HEB JIJ KRISTAL-ENERGIE? door Jennifer Hoffman, 25 maart 2013

 Jennifer Hoffman

Kristal-energie  is een diep spirituele, hoog empathische energetische imprint die op  de voorgrond is gekomen door volwassenen die in de jaren ’50 en ’60  geboren zijn, en door de jongere generaties geboren na 1976.       De  vroege Kristal-mensen brachten een hoog geconcentreerde vorm van de  Kristal-energie naar de planeet, en deden zo de voorbereiding voor de  kinderen die later zouden komen.       Kristal-energie  is bedachtzaam, gevoelig, hoog intuïtief en heel spiritueel  verbonden. Deze energie integreert niet goed in de 3de dimensie en  heeft het moeilijk, zeker in een wereld die zo gefocust is op het  materiële.

Kristal-mensen  zijn hoog empathisch, wat hen ertoe brengt uit de mainstream weg te  blijven, omdat ze gewoon teveel voelen. Waar Indigo’s rebels zijn en  gericht op actie, zijn Kristal-mensen rustiger, geduldiger en al zijn  ze niet zo agressief als Indigo’s, toch zijn ze even volhardend.   Ze  kiezen om te handelen wanneer ze voelen dat de energie juist zit voor  ze, in plaats van vooruit te stormen. Kristal-volwassenen begonnen de  spirituele beweging in de jaren ’70 en ’80, en schreven over  onderwerpen waar niemand over had gehoord of die niemand begreep,  maar ze volhardden in hun inspanningen, tevreden op de achtergrond  staand, en wetend dat wat wat ooit als ‘raar’ werd beschouwd,  mainstream zou worden, zoals dat vandaag het geval is.

Kristalmensen  zijn hier om spirituele balans te creëren, om ons te leren hoe onze  spirituele en materiële aspecten te integreren, om in de hemel te  leven terwijl men op aarde is.   Maar de  toenemende polariteit van het ascensieproces is moeilijk geweest voor  hen, en ze voelden dat ze het energetisch veld van de aarde zijn  binnengekomen lang voor dat klaar was voor hen.   Ze  voelen zich beter in een uitnodigende, verwelkomende, vriendelijke en  hoog spirituele omgeving, en wat ze dan ontmoetten was allesbehalve  zoiets.

Ze  kunnen zich voelen alsof ze in twee werelden leven, de rustige,  veilige wereld van hun eigen energie, en de buitenwereld, waarvan ze  voelen dat die hen niet apprecieert of begrijpt.   Energetisch  gevoelig zijn kan een vals gevoel van angst creëren, omdat ze vaak  niet weten hoe hun eigen energie te onderscheiden van wat ze rond  zich voelen.   Omdat ze  healers van nature zijn, voelen ze zich gedwongen om er zich volop in  te storten en energie te healen, in plaats van een stap achteruit te  zetten en healing energie op een hoger level te gaan toepassen, waar  ze zich comfortabeler bij voelen.   Meer dan  anderen voelen ze de krachtige energie-verschuivingen en schoonmaak  en de angst van vandaag waar velen momenteel doorheen gaan.   Omdat ze  zo empathisch zijn en zulk een enorm healingpotentieel hebben, moeten  ze hard werken om de negativiteit rond zich niet op te pikken en die  dan zelf te transmuteren, want dat kan depressie, angst, fysiek  ongemak, ziekte en energetische burn-out veroorzaken.

Kristalmensen  voelen aan als oude zielen, wijs in spirituele zaken, maar vaak heel  kinderlijk wanneer het op het materiële aankomt. Hun grootste  uitdaging is om in hun leven gegrond, gefocust te blijven, en in hun  eigen energie, maar toch de wereld niet buiten sluiten, en zich terug  te trekken in hun eigen veilige energetische ruimte.

Door hun  empathie in balans te brengen met onthechting, het zetten van sterke  energetische grenzen en het gebruik van hun healingkwaliteiten vanuit  bekrachtiging in plaats van als martelaars, gaan ze veel oplossingen  brengen in de problemen van de wereld, en kunnen ze anderen helpen om  bekrachtiging te vinden van binnenuit, uit hun eigen spiritueel  centrum.   Zonder  onthechting kunnen ze makkelijk hun focus kwijtraken, niet geaard  zijn en door het leven zweven als in een soort energetische limbo.

Kristalmensen  en Indigo’s werken samen om een complete oplossing te bieden aan de  wereld, door uitdagingen te identificeren, en transformatieve  alternatieven te voorzien.     Als ze  de tijd, ruimte en aanmoediging krijgt, verlicht, steunt, gidst en  richt Kristal-energie de diepste transformatie van de meest dichte  energie tot zijn hoogste octaven.     De  Kristal-boodschap benadrukt healing en onvoorwaardelijke liefde,  wanneer ze gefocust kunnen blijven op de waarde van hun gaven, en ze  te gebruiken om de wereld rond zich op te tillen.

Hun  gaven liggen in kunst, muziek, informatie delen, onderwijzen,  channelen, empathie, mededogen en healing op zielsniveau. Het tot  uitdrukking brengen van de Kristal-energie in jezelf, je kinderen en  anderen, creëert energetische openingen in een wereld die geboren  wordt wanneer de oude sterft, om zo de krachtige transformatie te  creëren van de hemel op aarde, met de nadruk op empathie en  mededogen, en het vinden van spirituele balans in een materieel  gefocuste wereld.

Jennifer  Hoffman

Bron: http://enlighteninglife.com/do-you-have-crystal-energy/

 

Vertaling:  Fran Tielemans [ http://www.maitreya.be ]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: