Berichten uit de Holle Aarde – Hoofdstuk 4: Ruimtepoorten en Reizen

Berichten uit de Holle Aarde

hollowearth_diannerobbins

 

Hoofdstuk 4: Ruimtepoorten en Reizen

 

Wij reizen door onze Poorten

Onze galaxy opereert als één enorm totaalsysteem, helemaal onderling verbonden door middel van een interstellair communicatie web. Door middel van onze poorten die gelokaliseerd zijn in de Bibliotheek van Porthologos kunnen we met iedereen contact maken, of overal naartoe reizen in ons Universum en daarbuiten.

Wij reizen vrijelijk binnenin onze Planeet

Mijn beste vrienden van de Aarde – Ik ben Mikos, en ik spreek jullie toe vanuit de Grote Holte onder jullie steden. Deze holle ruimte omspant de hele omtrek van het centrum van de Aarde. Onze levens hier zijn gezegend met overvloed in alles wat jij je kunt bedenken. Overal in de sterren waar je verbeelding je naartoe laat gaan, alles wat jij je kunt voorstellen en meer … daarmee zijn wij gezegend. Alles wat wij ons kunnen verbeelden, kunnen we zelf manifesteren. Dat is de aard en de natuurwet overal waar je naar toegaat in onze galaxy.

Wij zijn allemaal vrije wezens, vrij om te reizen en vrij om te verblijven in onze gekoesterde Aarde. Misschien denk je dat onze levensruimte beperkt is, maar het is ruimtelijk, terwijl onze bevolking in vergelijking met de miljarden van jullie gering is. Wij reizen in alle vrijheid in onze planeet, hebben geen paspoort nodig. Onze manier van reizen is niet-vervuilend, we gebruiken slechts elektromagnetisch vervoer en kristalenergie. Jullie overheid aan het oppervlak gebruiken deze ook, hoewel zij het geheimhouden voor jullie bevolking. Met alle regelmatige blackouts in Californië, zullen jullie spoedig ontwaken voor de onbeperkte voorziening van zonne-, wind- en water/waterstofkracht.

We zijn naar believen vrij om te komen en te gaan, en wij verlaten vaak onze woningen voor korte trips naar andere sterrenstelsels. Wij bezoeken zelden jullie steden aan het oppervlak, maar bij voorkeur bekijken we ze op onze computerschermen. Dit is de veiligste en meest begrijpelijke manier om jullie activiteiten wereldwijd te volgen.

Wij zijn altijd wakker wanneer jullie ons oproepen, wanneer wij ons afgestemd hebben op jullie frequentie en kunnen onmiddellijk jullie oproep horen en voelen. Met overvloeiende liefde in onze harten begroeten we jullie voor jullie toewijding aan onze missie.

We kunnen eenvoudig door de openingen bij de polen in en uit gaan.

Onze ruimtepoort bevindt zich in de Holle Aarde, in een rechtstreekse verbinding met de openingen op de Noord en Zuidpool. We zitten niet, zoals jullie, gevangen in of op de Aarde, maar kunnen vertrekken zodra we dit willen. We zijn niet beperkt in onze bewegingen en kunnen op wilsbesluit naar elke plek in het Universum reizen. Er zijn geen fysieke beperkingen, want wij maken gebruik van de Universele Wetten van Energie en gebruiken de reeds bestaande snelwegen door het Universum. We kunnen niet verloren raken, want alles is in kaart gebracht en alles is in constante communicatie met al het bestaan. Wij sluiten ons eenvoudig aan op dit ‘levende’ netwerk dat altijd uitzendt en we bewegen ons  zonder inspanning er doorheen.

We zijn niet geïsoleerd van de rest van het leven in ons Universum – jullie wel. We worden niet in onze bewegingen beperkt – jullie wel.

Wanneer we ons hier in het Centrum van de binnenkant van de Aarde bevinden, zijn jullie hier bij ons in bewustzijn. Voor bewustzijn is een ‘plek’ – een plaats die steviger is dan jullie fysieke plekken. Dus ja, jullie zitten op de oppervlakte van de Aarde aan een bureau om dit te lezen, maar in bewustzijn zijn jullie bij ons in de Holle Aarde. Jullie zijn letterlijk direct op twee plaatsen. Begrijp je nu multidimensionaliteit? Nu je gelijktijdig op twee plaatsen bent, zullen we je ‘onze plek’ tonen. Wanneer je ons landschap scant, zul je de openingen ‘zien’ van de holtes bij de polen. Deze openingen zijn voor sommige van onze Moederschepen breed genoeg om binnen te komen. Je kunt de Ruimtepoort ‘zien’, die zich honderden mijlen in een cirkel uitspreidt en afgewisseld wordt met bloemen, gras, struiken, bomen en watervallen. Het lijkt niet op jullie steriele, feitelijke luchthavens, zonder leven, maar eerder op een tuin met ruimteshuttles en sterrenschepen die zich vredig in onze wereld nestelen.

We weten nauwelijks wanneer ze komen en gaan, want ze maken geen harde geluiden, en we bemerken nauwelijks geluid wanneer ze landen of vertrekken. Ze zijn volledig in harmonie met onze liefdesvibratie en bewegen zonder geluid. We kunnen hun bewegingen visueel zien als ze sierlijk onze polen in- en uitvliegen. Maar dit is dan ook alles. Er is geen verstoring in geluid of trilling, en er is geen vervuiling en geen vernietiging van ons milieu. Dit staat in schril contrast met jullie luchthaven aan de oppervlakte, niet waar?

En we hebben nooit ‘ongelukken’, want elk onderdeel van onze schepen wordt gevolgd door onze aminozuur-computers en wij ontdekken en corrigeren elk probleem onmiddellijk. Onze technologie is veel meer geavanceerd dan die van jullie, want wij verkeerden in de gelegenheid van vredige leefomstandigheden waardoor we dit gedurende millennia voortdurend konden ontwikkelen, zonder een onderbreking in onze levensduur. Daarom is jullie onsterfelijkheid zo cruciaal. Hoe langer je leeft in hetzelfde lichaam, hoe meer je jouw talenten en technologie kunt ontwikkelen, en hoe meer je dingen kunt creëren en verfijnen, in tegenstelling tot het steeds opnieuw moeten beginnen in opeenvolgende levens. Dit voortdurend stoppen en opnieuw beginnen brengt je niet verder. Je bent voortdurend bezig ‘het wiel opnieuw uit te vinden’, en je komt nooit verder. Het is stagnatie in evolutie, en dat schiet niet op.

Dit gaat nu allemaal eindigen, nu Moeder/Vader God van dit Universum een edict heeft gestuurd dat de Aarde verder moet gaan, en niet de rest van de Galaxy mag ophouden. Alle andere planeten in jullie zonnestelsel zijn reeds geascendeerd, en het is alleen de Aarde waarop het gehele Melkwegstelsel wacht. De trageren, de achterblijvers kunnen de Aarde niet langer tegenhouden. Vanaf nu zullen alle achterblijvers geïncarneerd worden op een geïsoleerde planeet waar ze zich niet opnieuw mogen bemoeien met de evolutie van een soort, planeet, galaxy of universum. Dit is het edict dat hier beneden is overhandigd door onze Grote Centrale Zon, Alfa en Omega.

Spoedig zullen jullie alleen maar opperste geluk voelen, wanneer alle negatieve krachten en destructieve entiteiten massaal zullen sterven en uit jullie Universum verdwijnen. Het langdurige lijden is voorbij, en eindelijk zullen jullie vrij zijn en het leven ervaren zoals het altijd bedoeld was. Je kunt deze verrukking nu ervaren, voel de reactie nu en breng het nu in je leven – want het is al hier – en word elke dag sterker. Zie je wereld elke dag door de ogen van Liefde en weet in je hart dat dit de toekomst voor de Aarde is. Ik ben Mikos, die altijd mijn Liefde naar jullie stuurt.

Onze Poorten leiden naar Alle Sterrenstelsels

We zijn allemaal bijeen nu we onze bibliotheek binnenstappen en naar een van onze vele conferentiezalen lopen, die gezellig en gemeubileerd zijn met de zachtste, ondersteunende banken waar je ooit op hebt gezeten. Ze zijn ergonomisch geconstrueerd waardoor de levenskracht langs onze ruggengraat naar beneden stroomt wanneer we plaatsnemen. De kleuren zijn helder van toon en vormen een melodie rond ons lichaam. Er zijn velen van ons in deze ruimte, terwijl ik mijn boodschap voor jullie dicteer. Zij houden de energie vast, bij wijze van spreken, en sturen het naar jullie als je bij je computer zit.

Ja, onze bibliotheek is een multidimensionale poort en een stopplaats, een tussenstation voor reizigers die de galaxy bereizen. Wezens komen uit alle dimensies en universa hier om getuige te zijn van de wonderen der schepping, die zich ontvouwen wanneer ze de enorme poorten binnenstappen die hen transporteren in de rijken die hun verbeelding overstijgen. Het is zo’n bijzonder plek om te zijn, en de wonderen zijn grenzeloos. Het kost oneindig veel tijd om ze allemaal te ervaren, want het leven en het leren gaat oneindig, dus altijd door. Er is altijd meer te leren en meer plaatsen te bezoeken. Dit staat jullie allen te wachten wanneer jullie ons in de Holle Aarde bezoeken en worden uitgenodigd om de Bibliotheek van Porthologos te betreden. Er staat geschreven op je kosmisch paspoort dat, wanneer je eenmaal in ons rijk bent, je binnenkomst in de poorten verzekerd is. Het is de opening naar de gehele schepping, en het is gelokaliseerd juist hier in het centrum van jullie Aarde. Wat een wonderbaarlijke reis staat jullie te wachten. Wij houden onze deuren open voor allen die komen, en wanneer je eenmaal hier bent, kom je met een goddelijk entreekaartje. Je toestemmingskaartje is gecodeerd in je DNA. Je kunt ook ’s nachts komen, in je slaaptoestand, voor een ‘voorafje’, een trailer van wat je te wachten staat wanneer in je fysiek lichaam binnenkomt. Dit helpt je te acclimatiseren bij de echte ‘show’ zodat, wanneer je eindelijk ons rijk betreedt, het lijkt alsof het bekend voor je is, en het voelt alsof je hier al eerder bent geweest.

Er zijn poorten die naar alle Sterrenstelsels in je Melkwegstelsel leiden, die alleen maar op jullie wachten om verkend te worden. Je zult een Sterrenreiziger worden, lerend van elk sterrenstelsel tijdens je reizen door de galaxy. Dit is natuurlijk een eeuwig durende reis, want het leven gaat altijd verder, en het ontdekken gaat steeds verder want onze universa blijven zich exponentieel eeuwig uitbreiden. Dit geeft ons wat te doen. Want het leven gaat over ‘doen’, over bezig zijn. We hebben iets in het leven nodig om te doen teneinde ons de ervaringen te brengen voor onze zielengroei. En de Schepper verschaft meer universa dan we ooit in alle eeuwigheid zouden kunnen verkennen, die zich blijven ontvouwen als onze ervaringen zich uitbreiden. Kun jij je dat voorstellen? Jullie afdaling in jullie rijk is de eerste stap in de exploratie uit de beperking en dichtheid en in de onbeperkte omvang van ervaring en ruimte. Onze poorten bieden jullie dit en meer, samen met de geneugten van thuis als je heen en terug reist.

Wij zijn hier al eonen, en toch hebben we slechts een fractie onderzocht van onze galaxy … en er zijn miljarden galaxies in biljarden universa die allemaal op onze bezoeken wachten. Je leven zal voor altijd gevuld zijn met opwinding, en je zult jezelf nooit meer horen zeggen: “Wat zullen we vandaag eens doen?”

Poort naar de Zon

We hadden onze mooiste kleren aangetrokken om je vanmorgen te ontmoeten. De Zon schijnt boven onze hoofden en wij staan op de treden van de Bibliotheek van Porthologos om deze enorme ingang te betreden en samen met ons binnen te gaan. Kom laat ons gaan nu we je etherisch lichaam met ons licht en liefde omringen. We leiden je in onze grote ontvangsthal, die uitblinkt door schoonheid en licht die als muziek onze zielen verlicht. We hoeven alleen maar enkele stappen naar de roltrap te doen die ons naar een ingang brengt waar we getuige kunnen zijn van de enorme uitgestrektheid van onze galaxy. Het is de galactische poort naar deze galaxy en vandaar kunnen we de bestemming kiezen waar we naartoe willen gaan. Het is de snelste manier van reizen. Geen kaartje of bagage is nodig, slecht de intentie van je hart.

Dus … laten we beginnen. We staan naast de ingang naar deze poort, waar wij onze bestemmingswens vormen voordat we binnengaan. Zijn jullie gereed? Laten we naar het centrum van de Zon gaan, waar je veel vrienden en voorouders hebt die op je wachten. Oké? Laten we naar binnen stappen, focus je op de Zon, en we zijn er. Zo snel gaat het. Zie het schitterende licht om je heen en hoor de muziek van engelenkoren. Sananda is hier, en hij begroet je in zijn liefdevolle omhelzing en bedekt je met zijn licht. Wij beginnen nu te wandelen naar de gemeenschap boven de horizon, slechts een paar stappen verwijderd. Het is genesteld in een variëteit aan kleuren en warmte en de huizen zijn allemaal in allerlei tinten van schitterende kleuren. De mensen zijn allen buitenshuis, bewerken en bezoeken hun velden en slenteren rond. Allen zijn gastvrij en blij om ons te begroeten, en weten dat wij van plan zijn te komen. Deze wezens hebben allemaal hun vertrek van de Aarde meegemaakt, en kregen de kans om hier op de Zon te leven, zo lang als ze willen. Zij hebben met succes hun aardse testen doorstaan, en verdienden deze kans om hier in de grote liefde en licht van onze Zon te verblijven, die ook een planeet is, maar een planeet van een dergelijk groot licht dat het jullie hele zonnestelsel verlicht.

En dit is wat de Aarde gaat beleven. Het wordt veranderd in een grote zonnester die op zijn beurt andere planeten in zijn zonnestelsel leven en licht en warmte zal geven. En ook zij heeft dit verdiend. Als de Aarde in bewustzijn stijgt, zal zij ontstoken worden in een helder brandende zonnester, en zij neemt alle zielen mee die in harmonie met haar zijn. De andere zielen zullen naar een andere planeet verplaatst worden om hun evolutie te vervolgen, totdat ook zij een dergelijke staat van licht bereiken, dat ook zij deze kans krijgen om zich naar een hoger frequentierijk te verplaatsen.

Dus ons bezoek is bijna voorbij. We wandelen nu terug naar de poort en focussen ons op een terugkeer naar de Bibliotheek van Porthologos, waar we nu opnieuw op de trap staan. We omhelzen je ter afscheid en danken je uit de volheid van ons hart dat je vandaag met ons deze reis hebt gemaakt. Het is inderdaad een groot feest wanneer wij jullie voor deze sessies ontmoeten. En we zeggen je … tot ziens.

Ruimtehavens In de Aarde

Er zijn ruimtehavens die in het binnenste van de Aarde – in de bergen, onder de oceanen, in de ruimtes in de Holle Aarde – hun basis hebben, die jullie zullen meenemen voor korte reizen naar jullie zonnestelsel zodat jullie eerstehands getuige kunnen zijn van het leven op de planeten rondom jullie. Je zult vol ontzag zijn voor de grootsheid, de grandeur van de Aarde en in ontzag van Gods schepping – altijd nederig en respectvol zodra je ervaringen en overtuigingen drastisch veranderen in een weten die tot op dit moment je ontgaan was.

Je bent in voor de sensatie van je leven. Dus houd dit vast als de Aarde door haar veranderingen gaat, en weet dat je veilig en geborgen zult zijn, wat dan ook je bestemming mag zijn. Elke ziel zal onder ogen moeten zien wat hij in het grote ‘spel’, dat op Aarde leven wordt genoemd, heeft beleefd.

Het is nu de slotscène, en je staat op het punt je boog op te nemen om het toneel aan het oppervlak voor altijd te verlaten. Je zult opnieuw in een ander groots spel verschijnen, alleen dit keer zul je jouw aandeel uitspelen op een meer bewust niveau, met meer controle van je doelen en acties en in meer controle van je leven.

Wij in de Holle Aarde zullen dit keer bij je zijn, je helpend en aanmoedigend om je volledig bewuste staat te bereiken, zodat de hele planeet zich met elkaar kan inschepen op zijn volgende etappe van de reis door het leven.

Vertaling: Harmen Schouwerwou [ http://unitynet.nl ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: