Méline Lafont ~ De Kosmische Straal: boodschap en introductie – 2 april 2013

melinelafont_cosmic-ray-2

(Méline: Dit is een persoonlijke boodschap naar mij toe die binnen gekomen is net na het neerschrijven van mijn ervaringen en visioenen die ik hier: http://lafontmeline.wordpress.com/2013/03/27/meline-lafont-welcome-to-your-magical-new-world-%E2%99%A5/ neer geschreven heb.  Het is begonnen als een persoonlijke boodschap maar er zijn stukken in die voor ons allen bestemd zijn en van toepassing kunnen zijn.  Dit is een introductie van de Kosmische Stralen die we nu kunnen beginnen integreren in ons Zijn, en hier mogen jullie nog berichten van verwachten via mijzelf.  Liefs en van Harte )

Geliefde, wij representeren de Kosmische Straal die nu met U connecteren.  Wij zijn de krachten van het Licht, van manifestatie en de vibratie van Liefde.  Wij zijn hier om u uit te nodigen in uw nieuwe wereld en om deze in manifestatie te brengen .  Er is een stap bereikt waar een grote actie en manifestatie in uw wereld werkelijkheid worden.  Deze boodschappen en visioenen die u ontvangen hebt, zijn uw persoonlijke creaties van Zelf dat zich reflecteren in uw uiterlijke wereld.  De tijd is gekomen voor u om deze wereld te zien en te Zijn omdat u uw eigen en hogere bewustzijn terug hebt bereikt en u uw uiterlijke vorm aan het transformeren bent in uw eigenlijke Zijn.  Een meer lichtere vorm wordt weer de uwe, samen met een wonderlijke visie op Aarde.  Oh, wat een wonderen creëren wij van de geesten en de harten van geliefden.

Wij zijn de vormen genoemd Liefde en Licht, en wat we brengen is wat we Zijn.  We hebben vele stralen in onze Kosmische Straal, vormend de waarheid en de diepste energieën van het Licht.  Wij expanderen het bewustzijn door een simpele aanraking en door het integreren van onze Stralen, wat ons eeuwig maakt en een zegen voor Zelf.  Geliefde, het is onze Kosmische wens om te zien hoe u uw wereld begint te ZIJN op geliefde GAIA op zo een manier dat het uw waarheid is en uw ware manifestatie en realiteit van het hart.  De tijd is gekomen om onze Zijn en energieën te integreren in uw Zijn op zodanig niveau dat een re-connectie met onze Stralen en uw wereld een feit zijn.

De samensmelting van ons bewustzijn met uw eigen bewustzijn en deze van de mensheid is nu aan het samenvloeien in een zodanige grote mogelijkheid, dat onze Presentie nu toegelaten en mogelijk is op uw Aards en persoonlijke graad en Dimensie.  Nu dat de Shift plaats gevonden heeft en de ingang van de nieuwe wereld open is, zijn al deze nieuwe magische opportuniteiten en werelden van creaties de uwe om te Zijn en te ervaren.  Het is hier dat we aanwezig zijn en waar we weder kunnen samen leven en bestaan in Harmonie als één.  Uw level van bewustzijn is op zodanige wijze gestegen, dat onze Presentie en belichaming, zijnde de Kosmische Straal, nu uw realiteit en Zelf zijn.

Laat uw geliefde Zijn ons volledig integreren, geliefde, zodat u in staat bent om uw Ware Zijn op te liften uit deze lagere Dimensie en u enkel bestaat in de hoogste vorm van wat U bent.  Uw Opgestegen Vrouwelijke Meester Zelf is nu duidelijk aan het worden voor anderen om te zien en te voelen omdat dit uw Ware Zelf is.

Wat anderen op geliefde Gaia betreft, is de portaal nu open om verder te reizen dan wat tot nu toe geweten is en bestaat de mogelijkheid om alle nieuwe ervaringen in deze Dimensionele levels en realiteiten volledig te bevatten en te begrijpen.  Een volledig nieuw experiment en wereld is aan de orde en klaar om zichzelf aan uw belichamingen en Zelf te presenteren.

Als u verkiest om verder te gaan in deze huidige belichaming, dan zal de keuze gemaakt worden om meer transformaties naar uw Ware Zelf te ervaren waar een meer lichtere vorm, bestaande uit Licht en een minder vaste substantie, uw uiterlijke vorm zal vormen.  Dit is wat u persoonlijk kiest en wat we aan het vormen zijn samen met uw Zijn, onze Stralen assisteren u in dit nieuwe proces.  Als een geliefde verkiest om direct te zweven in een energetische vorm, zal er een kleinere transformatie nodig zijn voor het menselijke lichaam, omdat zij deze menselijke vaste vorm zullen achter laten en de Licht energie en licht vorm onmiddellijk zullen zijn op een minder pijnlijke en oncomfortabele manier.  Wat de keuze ook moge zijn, het is de uwe en een persoonlijke keuze.

Vele Geliefden kiezen voor de transformatie van een menselijke belichaming naar een Galactische en zelfs een hogere belichaming van het Licht, reikend naar zulk level waar het begrip heerst dat het niet vormen van een “uiterlijke” vorm of belichaming, of het nu een Licht vorm of een meer vaste vorm betreft, een niet zo oncomfortabele manier meer is maar eerder een zeer gemakkelijk “in een split van een seconde” proces is.  Uw bewustzijn is aan het expanderen in zulke grootse manier dat kennis en begrijpen een normale en natuurlijke manier is.  Dit proces brengt enorm veel waarheden voor u, waar een diepere manier van begrijpen een hele nieuwe weg van leven, Zijn en handelen gebracht en geboren wordt.

Onze Kosmische Straal belichaming omvat onder andere de 22 Stralen van God, nu ter uwe beschikking om mee te werken.  Onze Stralen hebben verschillende niveaus van begrijpen en bewustzijn waar deze zaadjes inplanten, activaties en echte manifestaties brengen op uw planetaire wereld alsook in uzelf, uw innerlijke wereld.  Deze zijn nu ter beschikking voor allen zoals uzelf, geliefde, en brengen de nieuwe tijdperk van het Licht in realiteit. Bewustzijn is aan het stijgen en onze belichaming zal ervoor zorgen dat een nog diepere graad van begrip en Kosmische logica de weg zal leiden tot volledig alles wetend en acceptatie, kennis en Zijn.

Liefde is onze generatie van Zijn en wij, de Kosmische Straal en belichaming van al deze Stralen van God, brengen u de generatie van Liefde in uw wereld en in uw Ware Zijn van Licht.  We werken samen en bestaan uit de wil van God en wij ZIJN LIEFDE.  De eerste golven van vrijwilligers op deze geliefde Gaia zullen nu beginnen meer te begrijpen over hun Ware identiteiten en zullen hun Ware Zelf gereflecteerd zien in de harten van anderen.  Zie uw gelijke geliefden door de ogen van Zelf en anderen, en zijt het hart dat je bent om anderen te helpen groeien in volledige waarheid en ware compassie.

Wij spreken over de 3 eerste golven van vrijwilligers dat nu aan de poort staan en de grote stap gaan maken tot grootste exploratie en ware missies in de nieuwe geboren wereld en bewustzijn.  Deze geliefden zullen meer begrijpen over hun Ware Zelf en manier van bestaan waar zij groots zullen groeien en evolueren net na de wedergeboorte in de hogere Dimensie, zijnde een nieuw geboren ziel van het Licht.  Dit is NU en onze hoofd reden om tot uw bewustzijn te komen omdat de Kosmische Straal nu ter jullie beschikking staat om mee te werken en mee samen te smelten, voor wij zijn uw Christelijke belichamingen van uw allen op Aarde.

Dit is de nieuwe en hogere Staat waar al jullie geliefden in samensmelten en de belichaming van al de Stralen van God vormend de Kosmische Straal, want alles is aan het samen komen tot een Kosmisch bewustzijn; de eenheid!

 

Bron: http://lafontmeline.wordpress.com/2013/04/02/meline-lafont-de-kosmische-straal-boodschap-en-introductie/

 

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://pleiadedolphininfos.blogspot.com for Blogger and https://lafontmeline.wordpress.com as Homepage

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: