15 mei 2013 Bibliotheek Sint-Oedenrode: Lezing ‘2012, 2013 en verder… Van aardemens naar kosmische mens’ door Frank Withoos

galaxyBM

Lezing ‘2012, 2013 en verder… Van aardemens naar kosmische mens’.

door Frank Withoos

Deze  lezing werd in januari van dit jaar gegeven in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

In deze lezing, waarin de meest actuele informatie aan bod komt, zullen we eerst ingaan op de kosmische cyclus van ons zonnestelsel in een Platonisch jaar (26.000 aardse jaren). Hoe verloopt die cyclus? Welke energetische en spirituele ontwikkelingen maken we mee? Wat gebeurt er nu? En wat merken  wij daarvan?

In het tweede deel na de pauze bespreken we de ervaringen die de deelnemers aan de lezing zelf ondervinden in deze tijd van verandering en transformatie. De hulp en informatie die wij krijgen hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. De ontwikkelingen die we de komende maanden, en ook op wat langere termijn, kunnen verwachten.

Vanuit de visie dat onze ziel onsterfelijk is en wij bewust voor het leven en onze rol in deze periode hebben gekozen, gaan we in deze interactieve lezing in op de energetische en spirituele en meest actuele ontwikkelingen die de aarde en wij op dit moment doormaken.

Eind 2012 heeft ons zonnestelsel, en daarmee de aarde en alles wat ermee verbonden is, een andere plaats in de Melkweg ingenomen en is een nieuw tijdperk ingegaan. Zoals de Maya’s, Hopi indianen en andere oude volkeren reeds voorspelden is er een eind gekomen aan een periode van 13.000 jaar dualiteit en beginnen we aan een nieuwe periode. Een periode van eenheidsbewustzijn. Dit is tevens een periode waarin wij ons kunnen gaan herinneren dat we veel meer mogelijkheden tot beschikking hebben dan wij ons nu realiseren.

Door onszelf te verbinden met onze kern, ons hart, maken we contact met onze intuitie, ons innerlijk weten, ons innerlijk kompas. Dan maken we verbinding met onze ziel. Door deze verbinding zullen wij ons gaan herinneren wie wij werkelijk zijn. Dat wij meer zijn dan de illusie van dit fysieke lichaam en de beperkingen in ons denken.

Daardoor krijgen wij zicht op onze kracht en mogelijkheden die wij in kunnen zetten om onszelf verder te ontwikkelen. En op de hulp en ondersteuning die voor ons beschikbaar is en we daarvoor kunnen inroepen. Hulp en ondersteuning vanuit de (nieuwe) aarde en vanuit de ruimte, het universum, de kosmos, de bron. Hulp om onszelf verder te ontwikkelen van een aardemens naar een kosmische mens.

We bespreken de ervaringen die de deelnemers aan de lezing zelf (de afgelopen tijd) hebben gehad. Ook bekijken we wat we kunnen doen om zoveel mogelijk profijt van deze energetische en spirituele ontwikkelingskansen te hebben in de komende tijd. Hierbij is het uitgangspunt belangrijk dat iedereen dat aantrekt en ontvangt wat hij/zij nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Daardoor zijn er ook verschillen in behoeftes en ervaringen.

Wanneer

Woensdag 15 mei 2013, van 20.00 tot 22.00 uur

Deelname € 10,00 (biebleden 10% of 25% korting)

Locatie

Bibliotheek de Meierij, Markt 30, Sint-Oedenrode
Aanmelden

Bij Bibliotheek de Meierij te Sint-Oedenrode. Telefonisch 0413-472991 of per email c.berenschot@bibliotheekmeierij.nl o.v.v. ‘Lezing 2012, 2013 en verder… 15-5-2013’

Meer weten over dit thema

W http://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com  (Nederlandstalig)

W http://ontheroadtosouljoy.wordpress.com(Engelstalig)

Info en contact

W www.bibliotheekmeierij.nl/actueel/agenda | E c.berenschot@bibliotheekmeierij.nl

W http://frankwithoos.nl | E info@frankwithoos.nl | E frankwithoos-coaching@live.nl

affiche-lezing-2012, 2013 en verder...-frank-withoos-15-mei-2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: