Lord Emanuel Messages: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie – 1 april 2013 – Het Huis van God

lordemanuelmessages

Gegroet Lieve Mensen!  Ik ben het, Lord Emanuel die vandaag bij jullie komt. Zo’n pertinente tijd om tegen jullie te spreken, Lieve Mensen, na een weekend waar in zo velen gefocust zijn op mijn verhaal en mijn boodschap. De uitstorting van Liefde is zo prachtig om te ontvangen en ik dank jullie met heel mijn hart, Lieve Mensen. We zijn in moeilijke tijden, vergis je niet. Een van de grootste problemen die voor veel Christenen liggen en inderdaad voor mensen uit alle godsdiensten om met de Waarheid klaar te komen. Niet alleen met mijn verhaal maar voor de godsdiensten van de wereld in het algemeen. Hun ware bedoeling en hun ware motivatie is om de massa van de mensen weg te voeren van God.

 

Dit is een schokkende waarheid Lieve Mensen en een die een probleem zal zijn voor velen om te dragen. Dit is een zeer complex onderwerp want er zijn vele, vele wegen naar huis en vele, vele dappere zielen maken hun reis naar huis via de kerk of via welk godsdienstig pad ze ook hebben gekozen. Er is hier geen juist en fout. Maar laat me heel duidelijk zijn, de zielen die verlichting bereiken via georganiseerde godsdienst doen dat door de kracht van hun eigen Wezen, niet door toestemming en zegening en leringen van degenen die zichzelf presenteren als dichter bij God staand dan zijzelf. Begrijpen jullie mijn bedoeling Lieve Mensen? Er zijn vele wegen die naar huis leiden en zij lopen uiteindelijk allemaal alleen met God. Boeken,  leraren en gidsen zullen in je leven verschijnen in allerlei vormen, op allerlei wegen van het leven, het Universum zal naar je communiceren om allerlei middelen die beschikbaar zijn te gebruiken en soms kan dit door de mond van een prediker of priester komen maar dit maakt de prediker of priester niet beter dan jijzelf of dichter dan jij bij God.
Inderdaad kun je wijs zijn door te luisteren naar de zwerver op de straathoek die zijn of haar eigen ziel sust met alcohol, want vaker is het hier dat je de grotere Waarheden en wijsheden vindt die aan de wereld worden meegedeeld.

 

Lieve Mensen, het is tijd om je ogen en je geest te openen. De wereld is een breed deel van een oneindig Universum. Alles is God. God is overal, jullie kennen deze woorden Lieve Mensen maar weet je dat ook in je hart? Jullie kerk is je wereld, jullie kerk is je tuin, jullie kerk zit in je hart, jullie kerk zit in een café, jullie kerk is overal. Jullie zijn in het Huis van God, bij elke stap die je zet, in iedere bloem die je ziet of ruikt, in de glimlach van ieder kind, in de schreeuw van een baby, in de blaf van elke hond zit het woord van God.

 

Waar IK BEN is God. Waar God is Ben IK

 

Lieve mensen, jullie kunnen een helpende hand nodig hebben van een leraar, een gids, een boek, maar uiteindelijk moeten jullie weten en begrijpen dat het allemaal in jouzelf ligt. Alles dat je moet weten zit in je en je staat in het Huis van God. Alles dat aan je gepresenteerd wordt in dit huis is er om je naar de diepere betekenis van jou te voeren en de diepere betekenis van jou in relatie met de Grote God IK BEN. Jullie hebben geen priester nodig, jullie hebben geen prediker nodig en je hebt zeker geen geld nodig om op het pad van Licht naar huis te lopen, naar het hart van onze Vader-Moeder God.

 

Ieder mens die je wat anders vertelt wordt gemotiveerd door duisterder krachten en je doet er goed aan om elke organisatie te mijden die door geld wordt gemotiveerd om je te verlichten. Lieve Mensen, nu meer dan ooit, NU MEER DAN OOIT, moet je hier aandacht aan besteden. De duisteren weten dat hun dag voorbij is maar hun beïnvloedingen zeuren door en ze zullen je in deze moeilijke tijden alle antwoorden presenteren en je verleiden langs het pad weg van je Vader-Moeder God naar de rijken van ontkrachting in hun wanhopige poging om aan hun methode van controle vast te houden en aan hun levenslijn, de angstenergie.

Lieve Mensen, jullie hebben niets te vrezen. Jullie staan in het Huis van God. Er zal niets aan jullie nadeel berokkenen als je je ogen kunt openen voor deze Waarheid.  De buitenste wereld van verschijnen wordt door mensen gemaakt, is van een menselijke verkeerde schepping en daarom wordt deze niet ondersteund door enige Kosmische Wet. Niets dat van menselijke creatie is zal je aanraken als je dit als jullie Waarheid kan accepteren. Jullie zijn machtige Schepper Wezens met de power om de Wil van God te bevelen.

 

Lieve Mensen, stap in je kracht. Jullie Vader-Moeder God heeft nooit bedoeld dat jullie lijden. Begin door de ogen van God te zien, mijn Lieve Mensen, begin te voelen door het hart van God die in je eigen stoffelijke hart woont, gooi gebrek en beperking aan de kant, zie je Maker overal en Hemel en Aarde zal van jullie zijn. Dit is mijn Belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel en ik houd van jullie Lieve Harten, Ik Houd van jullie!

 

 

Transmitted through Gillian Ruddy.

This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Archives available at

www.lordemanuelmessages.com

Contact Us

info@lordemanuelmessages.com

 

Vertaling: Winny  winnyd@stralendetoekomst.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: