Saint Germain, vrijdag 22 maart 2013 – Wat nog gaat komen…

 

saintgermain2

Onder mijn chelas (discipelen) is er een nog niet open voor mijn leer. Zijn moeder heeft geen idee van wat hij al onthoudt, maar als meer van zijn herinneringen worden geopend, zal iedereen profiteren. Geen van deze herinneringen zijn van een menselijke ervaring, want geen man van zijn kandidatuur die een tegengif kan verstrekken voor de duisternis op het multi-dimensionale niveau en het niveau van de nieuwe aarde, is eerder  belichaamd. Wanneer hij in staat is om de bijdrage van zijn eigen kaliber te begrijpen, is zijn gecontracteerde bestemming een groot leraar te worden en een uitdaging voor de controle dat nu aanwezig is. Zal hij doen wat hij komt doen? We zullen allen samen  dit antwoord ontdekken.
Hij is nu negentien, en zijn land is China, in de buurt van de Tibetaanse grens. Wat hij al weet is dat zijn nabestaanden geen mogelijkheid hebben om voor zijn openheid en zijn nieuwe wegen zorg te dragen. Dit dialoog is in zijn huis niet toegestaan. Hij heeft een entrepreneur van buiten nodig die hem uitnodigt om te ontwikkelen wat zijn geest kan waarnemen op de tekentafel van zijn droom cortex (deel van zijn hersenen). Wanneer hij is in staat om deze concepten te ontwikkelen, zullen al zijn antwoorden op het uitschot de wijzigingen die zijn aangebracht in Gods ontwerp kunnen annuleren. Water kan worden schoongemaakt, de lucht worden gereinigd van CO2 en CO2-reductie kan worden gebruikt verslechtering van het klimaat om te keren.

Mr. Tesla was niet onjuist, maar gewoon niet in staat, om met het gebruik van technologie, zijn juiste antwoorden op natuurlijke ontwikkeling te ontwikkelen. Verandering komt niet in een dag, week of jaar, maar degene waarover ik spreek heeft een antwoord voor uw dimensie, en heeft die kans om te dromen en te ontwikkelen nodig. Een andere Mr. Tesla? Nee, een ander kind van God, met minder gegevens om te ontsporen door het New Age denken. Wanneer hij besluit om op te treden, zal zijn nieuwe denken niet worden aangemerkt als een droom, het zal een antwoord zijn dat de wereld wil. Wanneer kunnen we genieten van zijn creaties? Nadat het licht genoeg gedimd wordt dat de wereld kan aanvaarden wat hij droomt.

Wordt hij beschouwd als een Messias? Nee, alleen een genie met grote ideeën. Zullen de controllers hem breken of hem accepteren? Zij zullen geen keuze hebben. Hij zal hun eisen van hun Nieuwe Wereld Orde met wetenschap bestrijden en zo dapper veranderen, dat zij zich niet tegen hem kunnen verzetten.

Zijn wij in staat zijn om de bezorgdheid over wat er nu gebeurt los te laten? Ja, omdat de komende dagen zich ook nieuwe manieren van leven open stellen, zonder dat de controleurs verantwoordelijk zijn. Sluit in je eigen geest de deur van hun drama, en zij kunnen alleen zichzelf vernietigen. Egoïsme heeft haar schulden te betalen. Argentinië, en de dood van velen door GGO (genetisch gemodificeerd organisme, ook GMO) vergiftiging, zal de oproep doen. Wanneer dit in het nieuws komt, zal deze jongen in staat zijn om, in de schok van de chaos, zijn geschiktheid te claimen. Het volgende is zijn openstelling voor mijn innerlijke leiding.

Zijn jullie in staat een Chinese genie te verwelkomen om de controllers te verslaan?

IK BEN DIE IK BEN
Opgevaren Meester Saint Germain
Gechanneld door Aruna

 

Bron: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.nl/2013/03/whats-coming.html

Vertaling: Frank Withoos http://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com  en   http://frankwithoos.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: