Melchizedek ~ De komende dagen en energieën van de eclipsen zullen veel losmaken ivm disclosure ~ Gechanneld door Méline Lafont, 24 april 2013

melinelafont_20130424

Gegroet mijn geliefden.  Een ontzettend opliftende en mooie tijd staat u allen te wachten met de komende eclipsen in 1 kalendermaand tijd.  Deze zullen steevast veel teweeg brengen in jullie realiteit, nog meer dan tot nu toe, en alles bouwt zich langzamerhand op naar jullie werkelijke en reële realiteit die zich ontvouwt vanuit uw hart en innerlijke Zelf.

Wat zich nu ontvouwt op jullie wereld kan vergeleken worden met een munt dat zich hier en daar laat zien van beide kanten.  Zoals geweten heeft alles zijn reden en ook beide kanten, die op zodanige manier worden uitgespeeld zodat alles terug tot orde kan gebracht worden.  Zowel de prettige als minder prettige ervaringen moeten veroorloofd worden om doorbraken te kunnen verkrijgen en dit maakt het absoluut niet gemakkelijk voor vele harten in incarnatie in deze tijd van Ascentie.

Er moet begrepen worden dat alles zijn energie en oorsprong heeft en dat alles ook daadwerkelijk enkel uw werkelijkheid wordt wanneer u deze toelaat om als waarheid te nemen en te voeden in creatie.  Hoe meer positivisme en vertrouwen; hoe meer geluk en een hoger gevoel van waardering, hoger gevoel van Zijn en hoger verlichtende energieën op Aarde.  Laat u allen niet misleiden door de zware doortochten die u allen maken door het dal der duisternis, voor het is zoals het wordt beschreven; een doortocht en niet uw eindbestemming of werkelijkheid.

Er is een gezegde dat alles omvat om deze hele paragraaf te beschrijven: “Wat zal zijn, zal zijn”.  Kort maar krachtig, geliefden.  Wij zijn uw gebroeders en gezusters van het Licht en met al de Liefde in zijn bestaan, vormen wij een sterk schild van Licht en Liefde rondom u allen en geliefde Gaia om verdere bestaansvormen van negatieve aard van buitenaf te weerhouden van jullie allen, tijdens dit zo belangrijke Ascentie process.  Wat er ook gebeurd binnenin jullie schild en geen invloed van buiten af is, is een vorm van collectieve of individuele prestaties en manifestaties waar niet altijd kan tussen gekomen worden.

Het is belangrijk om sommige zaken te laten uitspelen om verdere ontwakeningen en verlichting te verkrijgen, in zodanige graad dat er geen desastreuze gevolgen zijn voor de planeet en de mensheid.  Bekijk uw creaties en werkelijkheid vanuit een standpunt van Liefde en respect waar geen angsten en kwaadheid te pas komt.  Laat alles op u afkomen op zodanige wijze dat u de tijd en kracht heeft om alles te kunnen absorberen en integreren, dat u werkelijke patronen en oude gedachtevormen uit de lagere wereld kan doorbreken en bekijken als een les of holografisch aspect.

Wat er nu intens plaats heeft op jullie wereld en in uw werkelijke Zijn, is een intense opkuis van de oude wereld van gedachten en Zijn, die u allen zolang voor waarheid hebben genomen.  Er vindt een opkuis plaats in de DNA strengen en patronen die tot volledige activatie worden gebracht op dit huidige moment!  Er is een tekort aan zelfvertrouwen bij vele harten en ook dit wordt nu stevig aangepakt en getest voor sommigen.

De 3 volgende eclipsen gaan veel losmaken maar ook veel triggeren in uw werkelijkheid, dus wees voorzichtig met gedachten, uitlatingen over elkaar of naar elkaar toe en weet dat deze intense energieën u nu tot zodanige climax brengen dat alles wel eens teveel of te moeilijk voor u lijkt te worden, wat in werkelijkheid helemaal niet is, maar u eigenlijk tot verlossing aan het komen bent.  U ontvangt de komende tijd een persoonlijke rondreis door uw wereld van Zijn, waar alle parallelle realiteiten, Dimensies en aspecten van uzelf, tijdlijnen en mogelijke toekomstige creaties tot u zullen komen.

Dit is veel en enorm om te bevatten, waardoor verwarring wel eens zeer sterk de voorgrond kan nemen.  Daarom wedermaal is gronden en centeren in UW HART van enorm belang!  Onderscheidingsvermogen is ook erg belangrijk nu, omdat er nog teveel dis informatie wordt verspreid wat ook een belangrijk onderdeel speelt in dit alles om u tot uw eigen waarheid en inkering te brengen.  Binnen in uw hart is de boodschap; daar hoort u te zijn en nergens anders!

Neem alles stap voor stap zodat u zich zo lang mogelijk goed en comfortabel voelt in alles wat u doet en ZIJT.  Te snel gaan, geeft discomfort voor uw fysieke lichaam alsook het mentale waardoor twijfel en angst wel eens uw hele realiteit kunnen overnemen.  Ieder heeft zijn eigen snelheid, zijn tijd en zijn vermogen en dit verschilt van hart tot hart.  Respecteer het uwe, het weet wat het beste is voor u.

De komende dagen en energieën van de eclipsen zullen veel losmaken ivm disclosure; de waarheid omtrent jullie bestaan en die van ons allen, aangezien er een paar projecten zijn opgestart in het tijdsraam van deze eclipsen om disclosure ZELF naar buiten te brengen.  Wij juichen dit alleen maar toe en wees zeker dat het al veel harten zal bereiken en het in dat opzicht al een geslaagd succes zal zijn!

Tot wederziens, mijn geliefden.  Neem deze boodschap ter harte en geloof in uw eigen vrijheid, uw eigen vermogen en alles wat U voort brengt in deze wereld.  Alles is puur en goed zolang het van het hart komt en niet van ego of eigen belangen.  Niemand staat boven een ander, alles is 1 en gelijk.  En zo is het!

Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: