Ashtar: Bulletin van de brug – 21 maart 2013

Ashtar3

“Gegroet, geliefde familie! Wij zijn vol vreugde om in onze volgende bijeenkomst samen met u de Wij Zijn Eenheid! te vieren (*), want we voorzien een zeer succesvolle Kristal oefening met Sekhmet, evenals mijn eigen updates en het delen van hoge energieën met jullie!

 

“Voor nu, zal ik zeggen dat wij in een zeer geschikte tijd zijn om samen met jullie je inspanningen aan te gaan die leiden tot de levensstijl van de Gouden Eeuw en die overal op de planeet aarde te verankeren!

Inderdaad, waar de weg te moeilijk is dat je op eigen kracht kan reizen, nemen we als het ware het voortouw. Net als met elke reparatie van een weg of verbetering van een project, moet het oude eerst afgebroken zijn, voordat de nieuwe op een soepele manier kan worden gemaakt. En dus monitoren we alle zendingsprojecten constant, om in te kunnen springen waar onze hulp doeltreffend kan zijn om ‘de weg voor u te effenen’!

 

“Maak in deze geen fout, geliefden – zonder jullie kunnen we niet doorgaan met wat we doen. Zoals jullie zich ongetwijfeld realiseren, is er geen ‘gemakkelijk herstel’ van de programma’s die de wereld instellingen hebben ingevoerd. De gevaren en valstrikken die  erin zitten hebben jullie succesvol tegengehouden op de weg naar jullie realisatie en actualisatie van jullie bijzondere Goddelijkheid – tot deze NU momenten!

 

“De huidige Equinox, bijvoorbeeld, biedt ons nog een kans voor ons om mee te werken, en enorme vooruitgang te boeken! Door jullie dagelijkse spirituele verbindingen met ons en met de inkomende krachtige, liefdevolle energieën, waren we in staat tot het ontwaken van veel meer mensen, samen met het meer in balans komen van het bewustzijn van wat moet worden gedaan, en de vastberadenheid om dit te doen – met andere woorden – empowerment!!!

 

“Dus, zoals wij u bijstaan in het de-construeren (afbreken, fw) van al dat niet langer de planeet Aarde dient, wees ervan verzekerd dat de weg voorwaarts glad en vreedzaam zal zijn, als gevolg van onze gezamenlijke inspanningen! Visualiseer de ‘Vrede waarmee allen de ‘kabeljauwoorlogen’ begrijpen’ en eis het op van jullie goddelijke harten, voor jezelf, en allen aan de planeet Aarde! Vervolgens, vier samen met ons, dat hetgeen onmogelijk kan hebben geleken, nu goed ‘in aanbouw’ is!!! Salut!”

 

(*) Onze volgende Ashtar on the Road Teleconference zal op dinsdag 26 maart 2013 zijn.

 

 

Gegeven bij monde van Susan Leland, 21 maart 2013.

© Ashtar op de weg publicaties 2004-2013. Alle rechten voorbehouden.

© Ashtar op de weg publicaties 2004-2013. Alle rechten voorbehouden.

www.AshtarontheRoad.com www.AshtarontheRoad.info  www.WeThePeopleForPeace.org

 

Bron: http://www.ashtarontheroad.com/from-the-bridge-3-21-2013.html

Vertaling: Frank Withoos    http://frankwithoos.nl   –  http://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: