht staat voor de mensheid. Alles bevindt zich in het proces van verschuiven en het opnieuw kalibreren. Er is een collectieve zucht terwijl de dichtheid zich in de atmosfeer opbouwt gereed om getransmuteerd te worden in/naar een hogere trilling. Laat alles dat afleidend werkt vervagen terwijl je de zekerheid handhaaft dat binnenin ieder menselijk hart een bron van goedheid en onschuld is dat zich samenvoegt in een kracht die groter is dan dat verteld kan worden; het is iets dat alleen kan worden ervaren.
Terwijl deze zekerheid in een wachtpatroon gehandhaafd wordt, gebeuren er machtige maar ongrijpbare veranderingen binnenin ieder systeem in ieder aspect van het leven op Aarde. Deze zijn de onder de massa levende bewegingen om een nieuw paradigma te vestigen gebaseerd op de Universele Wet en de waarheid. Alles dat macht bezeten heeft over de onontwaakte zielen in iedere hoek van de wereld wordt zachtjes verminderd en opgelost. Soms bloed ieder hart bij de ongerechtigheden die aan het licht worden gebracht, soms komt de innerlijke strijder strijdvaardig naar de voorgrond. In elk geval, diegenen van jullie die een standpunt ingenomen hebben voor de waarheid in jullie hoek van de wereld, worden opgetild en ondersteund terwijl jullie dagelijks werken.
Iedere dag wordt de menselijke ziel geconfronteerd met zelfs meer openbaringen die jullie limieten van kalme afwachtendheid op de proef stellen. Houd moed, Dierbaren, en weet dat jullie de veranderingsagenten zijn, de machtige krachten van Liefde die tezamen met geopende harten staan om het licht quotiënt van jullie planeet toe te laten nemen om het niveau van bewustzijn te verhogen om boven vroegere begrippen en inzichten uit te bewegen. Er ligt een keuze voor iedere menselijke ziel, een kruispunt als je wilt; welk pad te volgen – één die stijl is en rechtstreeks naar de Schepper leidt, waar de ziel het gewicht van de wereld op diens collectieve schouders houdt, of, degene die spiraalsgewijs rondom de berg heengaat terwijl de zielen op de berg mindere niveaus van dichtheid ervaren maar welke hen uiteindelijk in/naar de heelheid brengen.
Iedere gedachte, woord, emotie en daad wordt nu vergroot in/naar een samenhangend gebied die vanuit ieder individu uitstraalt terwijl zij door hun dagelijkse leven heengaan. Als iemand het steile pad kiest en de eenzame klim, vindt men zichzelf in staat om de woeste aanval van de Aardse verleidingen die voor hen oprijzen te weerstaan. Zovelen van deze vallen weg terwijl de rechtschapen personen standvastig hun visie handhaven, ruimte makend voor de nieuwe ontwaakten die nu opkomen om de toorts op te pakken als wereld veranderingsagenten. Een volgend uur volhoudend, een volgende dag, een volgende week – stap na vastberaden stap, blijven zij op hun gekozen pad, en miraculeus is de weg die voor hen ligt opgeruimd. Aanwijzingen en wegwijzers wijzen de weg als de natuur samenzweert om hen met meer duidelijkheid en begrip te zegenen.
Zoek eerst het koninkrijk van de Schepper binnenin jullie, dan zal al het andere volgen. Eerst en vooral, laat jullie Licht zuiver, authentiek en onbezoedeld blijven terwijl de verleidingen van de oude wereld in jullie aangezicht naar acute niveaus stijgen. Jullie zijn deze weg eerder gepasseerd en dus stappen jullie nu behendig rondom hen heen en boven hen. Jullie innerlijke kristallijne kern straalt helder binnenin jullie. Diegenen die het spiraalsgewijze pad kiezen arriveren uiteindelijk op hun bestemming. Alles beweegt in/naar Eenheid.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: