Portal 2012: Cobra’s Korte Update over de Conferentie van Zürich, zondag 28 april 2013

 

Ondanks een sterke tegenstand van de niet-fysieke negatieve krachten was deze conferentie een groot succes en een grote doorbraak van energie werd gemaakt.
St. Germain heeft ons geleid 0m de etherische matrix structuur van de grote banken, zoals UBS en Credit Suisse, te zuiveren en dit alles heeft al bijgedragen aan een aantal trapsgewijze gebeurtenissen die helpen bij het voor de massa blootleggen van de werkelijke structuur van het financiële systeem.
De Zurich vortex is nu geactiveerd voor het Licht en de Godin is zeker aanwezig!
Waarschijnlijk heb je al de versnelling gevoeld die ons voorbereidt voor de activering van het portaal op 25 mei. Een speciaal artikel met meer intel over dat portaal zal binnenkort op mijn blog worden geplaatst. We zullen energieën voor dat portal in Laguna Beach verankeren en u bent allen van harte welkom om met ons mee te doen:
Na de activering van het portaal, zal veel Godin uitstraling op de planeet nodig zijn om de situatie temidden van alle veranderingen te stabiliseren en u bent allen van harte welkom om met ons mee te doen in Hawaii, voor deze planeet een belangrijke Godin vortex punt voor deze planeet:
Vertaling: Frank Withoos [ http://frankwithoos.nl ] [ info@frankwithoos.nl ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: