Lord Emanuel Messages: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie, 27 maart 2013 – Home Sweet Home, Oost West Thuis Best

 

           lordemanuelmessages

Gegroet Lieve Mensen!  Ik ben het, Lord Emanuel die jullie warm begroet vandaag. Het maakt niet uit welk weer er is buiten je huis, je kantoor, of waar je nu bent. Mogen jullie de stralende zonneschijn van God IK BEN, van Alles Dat Is, voelen, die laait in je borstholte, die de eeuwige zonneschijn laait, laait, laait van het stralende prachtige Licht van God dat jullie zijn. Voel dat jullie hart zich verbreedt, Lieve Mensen, laat die warme gloed in je hart zich verbreden, verbreden en voel echt een zon in je en die zal het bleekste van de dagen ophelderen, want jullie stralen zonneschijn reiken naar buiten en raken alles aan dat om je heen is, zo machtig zijn jullie. Jullie buitenste wereld wordt letterlijk veranderd als die gekust wordt door jullie stralende beschijning van Licht en Liefde die vanuit je hart uitstroomt.

 

De Weg van het Hart is mijn pad, Lieve Mensen. Want in jullie hart ligt alles dat je nodig hebt om te weten hoe je het rechte en nauwe pad naar huis moet lopen. Jullie zijn verloren Lieve Mensen, jullie zijn 13 millennia zonder je navigatie systeem geweest. Jullie zijn deze fundamentele verbinding, welke je ‘sat nav’, je satelliet verbinding is, vergeten. Zonder deze informatie zwerven jullie, verloren zonder richting , rennen in cirkels, stuntelen in het eindeloze drama van het leven en leren door pijn.

 

De keuze om los te raken van de intelligentie van je hart, jullie directe lijn naar ‘huis’ kwam  van jullie en dat was inderdaad een zeer moedige keuze, maar een die jullie allemaal maakten met het weten dat je allemaal weer thuis kon komen. Deze keuze werd gesteund en toegelaten door het Gezelschap van de Hemel, want de enorme waarde werd gezien die intrinsiek was voor deze val in het duister. Maar, er werd een time limit(tijdsbeperking) ingesteld voor dit kleine avontuur in de lagere dimensies en in het beperkte bewustzijn en bewind van het duister. De tijd is daar Lieve Mensen, genoeg is genoeg zeiden jullie en dit werd luid en duidelijk gehoord.

 

Lieve Mensen, het is tijd om je verbinding met thuis weer te herwinnen en met nog veel, veel meer. Zie je, dualiteit is een vorm van opvoeding voor de ziel die volmaakt aanvaardbaar is in een bepaald spectrum. Jullie Vader-Moeder God stond de creatie van dualiteit toe in een bepaald aanvaardbaar spectrum om een arena te maken waarin jullie jezelf kunnen ontdekken en beleven als een afgescheiden individuele aanwezigheid van God. Het was nooit, ik herhaal:  nooit bedoeld dat het spectrum van Licht en Duister zich zo lang zou uitstrekken als dit heeft gedaan, dis is een mis-creatie van de mensheid.

 

In het aanvaarde spectrum van dualiteit zijn alle lessen veel zachtaardiger dan men hier op Aarde ervaart en de Kinderen van God verliezen nooit hun verbinding met thuis. Daarom heeft ieder individu altijd toegang tot hun Zielen Plan, het pad dat ze gekozen hadden voor hun incarnatie in het stoffelijke rijk uit en om volledige verbinding te hebben met al hun gidsen, leraren en bewaarders in de Hogere Rijken van bestaan. De hele ervaring is een vriendelijke ervaring en alhoewel die stoffelijk is en er levenservaringen moeten zijn, is er vrede en kalmte en ontspanning rond deze belevenis die nogal heel anders is dan de stoffelijke ervaring op Aarde.

 

Begrijpen jullie mijn bedoeling Lieve Mensen? De stoffelijke ervaring in de dualiteit is een aanvaarde Creatie van Vader-Moeder God voor hun Kinderen maar die was nooit bedoeld om zo streng/wreed te zijn en het was nooit bedoeld dat een Kind van God deze ervaring in zou gaan zonder verbinding met ‘thuis’. Dit gebeurde eonen geleden door de val van de mensheid uit de Genade, toen die verbinding met thuis was afgebroken.

 

De tijd is gekomen voor een grote Goddelijke Interventie (Tussenkomst)  om deze staat van zaken om te keren. Maar, Lieve Mensen, er is een belangrijk onderscheid dat jullie moeten begrijpen. Niet alleen hebben jullie je verbinding met ‘thuis’ voor je omgedraaid, maar jullie stijgen feitelijk omhoog door de dimensies, jullie Gezegende Planeet Aarde is de spiraal van Evolutie omhoog aan het draaien en neemt alle leven die op haar evolueert met zich mee.

Dit betekent dat jullie thuis aan het komen zijn, terwijl je nog in de stoffelijke dimensie van bestaan zijn. Dus jullie verbinding met thuis wordt hersteld maar uiteindelijk WORDEN jullie thuis. Want jullie zijn thuis. Lieve Mensen, jullie brengen de Hemel naar de Aarde. Dit is mijn Belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel, de sleutels naar het Koninkrijk zitten in je hart. God Zegene jullie. Namasté.

 

Transmitted through Gillian Ruddy.

This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Archives available at

www.lordemanuelmessages.com

Contact Us

info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Winny  winnyd@straendetoekomst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: