El Morya ~ Ascentie brengt haar globale veranderingen mee ~ Gechanneld door Méline Lafont, 20 april 2013

meline_lafont_20130420

Als een blijk van mijn waardering zal ik u allen gerust stellen met de nieuwe energetische veranderingen op planeet Aarde.  Er is veel in het verschiet op dit ogenblik en de nieuwe scheuten ontgroeien zich uit hun nest, een weg banend door de aarde en haar gronden om de mooie vruchten te brengen waar jullie zo hard aan gewerkt hebben.

 

Er is veel plaats gemaakt voor ontzettend veel vernieuwing en verrijking voor een planetaire verschuiving naar het Licht mogelijk te maken.  De glinsterende bol van goud Licht schijnt nu op jullie neer en laat al haar prachtige energieën neer dalen in dit koningsdal waar eeuwen het duistere heeft geregeerd.  Licht wordt jullie geboden om in al de duistere hoekjes en kantjes van jullie Zijn en planetaire Zijn weer te kunnen zien, zodat een grondige aanpak en een resolute aanwezigheid van het Licht kan mogelijk gemaakt worden.

 

Deze tijd heet verlichting en verschijning van al het duistere dat ooit heeft geregeerd in uw Zijn en op Gaia haar Zijn.  Alles wordt onder de loep genomen en grondig verschoond tot een nieuw groen blaadje van hoop, leven en geboorte.  Geboorte is wat komt na transformatie van al het oude en onbestaande naar het nieuwe en verrijkende.  Jullie worden weder geboren in een zuiver en prachtig wit licht, wat uw bewustzijn reflecteert en zichzelf vertoond als een prachtig nieuw Zijn.

 

Als alles weer geboren wordt, ontstaat er een nieuw paradigma van Licht, waar enkel het Licht zal regeren en bestaan; waar geen duisternis meer zal zijn omdat duisternis en Licht 1 zijn en elkaar zo aanvullen dat Licht over blijft en het resultaat is van samensmelting.  Het Licht kan nooit gedoofd worden, enkel maar verscholen achter een grote massa van zwaarte.  Die zwaarte is de densiteit en dualiteit; de wereld waarop jullie al eeuwenlang geleefd hebben.

 

Als blijk van liefde en respect, is het mijn taak en ondersteuning om verdere afhandelingen, die naar verlichting brengen, bij te staan en ook mee te delegeren.  Mijn geliefde Presentie is uw allen wel bekend als een Meester van de eerste straal, dewelke een enorme bijdrage levert aan uw allen samen met het engelen koningrijk van Aartsengel Michael.

 

Dewelke het meest voor uw Presentie belangrijk zijn, is uw eigen Zijn en innerlijke wereld (hart).  Wij bevinden ons allen op uw huidige niveau in het hart en zijn altijd al bij u geweest in deze wereld van Zijn. Ikzelf; El Morya, Kuthumi, Saint Germain en Lady Portia, Lady Nada en Sananda, Quan Yin, Melchizedek, Hilarion, Serapis Bey, Paul de venetiaan, Moeder Maria, Maitreya en al de Meesters en Aartsengelen van de Orde van het Licht staan u in dagelijkse grootse hoeveelheid bij op een werkelijk zeer krachtig niveau van aanwezigheid.  Dit ter ondersteuning van u allen en uw verrijking naar uw ware Zelf.

 

Waardevolle zaken zijn nu aan het gebeuren voor u allen, dewelke niet steeds aanzien worden als waardevol door vele harten.  ALLES is een les, een ervaring en een creatie in het huidige leven dat brengt tot activatie van uw innerlijke Zelf.  ALLES brengt u tot het reizen naar uw innerlijke Zelf en het vertoeven in uw innerlijke wereld van Zijn.  ALLES is U en iedereen, enkel wordt dit alles op een aparte en persoonlijke manier ervaren, opgenomen of aanvaard.

 

Het vertoeven in uw eigen waarheid en hartgevoel is van uiterst belang, en de lopende zaken zullen hier een grote rol in meespelen om u tot deze conclusie te brengen zodat dit ook uw actie wordt.  Al de lopende zaken op uw huidige wereld zijn van een niet bestaande aard, omdat het een gecreëerde Illusie is die verder komt van creatie uit Holografische aspecten.  Van werkelijkheid zijn deze nihil en dus enkel maar werkelijkheid in één zijn hoofd en gedachten, als de hersenen deze realiteit als waarheid nemen naar uw eigen keuze.

 

De keuze is nu aan u allen, wat u als eigen realiteit voor waar zal nemen en welke niet.  Dit is nu van orde en een lopende zaak, die erg veel verwarring kan brengen.  De DNA (die ervoor zorgt dat bijkomende complementaire DNA helixen gevormd kunnen worden) is aan de reis naar volledige activatie begonnen en brengen daarom ook herinneringen en activaties mee van vorige levens in parallelle werelden en dimensies.  Alles wordt weer 1 grote massa van energie; uw Zijn.

 

Die activaties vormen zich een nieuwe manier van Zijn waardoor de wereld opeens anders wordt bekeken en ook begrepen.  Zielen bevinden zich op een tussen weg naar de parallelle wereld van hun werkelijke Zijn, waar hun eigen inspiratie en elementaire bewustzijn een enorme grote verandering brengen in deze wereld op een zodanige wijze dat ALLES opeens niet meer klopt in hun plaatje.  Weet gerust geliefden, dat dit jullie nu terug op jullie eigenlijke plaatsen brengt en dat veel op jullie oude realiteit kan blijven plaatsvinden tot ALLES en iedereen dit ook ziet, weet en begrijpt, integreert en Zijt.

 

Mijn meest hartelijke wensen en Liefde voor dit nieuwe tijdperk aan u allen, voor u vertoeft zich in de meest belangrijke fase van dit wonderlijke levensles en proces tot Globale Ascentie.

 

Meester El Morya

 

Bron: http://lafontmeline.wordpress.com/2013/04/20/el-morya-ascentie-brengt-haar-globale-veranderingen-mee-gechanneld-door-meline-lafont/

Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: